Torsdag 31 juli

Hejsan allihopa..

Nu har jag kommit hem från Oxelesund där jag varit sedan i tisdags. :) Hade varmt väder och varmt vatten konstant och lite av färgen jag fick i spanien har kommit tillbaka..^^ wihoo..
Jag var där med familjen, mamma, linda, mina två mostrar samt en av deras män och en kusin. Det var fantastiskt skönt och helt över förväntan skoj..:) På dagarna satt vi vid havet och badade, solade, lekte och pratade. Kent är ju för skoj och vi alla hoppade på madrasser som vi hade i vattnet och gled över den och dök i vattnet. Haha
Sedan på kvällen när solen går ner så grillar vi och dricker och efter det så sitter vi i förtältet till åsa och kents husvagn och snackar tills man inte orkar vara vaken längre.
Så nu har jag iaf kommit hem och möttes av en jätteskur och åska som in i bängen. Men nu är den över och vädret ser ganska ok ut.
Kött Familj på semester Me in the cowbojsa hattI måndags så var det dags att träffa mina söta möklinta tjejer igen ^^ De kom till sala och vi åkte tsm till västerås. Där åt vi mat på ett jättefint ställe i stan (jag tog otroligt god sallad) Pappa ringde under tiden och frågade mig om jag skulle kunna komma till sundbyholm med bensin till honom eftersom alla båtmackar i närheten hade slut på bensin. Ja sa jag väl att jag kunde och sa att jag skulle åka efter jag hade varit med nina johanna och lovisa. Så efter det åkte vi till arosfortet där vi skulle leka under tre timmar..:D hahah det var riktigt skoj och riktigt jobbigt.
Efter det stannade vi på mcdonalds där de ville ha lite mat och sedan skjutsade jag hem dom till sala. Efter det åkte jag raka vägen tillbaka till västerås och hämtade johannes. Han och jag skulle egentligen fira fyra månader just den dagen och stackaren hade tänkt ut en massa men så var jag tvungen att ställa in pga detta..=( sorry älsk.
Men han följde iaf med mig till sundbyholm och vi hade en jättebra dag iaf. =D

<3 <3Har funderat ganksa mycket under det här dagarna och kommit fram till att jag tycker så mycket om mitt liv =D
Jag har en underbar pojkvän, massa fantastiska vänner, skitrolig skola och den bästa familjen man kan tänka sig.
Och då undrar jag också över de människor som bara skryter om deras dåliga liv, hur orkar dom och vad har det att skryta om egentligen? =P Hahah nej de förstår jag mig inte riktigt på^^
Men men de kanske bara behöver det för att kunna hävda sig på något sätt.  =D

None
Nej nu ni nu ska jag ladda in lite bilder från min mobil till datorn ^^
Puss och Kram

Torsdag 24 juli

Idag har jag varit hyffsat nyttig;) Imorse väkte mamma mig och linda och frågade oss om vi ville med och springa. Vi sa ja efter mycket tvekan och klädde sedan på oss och gick ut och sprang. Jösses alltså vad jobbigt det var :P hahah men skönt efteråt.
Imorgon är det fredag och dags att träna på vybe...:D hurtbulle känner jag mig som..:P men det är jag inte riktigt hahah för linda och jag köpte godis^^ haha typiskt..
Hahah och imorgon ska jag kolla in stan och se om de finns nå fina jeans eller något..:P är desperat efter lite nytt,...:P
På måndag ska jag, nina, johanna och lovisa till arosfortet och leka..:P haha som grattis till lovisa som fyller 19 på tisdag..:P Och sen ska jag träffa älskling förhoppningsvis eftersom vi har fyra månaders dag på måndag..:D Hihi har små funderingar på en sak tills dess men inget jag avslöjar här eftersom jag nu vet att han har skaffat sig en blogg och vet vad jag heter ;) hahah
Sen på tisdag tror jag att vi ska iväg och campa..:P det ska bli skoj det med..Sola och bada och ta det lugnt är inte helt fel..:P

None

Puss på alla söta! xD

Sommar - torsdag 10 juli

Jaa det var ett tag som jag skrev märker jag..men jag har helt enkelt inte orkat skriva något.
Jag har varit i spanien i början av lovet. Ganska skoj, vattnet var fint, vädret var skönt och det fanns inte mycket äckliga sjöodjur i vattnet..så jag är väl ganska nöjd.
Sen så har jag börjat jobba. På comital skultuna.. Där jobbar jag med (för tillfället) fyra killar. Ensam tjej är både skoj och jäkligt tråkigt. De två pojkarna i min ålder är jättetrevliga, sedan är det två till i ca. 30års åldern. En daltar med mig, antagligen för att jag var tjej och svagare än de andra, och den andra killen han måste vara den mest fördomsfulla människan på jorden. Allt är stört enligt honom och ingen är bättre än honom...irriterande..men vad ska man göra när han är "bossen" över oss?
Men dagarna flyter fram, har redan jobbat två veckor snart kommer min sista vecka. Det har vart ganska skoj ändå så jag ska inte klaga^^ skönt att jobba.
Men de ska bli skönt med lov igen.:D då ska jag fortsätta med min novell/bok(?) och träffa kompisar, för nu jäklar vill jag träffa er igen det var så länge sedan..:O:P och en krogrunda måste vi ju hinna med tycker jag...:P

Take care now byebye then:D

Pusspuss

RSS 2.0