Helgen är över..

Söndag 30 november

...Och det är november månad. Imorgon är det december och bara 24 dagar kvar till julafton :D

Helgen har vart helt fantastiskt skön :D I fredags gick jag och madde ner på stan och shoppade. Sen gick jag och johanens och åt på grekiska kolgrillsbaren eftersom vi firade 8mån tsm. <3 Sen shoppade vi ännu mera :D nu har jag köpt massor med julklappar. Sen åkte vi hem till linda och mös resten av kvällen.

Lördagen åkte linda med mormor och morfar till sthlm horse show. Johannes och jag kollade på tv ett tag och sen gjorde lunch. Vi fick en utbjudan till krogen med Harald och hans flickvän men vi hoppade över det och kollade på en film istället. Det var nog rätt val iaf, men de skulle vart skoj att träffa harald.

Idag har vi inte gjort spec mycket. linda kom hem och vände sen ut till stallet och jag och johannes gjorde svenskaläxa. Sen skjusade jag honom till tåget och hämtade linda i stallet. Sen gjorde jag och linda mat och har pyntat huset så det är adventsmysigt.. :D

Imorgon är det alltså dags för skola igen..och det känns otroligt jobbigt faktiskt..:/ Vill ha lov nu!!
Den här helgen har jag känt att jag blivit piggare igen. Inte helt men lite mer än en vanlig helg. Men nu drar skolan igång igen.

I Fredags gjorde jag svenska nationella muntliga och det var jätteskönt att bli av med den från min läxlista. Joo ni läste rätt. Jag har en läxlista på min mobil som alltid syns när jag kollar på mobilen. Men nu så har listan ökat igen tyvärr. Den lyder just nu:

1. Svenska häfte, Idrottsfrågor, Visuell poesi, Tv reportage, matteprov 2. Lucia, Bal, Svenska uppgift. 3. Freddie M story

Detta för att jag inte ska glömma bort allt i all stress. Känner att jag knappt kommer ihåg ex stresskursen och alla andra standardgrejjer i skolan.
Behöver semester?

Nej nu ska jag ta och duscha och göra mig iordning för att sova och sen fixa klart svenskan.

Puss på er alla som är värda det.♥

Att göra lista!

Ja nu känner jag verkligen att jag behöver en "Att göra" lista. Nu går hjärnan på högsta växeln och det är lika bra att sätta alla tankar på print.

Att Göra v 48

FRED - Nationella Svenska B - Muntliga
MÅND - Följa med Johannes och kolla kavaj
TISD - Tidig grej på pilgatan 07.00
TISD - Öppet Hus 19.00 , Göra ordning monter tills dess
TORS - Dans
Betala balen

Hitta ett datum att träffa Möklinta girlsen
FRED - Svenska läxa
Fota till MumB
TORS el FRED - Redigera Freddie Mercury Story

Att Göra v.49

MÅND - Matteprov
FRED - Radioprogram
TORS - Dans
Fota till MumB
Julhandla

Att Göra v. 51

TISD - sy upp balklänningen
ONS - Lunch med stresskursen
TORS - Skolavslutning
FRED - Bal, Håruppsättning, hämta klänning, sminkas av johanna


Helgen som varit..

Söndag 23 november

...den har varit ganska bra om jag får säga så. :) I fredags var jag, johannes, linda och ida ute och kollade på Bio. Kollade på Patrik 1,5 som var jättebra för att vara en svensk film. Många svenska filmer börjar bli bra. Kvaliten stiger. Sen gick vi och åt pizza och fick sen skjuts hem av idas mamma. Snällt eftersom det snöade som sjutton då. Och vädret fortsatte så nu har vi massor med snö vilket jag tycker är skitskoj :D hihi
I lörddags åkte johannes hem tidigt :( för han skulle vara med sin pappa. Linda åkte ut till stallet i samma veva så jag gick ut och skottade och tog lite kort. Sen gick jag in.
När mamma och linda kom hem sen lagade vi mat och jag skjutsade mamma till ransta och åkte hem sen. Kollade på film med linda och sen åkte och hämtade mamma när hon ringde efter skjuts.
Haha sen fick jag sladda runt med bilden på parkens parkering. ;) den årliga sladden haha för att se hur bilen funkar. AS SKOJ!! älskar det hihi:P
idag har jag tagit det lugnt och det är sååå skööönt!! Har skrivit på svenska uppgiften och så men annars bara tagit det lugnt och det är så skönt så det är fruktansvärt. Om man känner så jobbar man för mycket då? Och stressar för mycket? tror svaret till det blir ja faktiskt. Men det är snart lov så de är bra :D mindre än en månad.

Måste köpa julklappar ;) har idéer nu haha alltod lika skoj, mysigt att julhandla. Sen är det ju dags för balen också :P ser fram emot den men inte utgifterna :P men men...vad ska man göra då :P ska det va så ska det. Imorgon ska jag och johannes kanske gå och shoppa honom en kavaj:P

Snö

Nu ska jag vara lite effektiv och sen gå och sova.

God natt!

Puss♥

Skoj klipp på internet

Kollade på SF hemsida och hittade till de stället där folk laddar upp filmer. haha hittade den här som jag tycker var skitbra gjord :D



Sen hittade jag på youtube idas sms signal. den sätter sig på hjärnan vill jag lova..



God morgon sol och fina väder

Lördag 22 november

God morgon! Det är snö ute allihopa :D Eller ja..I Sala är det de iaf :D Solen skiner till en ljusblå himmel och det är SNÖ ute :D helt fantastiskt.
Det började snöa igår när jag. linda, ida och älskling var på väg hem från bion. Jag är glad att johannes kunde följa med mig hem igår..det hade vart tråkigt att inte hitta på något.
Skulle ju egentligen åka till Möklinta men de blev inte av. vi får ta det någon annan gång. Men nu måste jag tillbaka till sängen innan älskling saknar mig för mycket.

Puss♥

jag och linda

När helvetet fryser till is...eller?

Måndag 17 November

Måste börja med att säga grattis till Patric som blev 18 idag..de var på tiden.  ;) Grattis

Idag var det en tidig morgon. Gick upp halv sex. Skulle åka hemifrån men blev för sen eftersom min cykel hade frysit fast. Jepp det var nämligen runt -10grader ute. :S
Efter 10 minuters hamrande och eldande på låset så kunde jag bända upp låset.
Höll på att ramla med cykeln på vägen till stationen också. Sen när jag kom dit hade tåget kommit in så jag skulle skynda mig att låsa cykeln vilket inte var lätt för den hade frysit igen.
Väl i skolan var det otroligt kallt där med. Visade sig sen  att ett fläktsystem var traigt och vi fick ingen varmluft alls. Så vi fick gå hem för man får ju inte jobba i sån kyla.
Så jag satt ute i hamnen med pappa resten av dagen och fixade md båten. Förrutom då när jag åkte och gjorde repportage åt madde.

Är så stressad just nu så det är inte klokt. Men har lyckats kunna stryka PM från min läxlista det är skönt iaf.

Imorgon är det idrott första lektionen som jag inte kommer gå på eftersom jag blivit sjuk igen.. :( Blääää

Men nu ska vi vara possitiva.
¨
Håll huvudet kallt alihopa ;)
jagis

Puss

Nationella Provet

Onsdag 12 November

Idag var det nationella provet. Jag skrev en krönika. Blev typ klar efter två timmar bara och jag är skitnervös över att man gjort fel eller så eftersom så många satt kvar tills jättesent. Johannes satt kvar till tre och hade skrivit sju sidor...:S
Men håller alla tummar och lite till på att jag klarar mig.. :)

Åkte in till stan och handlade en tröja som jag ska ha på mig på dansuppvisningen den 14 december och sen tvättade jag bilen och åkte hem. Åt mat med mamma hemma och sen gick vi och solade. Jätteskönt faktiskt. :)

På fredag ska jag och johannes som sagt åka tåg till Skövde :D Ska bli jätteskoj tror jag. Iaf om Älskling tar med sig sin dator för då kan vi titta på film :D tror vi äntligen ska kolla på Horton.



 

Nej jag tror jag ska ta och skriva lite manus till Radioprogrammet som ska vara klart nästa vecka.

Pusspuss♥

Tisdag - Dagen då idrotten var jobbig och Projektarbetet började...

Tisdag 11 November

God dag. Idag är det tisdag och det går med stormsteg mot onsdag. :S nervigt.
Började dagen med Idrott på Bellevue då Ellen hade idrottslektionen. Jobbigt var den. Vi gjorde massa fysikträningar som att jobba med massa olika muskler. Efter det blev det till att duscha och skynda sig till bussen för att hinna till skolan innan 10.
Då började nämligen introduktionen av Projektarbetet. Har en liten aning om vad jag ska göra som projekt faktisk och jag har pratat med folk om hur man ska göra det. Får se om det lyckas bara..vet inte riktigt vad jag tycker om just den typen av saken...hahah jag pratar i gåtor^^ men jag vill inte riktigt än avslöja vad eftersom jag vill spåna på det ett tag och se om det går att genomföra. Men jag tror att det jag och madde tänkt göra förr inte går att genomföra, det är för stort.

Just nu sitter jag och kollar lite på datan innan vi börjar med MumB klockan 12. Ser fram emot det också för nu ska vi börja med visuell poesi :D

Stresskurs i eftermiddag också..Sandra glöm inte det..

Puss♥

Resultat av test..

Jag gjorde ett gammalt test som alltid folk lägger ut :) roligt faktiskt. Så här ser mitt framtida år ut:

Jag är förälskad i Johannes. Jag är en spontan person och älskar kyssar och uppmärksamhet från den jag älskar. Jag kan lida och hjälpa andra och mitt framtida kärleksliv ser lovande ut. Året kommer bli bra för mig och jag kommer att upptäcka att jag blir förälskad i en eller annan helt oväntad.
Mitt liv kommer ta en helt ny vändning men det kommer at vara till det bästa för mig och du kommer att vara glad förändringen. Madeleine är min bästa vän. Jag kommer ha sju nära vänner under hela mitt liv. Jag föredrar äventyr och jag är spontan och kan till och med leda för att göra andra tillfreds.

Ganska skoj:D Om du vill göra det kan du kolla in min bilddagbok. Sazzo.bilddagboken.se


V 46.

Måndag 10 november

Idag har det blivit v 46. Äntligen säger jag bara! Imorse skulle vetenskapen lämnas in i papperform och jag lämnade in den så fort jag kom in. Skönt då är den ur världen. Sen har vi haft SvB/Txt hela förmiddagen..förberedelser inför Nationella provet på onsdag.

På lunchen knuffades två ettor framför oss i kön och råkade knuffa in varandra rakt in i mig. Hahaha så både jag och Madde fick utbrott och började skälla ut dom :) De man kunde urskilja var iaf "Vafaaan håller ni på med??", "Är ni tretton eller vafan??" och en rad andra saker. Hahah de där två killarna vände sig snabbt åt rätt håll och gick rakt och prydligt och sa inte ett ord till under hela tiden de stog i kö. hahahaha känns otroligt bra faktiskt. Äntligen kan de små dryga ungarna få lite respekt för oss gamlingar.. ;) haha vi treor borde ryta till åt dom lite oftare för de där var coolt hur man fick repsekt ^^

UF företaget på eftermiddagen då vi registrerade vårat företag. Sedan var det matte ända till fyra..dödstrött och de märkte Nicole så vi fick ta det lite lugnare på lektionen :) Inte mig emot.

Efter Matten pratade jag och Johannes lite i lärarrummet innan jag skulle åka hem. Pratade med Tommy om det speciella jag, madde och johannes ska få göra i veckan. Sedan pratade jag lite med Pilerud om FreddieM story jag håller på att redigerar tsm med Frida. Skönt att få reda ut vilken som gör vad så han inte bara tror att frida gör allt. Sen pratade vi med Iris och med Annica.

Hämtade Mamma vid tåget i Sala vid fem sen åkte vi hem ^^ skönt att få vara hemma nu och inte behöva tänka på vetenskapen.

Linda hade tänt massa ljud här hemma när vi kom hem eftersom hon städat och gjort fint. Och måns och Kiara var aldeles knäppa ^^ hoppade runt och jamade konstant. Sen skulle Måns upp på köksbordet och kolla men där stog det massa ljus. Tänkte att "jaaja han stoppar väl inte ner nosen i dom så.." men höll ögonen på honom. Hahah självklart skulle han lukta på ljuset och brände pannluggen ^^ hahah stackars kisse. Nu luktar han bränt hår och pälsen har krullat sig mellan ögonen ^^ hahaha gullisnutt han är♥

Måns

Helgen har vart fantastiskt skön. I fredags följde Älskling med mig hem och vi åt pizza och mös. Sedan på lördagen sov vi "länge" och sen skjutsade jag ut linda till stallet. Lagade god mat (enligt mig) på kvällen och vi hade det mysigt :D
På söndagen åkte älskling hem vid elva och jag skjutsade ut linda till stallet igen. Sedan åkte vi till pappa för att fira fars dag.

Längtar tills nästa helg då jag och älskling ska åka till Jesper i Skövde :D Det var jättelänge sen jag träffade honom så det ska bli jättekul :D och så ska jag få träffa hans flicka också..:P Spännande :D

Jesper

Puss♥

Jag älskar att dansa!

Torsdag 6 November

Jag vet att jag sagt det trehundra gånger tidigare men jag måste bara få säga det igen. ÄLSKAR ATT DANSA!! Det är det bästa som finns! Det gör en glas, konsentrerad, vältränad, stark och massa sånt där bra! Och jag kan inte sluta dansa efter lektionen är slut fast hela kroppen är så slut så jag egentligen inte orkar röra mig.
Det var en jättejobbig danslektion idag, vi tog i ordentligt och de är bra det eftersom vi har haft två veckor lov. Vi gick igenom koreografin flera gånger och gjorde raduppställningar till showen. Sen bestämde vi kläder och vad temat på dansen skulle vara.
Och så gjorde vi uppvärmning, styrka, teknik och stretch. Skönt man var aldeles svettig efter passet. Längtar till nästa torsdag och veckan efter det då vi ska ha på oss uppvisningskläderna och så :)
14 december då kör vi. Lite småläskigt att älskling kanske ska vara där och filma allt..:S haha men men..:) han kanske inte ser mig bland alla andra ;) hahah
Och så otroligt skönt att en kvinna på lektionen bestämde sig för att inte vara med, hon är alltid ivägen hela tiden.

Nej nu ska jag vara social med pappa, är hos honom idag.

Puss♥

Intervjuad för VLT

Onsdag 5 november

Idag är det onsdag och sista dagen på veckan jag är tvungen att gå upp tidigt.. sköönt. =D
Åkte till skolan med tåg imorse..var -10 grader när jag cyklade dit. Sen köpte jag mig nya Amelia tidningen på pressbyron eftersom min kära vän Johanna Melin är med i den som en av sveriges bästa modebloggare =D Grattis tjejjan!
Hade Matte C på morgonen..är väl lite sådär halvtråkigt. Var iaf effektiv och det känns ju bra.
Sen träffade jag Jessica och hennes otroligt söta lilla bebis på 6månader. haha hon ler alltid när hon ser mig ^^ så otroligt söt.
På lunchen satte jag mig och la in det inspelade ljudet från Freddy Merchary story showen. Jag och Frida håller på att redigerar det eftersom vi var och filmade deras sista uppträdande. ;) bättre för betyget jag ska inte klaga. Men de är skoj:D  Men jag raderade allt jag redan gjort och tänkte börja om från början nu när vi har en till ljudkälla. Men han iaf lägga allt ljud så de synkade sen var det dags för sammråd.
Erik var smått hyper på mediainriktningen och höll på och flummade och Johannes var nere i radiostudion och fixade med sitt reportage till P4. Vi skulle göra klart idéskissen till tvreportaget men vi fick ihop det tillslut fast vi inte var speciellt aktiva. ;) haha gjorde nördlexikon istället.

Men nu till Rubriken. Jag och Madde valdes ut av Tommy idag till att bli intervjuade av VLT. En tant var där och skulle skriva om skolan och sånt till VLT´s skolgrej senare. Så vi fick prata om vårat P4 reportage och sånt och vad man får lära sig på skolan. Men den där tanten var irriterande hon avbröt mitt i för att intervjua någon annan sen tittade hon på någon annan under hela intervjuen. Snacka om att jag förstår mig på folk som hatar journalister. Lite respekt får man ju faktiskt visa för personer. De har man lärt sig hela tiden på radion att ha all uppmärksamhet på intervjupersonen.


Nej nu så ska jag göra vetenskapen klar så jag kan fira på fredag då allt är över.

Puss♥

Tisdag

Tisdag 4 november

Jag tänkte ta och visa er nåra fler av bilderna jag tog i helgen. Orkar inte skriva så mycket just nu allt är mycket stressigt i skolan. Men jag återkommer när jag fått sova mer än sex timmar på en natt..

Jag i grönagången Lilli Linda och Mamma träd lilli lilli igen

God Morgon sista dagen på lovet.

Söndag 2 November

Jag och Johannes sitter vid varsin dator vid köksbordet här i Sala och ska försöka oss på att skriva lite på vetenskapen...Eller mycket får det ju faktiskt bli eftersom den måste vara klar idag.
Men men..gör jag den klar nu så slipper jag den för all framtid!! Och det är det faktiskt värt. Några timmars slit och ångest mot att aldrig behöva se denna vetenskapliga uppsats igen. Yes box så blir det!

Nej jag får väl fortsätta med vetenskapen nu helt enkelt.

Jag, Johannes, Linda och Ida kollade på The Grudge igår. Ni som konstigt nog inte har sett den eller vet vad det är så kan ni kolla på den här trailern.



Puss♥

Allahelgona

Lördag 1 November

Det är allhelgona dagen idag och Linda, Jag och Mamma har vart ute och tagit kort idag...eller jag har tagit de flesta korten dårå..:) men men.

Sedan efter vi gjort det gick jag och mötte älskling som kom med tåget :D Äntligen kommer han igen. han som vara i tyskland hela lovet.
Vi gick till Åkrahallen och köpte sköljmedel på vägen hem och så åt vi när vi kom hem.

Sen blev det till att sitta ett tag med vetenskapen innan vi kollade på Spökhuset på kanal 5.
Imorgon blir det full fart på skrivandet helt enkelt. Tur att allt inte måste vara perfekt på måndag eftersom det är opponering nästa vecka och det man lämnar in efter gills.
Har iaf kommit frammåt de är jag glad för.

Nej nu ska jag nog vara lite social men ni ska få kolla in en bild iaf från idag..fler kommer senare när jag redigerat dom.

Foto i Sala

Puss♥

RSS 2.0