Halloween Weekend

Fredag 30 oktober

Iik! Nu har hela oktober gått också!! Vart tar tiden vägen??! Nästa gång jag sätter foten på kontoret kommer det vara November! Hur skumt är inte det likssom! :P

Jag sitter och har lunch just nu på Aerbeitet. Per och en kille gick just iväg och skulle ha möte nere hos Pierre. Så nu sitter jag här ensam så kunde kräma på radion lite mer ett tag :) Man vill ju inte störa Per när han arbetar likssom.
Till lunch åt jag en kycklingsallad från Valsaren. Den är mycket god. Samtidigt var jag ner till Posten och postade iväg ett brev till Matt. :P Hahah fick brev från honom i onsdags som var ca 4-5 A4 långt *jisses* Så jag kunde inte vara sämre jag så ja skrev 4 A4 sidor svar :P Gjorde ont i handen efteråt.

Nu är det inte mycket tid kvar på jobbet idag. Lite innan fyra åker jag härifrån och beger mig till stationen för att hämta upp Jesper. Yes, han ska komma på Västeråsbesök i helgen. Det har dock aldrig förr hänt (om man inte räknar med studenten, då satt han ju bara inne hos kusinerna så..) så nu ska vi ut ikväll med Madde och Erik. Sen imorgon ska vi nog ut med mormor och morfar till Ridön. Ska bli kul tycker jag :) Om det är fint väder. Då kan man ta lite kort som Per kan få lägga upp på Öppna Kanalen sen :)



Trevlig Helg alla!! :D

En sak värd att tänkas på

...Vi satt och åt mat igår torsdag, alla runt ett litet bord och konversationen gick in på träning och Anna sa att hon ville ha en studsmatta att hoppa på medans hon kollade på tv. På det sättet rör man sig men kan fortfarande göra något kul.
Så säger Pierre: Visste ni att om en kvinna hoppar en timme på en studsmatta utan Bh så har hennes bröst rört sig som de gått 400 meter.
Hela bordet blev tyst...
Va?!
Pierre: Det är vetenskapligt bevisat! De har gjorts tester..

Ja tyckte det var mycket roligt :P hahaha Så just då tänkte jag "Det här måste ja lägga upp på bloggen".. :P Så here it was! :P


Nu är det fixat!

Ja nu har jag köpt biljetter! Skulle gjort de igår men då var det fel på ticnet.se som inte ville låta mig logga in. Men idag funkade det! :D

Igår när ja satt på jobbet fick jag nämligen reda på att Bounce ska splittras!! Förstå min sorg! Sveriges bästa dansteam ska sluta. Jag, Madde och Linda var på Bounce tidigare i år och kollade på deras show Caution! den var enormt bra! Helt galet hur man kan göra så bra dansshower.

Och nu fick jag även reda på att de ska hålla en sista show "The last Bounce" i Stockholm 23-24 april nästa år. Och Hell Yeah att ja skulle ha biljetter dit! Så jag skickade ett sms till Linda och Madde med samma budskap i: "Bounce ska göra en sista show den 24 april vill du med?" Och jag fick två JAAA!! tillbaka.

Så nu är det fixat! Jag, Madde och Lilli ska till Globen den 24 April och se The Last Bounce! :D Vemodigt men jag är glad att jag kommer få se det i alla fall! Jag längtar redan dit!


Dansgruppen Bounce - Väggen de dansade på i Caution!




 


Ledig dag

Tisdag 27 oktober

Idag tar ja igen lite jobbade timmar genom att vara ledig. Radion klarar sig utan mig eftersom det är höstlov och sånt för skolorna nu.
Så jag belönade mig själv med en sovmorgon. :D Sen blev det till att åka och kolla på tapeter till hela lägenheten. Förhoppningsvis får vi nån som kommer hit och fixar de snarast. Skulle vara skönt, de skulle redan gjorts i sommar men de är sega här där vi bor.

Sen åkte mamma ja och linda till Maxi för att handla. Det blev en massa skoj :D
Jag har hört massa bra om ett schampoo av Madde som ja tänkte testa :P Ska bli spännande, riktigt stora flaskor.


Sedan slog ja även till och köpte mig ett foundation och ett puder, nu ska vi se om det är nå bra :) Foundationet måste ni nästan ha sett på reklamer på tv och så, det sägs vara bra för torr hy vilket ja har så  de gjorde mig nyfiken. Pudret är mot oljig hy vilket kanske känns lite som dubbelsignaler här men ja har nämligen oljig hy med^^ en helt hopplös hy. För tillfället är ja så torr i ansiktet att de känns som att ögonlocken ska falla av snart ^^ Och många gånger ser man sig i spegeln och ser att man är jätteglansig istället..aldrig är de bra haha :P så nu ska vi se hur detta ska gå.

 

 

 


Dagen då Sandra mötte Jacob

Lördag 24 oktober

Mmm..en mycket bra rubrik tyckte jag^^ Jaa ni jag svävar fortfarande runt på små moln. Idag var jag och Linda och hennes kompis Gluten upp till Gävle för att kolla på Brynäs - Linköping :D Kom dit 15.01 och så spenderade vi lite tid i Shopen där jag shoppade en ny tjocktröja (asmysig!!) två muggar (ska Madde ha två på jobbet ska jag de med) och en pin som jag satte på min väska! :D
Sen var det upp på ståplats för att Hejja på vårt kära Brynäslag! :D 2-2 slutade matchen, så det var inge kul att vi inte vann^^ men hellre oavgjort än att förlora, right?;) Sen sa de i högtalarna att snart skulle Fan Corner öppna och att dagens spelare som skulle vara där var....Jacob Markström och Anton Rödin!!! :D Iih vi hoppade alla tre! Vi hade ingen aning att Jacob Markström skulle vara där! :P Positiv överaskning. Så när matchen vaar slut skyndade vi oss ut till Fan corner och stod typ längst fram med alla småungar hehe



Sen efter ganska lång väntan kom dom och så pratade dom lite om matchen och sånt där :)


Jacob Markström #25

När Markan börjat skriva autografer på vita små papper som alla barnen (och vuxna) fick om de ville så skrev han så pennan glödde. Sen så stack han fram en autograf till en liten kille och han skakade på huvudet, han ville inte ha någon..Sen försökte han få någon att vilja ha hans autograf men ingen unge tog den och man såg på honom att han blev lite paff.. haha så jag sträckte mig fram och snodde åt mig den^^ haha och då log han lite lättat. Sedan ville jag självklart ha en autograf på min brynäströja också :D


Anton Rödin #18

Efter Markan gick jag fram till Anton och ville ha en autograf på min tröja och han började skriva sin autograf på min högra axel. När han skulle skriva sitt nummer 18 hahaha så fastnade pennan i mitt Bh band ^^ snacka om att killen blev generad haha. Snabbt som sjutton skrev han klart autografen ;) hehe

Som sagt den här dagen blev mycket bra :D Nu sitter jag i soffan med min nya tröja på och har de gött^^



Är tvungen att ladda upp en bild på systra min som la sig ner på golvet i Läkerol Arena mitt bland allt folk bara för att vi skulle få med henne på kort med alla Brynäs killarna ;) haha för skön alltså



Ny vecka

Tisdag 20 oktober

Hej alla

Den här veckan tror jag inte att jag kommer hinna skriva så mycket. Det är full fart på jobbet nu eftersom alla tvåor vill studioträna och sånt och all tid över går till att göra ordinarie jobb. Men fram mot helgen blir det bättre :) Man får se fram emot det :)

Så det var det enda jag skulle säga :) Vi hörs!

gud vad jag är löjlig

Torsdag 15 oktober

Okej, det här kommer låta såå nördigt och sjukt hahah men vafaan!! säger det ändå!! Veeeet ni hur mycket jag längtar tills de öppnar Harry Potter land i Orlando, Florida??:P Så sjuukt. Har väntat på de i flera år och snart är de dags! :D hahah vafan man får vara massa löjlig också ibland ^^ de bjuder jag på just nu!


Andreas Carlsson

Onsdag 14 oktober

Hahah sitter och lyssnar på en intervju med andreas carlsson (från idol juryn) från rix morgonzoo i morse.. :) Me like him! :) Very much! :P Han är mycket häftig och bara det att han bor i sverige och usa gör honom till min idol! :P



(sitter utanför studion för närvarande och har "lunch". Har startat igång en grupp av åk2 i studion och nu låter jag dem lära sig lite hur allt funkar där inne utan min hjälp..praktiskt arbete ^^ )



Urk

Tisdag 13 oktober

Hade det vart fredag idag hade jag verkligen kunnat snacka om otursdagen..men jag kanske är en sån där människa som inte har otur på fredag 13e utan någon helt annan dag..hm..tisdag den 13e är från och med nu en otursdag...

Hela radiosändningen ligger nere >.<
*morrrrr*
Ja, något knas är det med internetuppkopplingen på Darub och sånt där..massa invecklat, och inget jag kan göra åt det. Och det är ju de som är det mest irriterande, när man inte kan fixa ett problem.

Men njaa..vad ska man göra likssom..så nu kunde ja ha tid att skriva lite på bloggen. :) (Jag har en ny slogan: se något positivt i allt)

Så nu så sitter jag iaf på jobbet, Tommy och Madde sitter och pratar om hur man kan klippa i en omöjlig intervju.

Om ett tag så ska jag sluta jobbet, lämna tillbaka tre filmer jag lånade i söndags och sedan dra till dansen. Tjoho, ska bli kul att dansa iaf :) 

Kan berätta en rolig sak för er nu när jag ändå har tid :) Jag har märkt en låt som ligger i radioslingan som jag på något sätt kände igen :) Sugarhill gang - apache heter den och jag märkte att jag började dansa mycket löjligt när jag hörde den. Så jag tänkte så hela huvudet kokade och började få fram en liten bild i huvudet. Will Smith..hmm...Joo de kunde ha med will smith att göra :) Så jag googlade (thank good för google) på låtnamnet och will smith och hittade det :D Hahah helt galet gulligt ^^ Det här är en frekvens från Fresh Prince i Bel Air där Will och Carlton dansar ^^ 
Så kolla på den här videon och njut^^ helt underbart fult!

 
Will Smith Thinks He Can Dance - Click here for another funny movie.

Måndag

Hej igen

Idag är jag inte riktigt på någe bra humör :/ Vet inte varför, jag blev såhär för bara en liten stund sen. Konstigt hur humör kan vända bara sådär. Men men de är ju måndag och jag sitter här på arbetet aldeles ensam och har det tråkigt. På eftermiddagen ska jag hålla i ett redaktionsmöte som vi ska ha och de känns sådär, jag saknar nämligen auktoritet. Finns ingen som någonsin haft respekt eller lyssnat på det jag säger så det känns nästan som en omöjlig uppgift det här när jag nu klockan fyra ska hålla i ett möte och vara byrsk mot en gubbe som inte gör sitt jobb ordentligt...Nej, det här är svårt det. 
Jag har aldrig egentligen varit någon som gjort mycket väsen av mig, jag och Per på ÖK och Pierre i fiket satt och diskuterade detta på morgonfikat. Jag och Per har alltid varit mer Lyssnare än Pratare. Befinner vi oss i en stor folkmassa så sitter vi hellre och lyssnar på vad de andra säger. Självklart lägger man sig i diskussionen om de är någon som frågar en, men de händer inte så ofta. 
Och sen så blir man inte speciellt sporrad att prata när man försöker gång på gång utan att någon egentligen bryr sig om vad man säger eller ens lyssnar speciellt noga, som många av eleverna gör och som händer mycket i familjen med. 

Men Pierre sa en mycket bra sak iaf, det är ett talesätt från Italien:
"Hellre att du sitter tyst och ser lite dum ut
Än att öppna munnen och få det bekräftat"
 

Mycket gulligt och tänkvärt :)


unbelivable

Fredag 9 oktober

Igår varade inte kommunfullmäktige så länge som vi trodde! :O
Alla var helt inställda på "årets första 23 möte", alltså att mötet skulle hålla på ända till 23.00 på kvällen.
Sen klockan sex var det middag som vanligt i en halvtimme. Sen började mötet igen och höll på till sju :O Sen var det slut! Helt otroligt.
Jag vet inte vad man ska säga mer än att det är otroligt, helt ofattbart. Helt plötsligt slog ordförande med klubban och sa ses nästa gång.  Nej jag är fortfarande i chock av lycka ^^

Men för att lämna de ämnet så kan ja berätta att det är fredag :P Imorgon drar jag och Maddus till Stockholm för att gå på chokladfestival. Mumma! Ska bli mycket kul, måste bara komma ihåg att ta med en inspelningsapparat ;) skulle vara typiskt att glömma den

Nu efter jobbet blir det till att klippa sig :) Mycket skönt ska de bli :D tjoho
Hahah och om några timmar kommer jag få en prao elev hos mig, min syster. hehe ja har mutat henne att komma hit och fota i studion medans elever tränar och sänder och så. (Fått i uppgift att göra en "skylt" till Öppna Kanalen och en tavla till Pilen) så då får hon tjäna en liten slant med :)

Näe nu blir det mer workwork så man kan slutasluta i tid idag :)

Kommunfullmäktige torsdag

Torsdag 8 oktober

Hej hopp idag har de vart mycket, ja jeklar ja :P
Först all vardagligt arbete till lunch och sen iväg till sjukgymnasten för att kolla till ryggen. Hon tyckte iaf att det börjar gå frammåt med min rygg iaf de är ju positivt ^^ men jösses vad ja saknar att sitta med benen i kors :/ Ja känner mig så okvinnlig när ja sitter med benen rakt och rak i rygg och sånt där.. men men.. de hjälper ju iaf så..

Sen var det till att gå upp till Viksäng centrum en snabbis och handla lite "lunch" och kommunfullmäktigesnacks. Så de blev en påse morötter, två mannafrutti, en Proviva, en sandwich grej och en påse naturgodis. mums :) dock hade de vart gott med riktig lunch. Sen var de att åka tillbaka till jobbet och släppa in sara och linn som håller på att göra reportage till P4. Så tills nu har jag hjälpt dom..

Ja som sagt: snart dags för kommunfullmäktige..runt en 18 punkter de kommer ta upp idag *suck* betyder alltså att man kommer sitta där ett tag. Jag har iallafall turen som fått erbjudandet att filma i ca 20 min eftersom öppna kanalen behövde en extra ett tag :) De sa man gärna ja till hehe då slipper man sitta stilla på stolen alla timmarna, och även så får man wärne att packa upp och fixa alla mina radiosaker (A) hehe



Nu blir de mer hard work work innan de är dags..wish me luck!

Grattis!! :D

Onsdag 7 oktober

Jag måste bara börja det hela med att säga Stort Grattis till min underbara vän Lovisa och hennes sambo Fredrik som ska få bebis i april månad :D Iiih!! Jag är så otroligt glad för er skull ska ni veta! :D Helt underbart för er! Och jag är också så jätteglad att jag får den stora äran att vara gudmor åt bebis sen :D woho, ja ska göra mitt allra bästa! :P Och behöver ni barnvakt är de bara att ringa till mig :)



Jag blev verkligen jätteglad när jag fick höra den stora nyheten. I somras när vi begav oss till Göteborg tillsamman, vi tjejjor, så berättade jag för dig Lovisa att om och när jag får barn så ska antingen du eller min syster vara gudmor åt den. Och jag beskrev även varför, för att du har Fredrik och ni har ett stadigt förhållande. Ni har vart tillsammans för alltid typ, ni bor ihop, ni har ett hus, ni har en inkomst och ni är mogna. Därför skulle jag känna mig trygg att veta att min unge skulle ha er. :) Och nu hände det alltså, att ni snart får ett eget barn och jag står fortfarande fast vid vad jag tycker :) Ni kommer bli bra föräldrar! ♥ Så ännu en gång, Stort Grattis!


Chokladfestival ÄNTLIGEN

Måndag 5 oktober

Heeeeeeej

Måste passa på att berätta för er alla att Chokladfestivalen i Stockholm är i helgen!!!
Iiih ja är så uppspelt:D Vet ni hur lääänge ja har väntat på den??....nej, okej inte jag heller..men lääänge:O :D
Och nu är det dags igen :D Jag och Madde är självklart där ;D Tredje året i rad (H) presspass you know, mycket trevligt :D lite förmåner ska man ju ha (gå före alla andra, få uppmärksamhet från utställarna, ha ett cool band runt halsen m.m) Så på lördag bär det iaf av till Chokladfestivalen :P
Måste fresta er med lite bilder som nordiska museet har lagt ut på sin hemsida :P Man blir så gaaalet sugen så de är inte klokt :O :D


Hoppsan!

Fredag 2 oktober

Hahah jösses ^^ Idag var det kallt ute när man for till jobbet :P Det var så kallt att ja var tvungen att skrapa rutorna på bilen innan heheh så ja gjorde ju de :p och far iväg..:P
När ja kom till jobbet klev ja ur bilen och låste och gick mot ingången...Och gick på en hal fläck! Med mina platta stövlar till skor :P hahah om man säger så här så måste de ju sett ganska kul ut för jag kom gåendes med väska över axeln och höll precis på att rätta till kläderna när jag började halka runt likt Kalle Anka på den där isfläcken. Hahah som tur var klarade jag mig från att ramla :P Men de var ju efter man hade halkat runt likt någon som dansar en väderdans :P hahahahahah ja kunde inte hålla mig för skratt ^^ Speciellt inte när ja kollar upp och ser att precis då parkerar Bertil sin bil mitt emot där det hände :P Han måste ju fått sig ett rejält skratt ^^
Ja, ja.. man måste ju underhålla någon ^^

Så dagen börjar bra helt enkelt :P hehe


Oktober och +1grad ute

Torsdag 1 Oktober

Hujeda mig, när det var dags att bege sig till jobbet idag var det endast 1grad ute :O iskallt verkligen. Så jag satt på full utrustning: Stor halsduk, jacka och vantar. :P Lite skönt att få använda sig av halsduken igen faktiskt :) Stor och skön, en krämvit halsduk jag fick av mormor för två år sedan :D
Men ändå så blir ja lite glad av att det är kallt :P De luktar så fräscht. De luktar skidsemester i Österrike :D Och det finns nästan inget bättre än en skidresa till Österrike :P


Sölden, Österrike


En positiv sak är att jag märker att vissa läser min blogg iaf^^ haha fick ett sms igår från morfar där det stog följande:

Grattis till första lönen. Köp en rattmuff!

Hahah tack morfar ^^ Jag skulle nog köpa en rattmuff om jag inte tyckte de var så bängliga, man får inte bra grepp om ratten när man har rattmuff. :P


RSS 2.0