Snart helg

Tack och lov om några timmar är det helg.
Jag är så trött så du anar inte...nu vill jag hem och slappa!

Ring Roger

Onsdag

Snabb uppdatering innan tele2 ringer tillbaka :)

Lilli och jag har sökt till att bli testpiloter för smartson och testa nya Canon 550D :D Tänk vad kul det hade vart om man fick platsen :D Testa den en månad gratis :) Tänk hur många fina bilder jag kan pryda bloggen med m.m.

Vill ni själva ansöka? Länken finns nedanför

http://www.smartson.se/testpilot-550D.html


Idag är det stress på jobbet, så ska fortsätta med det nu, tele2 ringer nog när som helst också

Lördags

Tisdag 25 maj

Känner att jag är sjukt dålig på att uppdatera men jg har inte tid med det längre :S
Fullt upp hela dagarna!

I lördags var jag hem till Nina som hade fest eftersom hon fyllt år :D så tog bilen till Borlänge, sen blev det en tripp till Falun också :P
Svårt att förklara hela kvällen med ord, men den var rolig tycker jag :) Tänkte dela med mig av bilder istället. :)


Fredag

Fredag 21 maj

Halv fem är klockan och jag sitter på jobbet med lite Mr Adam Lambert i öronen. :) Remixad såhär på fredagseftermiddagen.
När jag är klar med allt arbeit så ska jag ner på stan och kolla på lite födelsedagspresenter. :) Behöver nya kläder också, eftersom jag uppenbarligen ser fet ut i alla jag har...och springskorna...ja mycket som ska införskaffas. :P får se vad det blir idag.

Imorgon åker jag till Borlänge och hälsar på Ninis som fyllt 20, ska bli sköjj! :D får se om jag hittar dit men det borde jag nog göra :P Nina, jag ringer dig annars vettu!

Syster kommer hem från huddik idag också, får se om vi åker samma buss ikväll till Irsta eller ej :D beror på hur lång tid det tar att hitta presenter.

Ha en bra helg :D

Suit up!

DET ÄR FREDAG!! :D


Awsome dude!

Tisdag 18 maj

Mitt uppe i arbetet men tänkte bara berätta lite snabbt hur otroligt duktig den här pojken är :D Ni har säkert alla sett honom redan, men jag är ju lite seg (A) hihi
Sjuuukt bra!!


Tillbaka till arbetet

Måndag 17 maj

Och idag är jag tillbaka på arbetet efter långledigt! :D Me like långledigt helt klart. Dock är jag fortfarande trött, men det rättar jag ut genom att sova tidigt ikväll ;)
Sitter på jobbet fortfarande, håller koll på treorna som sänder sina At last program. Slutar klockan sju så då blir det till att dra hem :P wiho de bästa som finns!
Bilder från helgens strapatser kanske kommer lite senare. Jag har en dispyt med datorn här som har windows 7 och vägrar smaka på min mobil. Tack och lov för bluetooth på hemdatorn sen!

Imorgon är det dags att springa vår ruset igen :P kommer gå skiit men ja är gla ändå ;) haha strun samma det är en folkfest ingen tävling :D (kanske för att det inte är några män med - inga män ingen jäkla "jag måste vara bättre än den där" anda i springningen)

Fint väder hoppas jag på också :D typ som det är idag. Sjukt att det är mer sommar här uppe än i Göteborg. Solen skiner, varmt som sjutton, nästan alla träd har slagit ut, luktar sommar. :P
Dee ni ;) Svealand kan!!!

Nästa helg blir det till att fara uppåt i landet (jag far som en tok) Då är det dags att hälsa på Nina af Borlänge som fyller 20 år på onsdag :D välkommen ur tonåren kompis! :D

Njee nu ska jag sitta och göra absolut inget vettigt alls tills jag slutar :D

Dansuppvisning

Tisdag 11 maj

I söndags var det dansuppvisning i bombardier arena. Ni som var där vet redan hur det såg ut, men ni som inte var där: här har ni chansen att se vad och hur vi dansade.


HOCKEY!

Fredag 7 maj

Jaaa ääntligen hockey igen!! :D Det här är gamla reklamen i brist på den nya :D


Katastrof!!!!

KATASTROF KATASTROF!!! Båt på grund, folk skadade!!!


....ja i måndags iaf :P Idag är det sista dagen på katastrofövningen ute på mälaren. I måndags var jag med och nu har lite bilder från det kommit upp på näätet;)
Tänkte dela med mig av dom hahaha bilder säger mer än ord ;)
http://www.direktpress.se/vasterastidning/Artiklar/Vasteras/Sjoraddning/ 


RSS 2.0