Promenad i solskenet

Torsdag 26 februari

God dag alla.

Jag kom nyss hem från en lång skön promenad med grannens hundar. :) Me like. Vi gick i ungefär en och en halv timme och det var sol hela tiden :D
Nu är jag fylld med vitaminer och glad och nöjd :D Bättre kan det inte bli egentligen...eller jo, om man hade haft med sig en stol och kunde sitta och sola i en halvtimme eller nå.





Igår var jag med johannes en stund. Han kom i tisdags och sov över till onsdagen och vägrade nästan att åka hem på onsdagen. Men till slut fick jag honom att åka och skulle då sätta mig med alla saker jag ska göra. Jösses vad svårt det är att skriva personligt brev. Sen kom linda hem och då blev det inte nå mer plugg. Linda och jag gick och köpte två filmer som vi sen satt och kollade på efter Greys anatomy.



Planerna för idag är att komma igång med allt. Nu kommer ingen störa mig på några timmar. Hoppas ni andra har en bra dag!

Puss

Shopping igår

Tisdag 24 februari.

Grattis mormor som fyller 68 idag :D (tror jag iaf.) Hon och morfar är nu i Österrike och gottar sig medans vi andra sitter kvar hemma i sverige :) Livet kan vara orätvist ibland.
De är på samma ställe som jag var med på förra vintern och imorse fick jag världens tillbaka längtan vill dit igen!





Igår var jag, erik, madde och johannes ute på stan och shoppade :) Jag fick med mig ett par baggyjeans, två par shorts jag kan använda på dansen och en BH och tillhörande trosor. Nöjd är jag :) Sitter i mina byxor nu och dom är jättesköna.

Madde och jag gick runt på HM och plockade fram massa kläder till både johannes och erik och johannes plockade också till erik sen gick vi till provrummen och så fick de testa allt :O:O:O :D hahah Så här kommer lite mannekängande.

      

Slutade med att erik köpte tre tröjor och johannes ingen ;)



Efter de att madde hade åkt hem hade vi inte så mycket att göra längre så vi sprang in på bio och kollade på Bedtime stories :) Den var faktiskt jättebra :) Skulle vilja se den igen. :)

Efter de gick vi till stadium och jag hittade ett par skor som jag är Kär i :D Vill ha dom verkligen men vet inte om jag ska köpa dom. de är nästan som de jag redan har men oj så snygga!

Me Want very much!



Just nu sitter jag iaf hemma i soffan och jag skulla ha gjort lite personligt brev och sånt. Men johannes dök upp här så vi hittar väl på något vi ett tag.

 
Det här är min outfit för tillfället. Mina nya Baggyjeans från Gina, två linnen (rosa och vit) också från gina och en svart tjocktröja med hög krage från Only.

Se ya later!

Puss

Tjejkvällen igår blev lyckad

Söndag 22 februari

Hej alla :) Sitter hemma och kollar på herren på täppan helt sjukt program. Imorgon ska jag till västerås och shoppa med erik, madde och johannes.

Igår var det ju tjejkväll och den blev faktiskt jätteskoj :) Först kom vi hem till lovisa och gick direkt ut och hämtade mat och handlade dricka. Sen hem och åt och spela ett spel som jag tyvärr inte kommer ihåg vad de hette.
Melodifestivalen låg på i bakgrunden hela tiden och såg att EMD och Molly kom vidare..:P Gillade verkligen EMDs låt.. :D

Senare under kvällen kom två av våra gamla klasskompisar och hälsade på, mackan och emil. Mackan åkte hem ganska tidigt men emil var kvar över natten. Han fick ligga på en tältsäng som brakade sönder idag medans vi tjejer delade på en 1.40m säng.

Bilder säger väl mer än tusen ord så jag överlåter talan till dom ;)

     

Tusen tack för en jättekul kväll tjejer :)

Puss


BRYNÄS <3



Jag tänkte bara passa på att lägga upp lite filmer med massa brynäs på :D För Igår vann de mot Djurgården med 4-2.
In your Face Johannes ;)






Och sen en bild på en intervju med Anders Lindbäck som blir intervjuad av Jakob Markström. Just när den här bilden togs så frågade Jakob Anders vad han skulle göra för att fira vinsten och Anders svarade att han skulle fira med lite "soockeeeeerr" ;)


Tjejkväll med M.T

Lördag 21 februari

Heej! Sitter hemma i soffan och kollar på slalomåkning av något slag på SVT 1. Inte världens roligaste men är ändå mer intresserad av de som händer på datorn iaf.
Idag vaknade jag klockan åtta och gick upp. När jag kom ner fattade jag att det var lördag och att jag inte skulle till skolan..:S Är det ett tecken på slutkördhet eller vad?
Så jag åt frukost med mamma och sen gick jag och la mig ett tag till. Men orkade inte somna utan bara snoozade lite. Tillslut orkade jag inte med de nå mer heller så gick upp och kollade datorn. Det är nämligen så att idag sitter jag och har gjort ett nytt CV och har sökt jobb till i sommar. Tre jobb har jag skickat in mitt CV till och ett ska jag posta det till eller hur de nu ville att jag skulle lämna in det..Det var lite svårtolkat den där annonsen.
Men jag känner mig som sagt ganska duktig.

Imorgon eller nån annan dag får jag ta tag i Personliga Brev och Högskoleprovsförberedelse samt att simma lite.




Snart ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig klar tills jag ska iväg hem till Lovisa. Det är nämligen Tjejkväll med mina M.T :D (Möklinta Tjejer) Och ja Lovisa du har kanske flyttat därifrån men du kommer alltid att vara en M.T för mig ;)
Idag ska vi äta Thaimat och kolla melodifestivalen och lite sånt.. :) Ser fram emot det :D


Från Vänster: Lovisa, Johanna, Sandra Längst Fram: Nina

Jag ska ta med mig Kamera ikväll :D Lägger upp lite bilder imorgon.

Puss!


Nu är det lov!

Fredag 20 februari

Jaaa! :) Nu är det lov! Äntligen! :D Har precis kommit hem och ska kolla på reprisen på NCIS. :) Såg inte det i tisdags eftersom jag dansar när programmet är.



Love it! <3



Igår var jag, linda, johanna och johannes i gävle och kollade på match. Brynäs-södertälje 3-1 :) tjoho! Det som inte var kul var att småbarn stog och skrek i öronen på mig med sina gälla röster och att en kille spottade en rakt i ansiktet när han skrek. Men men..:) Brynäs vann iaf och jag fick kolla på spelarna. ;)
Idol-Alice var där den här gången också och sjöng två av de låtarna hon sjöng på Idol och sen sjöng hon nationalsången.



Efter matchen åkte vi till Köpis och åt på McDonalds. Vi satt där i våra brynäs tröjor och halsdukar och vi var inte de enda som gjorde det. Men när vi nästan var klara kom det in tre killar som linda och johanna kännde igen från sala. Jag kollade lite extra och såg att det var en kille som jag simmat tillsammans med..:P haha och de hade också brynäströjor på sig.
Vi satt och skrattade och så och gjorde lite oväsen av oss och på vägen ut så så hjde de glasen och sa hejdå;) haha



Idag har vi haft internationella relationer och vi har försökt reda ut ett problem i min grupp. Jag tror att det gick bra iaf. Jag och Erik har skrivit manus idag sammtidigt som jag har redigerat klart freddy m. Den har varit klar länge men pilen ville att vi skulle klippa lite till i den. Så nu väntar ja bara på en bild från wiking sen ska den exporteras.

Medans jag höll på med Freddy M snodde erik min mobil och papparazzade fram lite bilder.
Här är några som bevisar hur tråkigt han hade..:)

    

Jag, Madde och Erik åt en varsin ost macka från Piere. Hans mackor måste vara de godaste som finns :D Ingen gör mackor som Piere på Café Koppar i Culturen.

Jag och Madde jobbade på radion efter skolan och sen åkte jag hem med halv sex tåget. Träffade en tjej från Showjazzgruppen som också bor i sala. Lite skoj hade ingen aning om det förrens jag råkade se henne på Åkra en dag i julas.

Nej nu ska jag äta lite mat och kolla vidare på NCIS.

Imorgon blir det Tjejkväll med Mina härliga Möklinta tjejer :D Som jag längtat!!



Skål och Puss!

Fridlufsdag och dans snart

Tisdag 17 februari

Grattis till mig idag för jag har namnsdag :D Sandra och Alexandra.

Idag har det varit fridlufsdag för hela slanten då vi först var ute på rocklunda och sen inne på bellevue. Det har faktiskt varit mycket kul tycker jag så en stor eloge till Ted och alla andra som fixat allt!

Madde och Min grupp var nästan först ut på allt så vi var gruppen som började med "nätet". Där skulle vi ta oss igenom ett nät utan att nudda tråden och alla skulle hjälpa varandra komma in och ut och så.. Mycket kul. Eddie i gruppen skulle dyka igenom ett hål och frog med sig hela nätet med foten. hahah aj då men mattelärarna tyckte de var jättekul och skrattade ihjäl sig.

Sen var jag, madde, frida och erik och kollade på hästarna ute på rocklunda och de fanns en massa sötnosar. Tyckte synd om en häst som blev fasthållen av en annnan häst. Den andra hästen bet nämligen sig fast i den första hästens ros grimma. Stackare.
Tillslut frös Erik så mycket så vi var tvugna att gå tillbaka.
På eftermiddagen var det Bellevue och Madde och jag älskade VGF hallen med alla studsmattor och skumgummi hål. Ville vara där längre än 20min

Nu ska jag packa mig iväg till dansen. Showjazzen börjar om 30 min. Dagens outfit till dansen är leggins, svarta strumpor, blått linne och en svart Koola Anna tröja över. Håret är uppsatt i en hög hästsvans i brist på fantasi och för att slippa ha håret i ansiktet. (speciellt nu när det envisas på att vara elektriskt 24/7)






Så nu har jag kommit hem från dansen, duschat, packat ihop alla mina grejer, kollat på tv och gjort mit iordning för kväll. Tänkte bara uppdatera lite till här och sen hoppa i säng.

Dansen gick jättebra och det känns skönt när man får något positivt tillbaka av tränaren. Hela gruppen gjorde bra ifrån sig idag och det gick som smort. Självklart fick vi massa nya saker att träna på + att vi fick göra våra kära upphopp..*urk* Men ska de va så ska de!



Jo jag glömde ju berätta om att jag, madde och ted har gjort klart vårat reportage och krönika till SR P4 Västmanland som kommer sändas på Tisdag v.9 mellan 17.00-17.30. Ni som är intresserade eller nyfikna på hur det låter kan ju lyssna då :) 100.5 MHz

Nu ska jag sova :)

Puss

Champange

Söndag 15 februari

Hahah ja ni Johannes och Jag är mitt uppe i städningen av huset och vi har kommit till köket. Det blev en massa disk sen igår då johannes lagade mat så de har tagit ett bra tag att diska rent allt. När väl allt var klart så ska johannes hälla ut en champangeflaska som blev kvar sen igår som ingen av oss gillade och självkalrt ska han göra en "student-spruta-champange-på-alla" och skakar champangen så den sprutar ner i diskhon. Hahah jättekul tyckte han..tills han råkade släppa lite på tummen och champange Flög runt i hela köket. All den rena disken blev översvämmad av champange och väggarna var fulla dom med. Hahah så de blev till att göra om allt...igen.


Söndag

Söndag 15 februari

Hej alla och god morgon. Jag sitter hemma hos johannes i en av hans tröjor och har just ätit frukost. Gårdagen var väldigt kul. Jag och älskling bara var tillsammans vilket vi inte har gjort på ett tag. :) Det har vart en bra helg.

Idag är det en speciell dag och nu när jag just kom på det blev jag jättenervös...:S Scaaary!
Jag tänker inte riktigt komma med detaljer än utan jag gör det sen.

Och så har jag beställt biljetter till Brynäs-Södertälje på Torsdag :D Det ska bli kul :D Och jag hoppas självklart på att bra spelare är i fan corner den här gången...*blinkblink*


Alla Hjärtans dag <3

Lördag 14 februari

Jag sitter hemma hos Johannes och har just fixat i ordning mig och så. Åkte in hit med mamma klockan tolv och allt blev ganska stressigt så jag han inte sminka mig klart. Men nu är det gjort :D Imorse fick jag en present av Älskling! Det var min första Miranda Nalle:D Tjohoo! Så söt var den! :) Madde, det var en sån med ros och fjädrar på ;)
Och Johannes fick en liten bok och ett kärlekshäfte samt massa geléhjärtan av mig.


Tack Älskling♥


Inatt drömde jag massa hemska drömmar, den sista handlade om att vi åkte snowboard i typ österrike. Jag som bara testat snowboard två gånger i mitt liv åkte mycket bra i min dröm ;) haha det är fördelen med drömmar. Men iaf..vårat gäng åkte upp till toppen (det var jag, johannes, pilen, jimmy och en massa andra killar och tjejer samt äldre människor) Och så skulle vi åka ner. Gick som sagt jättebra och jag åkte först ner för backen med johannes hack i häl. Sen var det ett tåg som åkte i backen med (jaa ja vet - orealistiskt) som jag körde förbi. Nu hade jag blivit lagom kaxig på brädan och såg ett gupp som jag inte saktade ner speciellt mycket över. Bara det att det där guppet inte var ett gupp utan ett stup! Ett typ 30 m långt stup rakt ner med massa isklumpar och skit neranför och jag föll ner i världens fart. Asrädd snurrade jag runt i luften men försökte behärska mig. Jag gjorde massa volter runt runt för att hålla koll på min kropp i luften och hör och häpna så landade jag på fötterna igen :O:D och körde vidare haha
Så jag och johannes körde till en platt rulltrappa och åkte upp till några av de andra som kommit ner. Några av dom låg på bårar med massa filtar över sig och frös så. Vi hjälpte de andra att hålla dom varma så att de skulle överleva tills de andra kom ner från backen. Men ingen kom någongång. Vi blev mer och mer desperata och de stackarna vi försökte hålla på liv höll på att dö. Sen kom tillslut Jimmy och Pilen och jag gick ner till dom och började skälla på dom och undrade vart de andra var. Då sa dom att de hade försökt åka samma väg som jag hade och det är stor sannorlikhet att överlevande där är 0. Jag blev jättearg och ledsen och började typ gråta, Jag skrek till dom att "NEJ JAG ÖVERLEVDE FAKTISTK!! JAG HOPPADE DÄR OCH JAG ÖVERLEVDE!!" Och så sprang jag ut och försökte leta efter de försvunna människorna...



Så vaknade jag..:/ Den var ganska hemsk. 




Hej igen! Jag var tvungen att åka på bio därav att jag inte kunde skriva mer..(eller var tvungen är fel ord) haha men nu är jag här igen. Jag och Johannes kollade på Bröllopsduellen
Den var en supertjejfilm men ganska bra :P Handlar om två tjejer som alltid har varit bästa kompisar och nu äntligen ska gifta sig, båda två på samma gång! :O :D Och självklart strular bröllopsfixaren till det så de måste ha bröllopet på samma dag! Så de gör allt ´för att få det bättre bröllopet och till slut blir det ovänner och allt blir hemskt.



Bra film. :)
Men söt var ju tvungen att gå på toa efter 2/3 av filmen så han skulle ta sig ut, snubblar på en tjejs dricka och ramlar nästan över dom som satt utanför oss. Sen när han väl skulle försöka komma ut var dörren låst så han satt sig på nå ställe nära dörren vilket inte jag såg. Så jag satt där helt ensam och kollade klart på filmen. När den slutade tog jag alla saker och gick ut och han mötte mig vid dörren.

Sen skulle vi hem med bussen och biljettautomaten funkade så klart inte..:/ så det blev SMS biljett för hela slanten.
Men nu är vi hemma igen iaf...^^

Hur har era Alla ♥ Dag varit?:D vill veta!! :D
Hör av er! :D
Och tack Johanna Melin för det fina Alla hjärtans Dag smset :D Vi ses på lördag! :D

Här får ni alla ett Geléhjärta av mig!
Puss!!
Lots of Love Today!


Fredag den 13e och studiedag

Fredag 13 februari

hej alla sitter hemma i sala med johannes och linda och kollar på 2½ men. Vi har just ätit och alla ligger och dör i varsitt hörn av soffan.
Idag har ju jag och Johannes haft studiedag och jösses vad skönt det är :D Vi vaknade kvart i nio typ och jag gick ner och skulle ringa runt lite men fick inge svar. Visade sig att det stället jag skulle ringa till var inte öppet på fredagar. Satan då. Så vi la oss ner och slappade ett tag till. Sen blev det frukost och en dusch och fixade till oss och gick ner till sala centrum. För en gångs skull skulle vi kolla in sala när det var ljust ute. Vi gick in i den nya gallerian och kollade lite där. Johannes skulle envist kolla in the phonehouse fast jag sa åt honom att inte gå in där. Det är nämligen så att min pojkvän har en vana att alltid komma ut med något från telefonaffärer. Abonemang, telefoner med mera. Men han sa att han bara skulle kolla den här gången. Men....Hahaha ja Men...när vi var där inne gav en försäljare oss fyra telia refill kontantkort. Jösses...haha
Vi åt litegrann och kollade vidare. Vi var inne på Smycka och kollade lite eftersom jag hade ett presentkort där. Hittade en jättefin ring till johannes så han fick den..:) Och till er som undrar, nej ingen förlovningsring, det är bara löjligt att förlova sig för tidigt. Nej det är bara en ring.. :) Men fin var den.
Sen skulle vi hem men gick förbi Is och kollade, de hade 50% rea och jag hittade en KoolaAnna tröja jag köpte :D Fiiin. För er som känner mig älskar jag KoolaAnna. :)
Oj juste! Fick mitt paket från Nelly idag också :D Min fin fina klänning jag ska ha på mig på 100 dagars festen :D Ser verkligen fram emot den :D

Nej men hörrni nu ska jag kolla på Madagaskar med Linda och Johannes.



Ha de bra Puss♥

nervös

Onsdag 11 februari

Hej alla :)

Har varit en galet stressig vecka...igen :) Bodde hemma hos pappa månd-onsd så jag har precis kommit hem till sala igen. Jag har dansat både måndag och tisdag och jag har även haft idrott i skolan i tisdags.. :) Det är skönt att träna men måste ju säga att min danslärare är en martyr haha ;) Needå men hennes styrkepass är skiitjobbiga. I går gjorde vi 45 upphopp i rad, plankan och sedan 32 armhävningar. Kan ju berätta att benen iiinte mådde bra efteråt ;) Mjölksyra som vettetusan haha :P sen när piruetterna skulle sättas kunde jag inte hålla balansen. haha men men :P ju mer jag tränar ju starkare blir man ju så :)
Jag har två mål att nå och jag håller alla tummar som finns att jag når dom.

Skolan har vart ganska seg men ändå kul. Vi har nästan bara sysslat med internationella relationer och med P4as reportage. Lite stressande det där med P4 men jag tror vi kommer klara oss ändå. Imorgon ska Jag, Madde och Ted redigera och sätta ihop allt. Madde och Jag ska även spela in vårat radioprogram som ska sändas imorgon. Lyssna alla det är Alla ♥ Dag Special på Fredag. 16-17 på Vår Radio 93,7 MHz

I helgen har jag anmält mig till Högskoleprovet och betalningen och allt blev klar i måndags. Jättenervös över det där satans provet..:S:P men som tur är går det som det går..jag får göra massa testprov och sen kan jag inte göra så mycket mer. På söndag ska jag söka in till ett program jag vill gå efter studenten. *Hoppas*
Om jag inte kommer in på det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Finns några andra kurser jag vill gå men känns jobbigt att börja skola på en gång igen om man inte är 100% på att man vill syssla med det i framtiden.
Skulle helst vilja jobba, gärna i norge eftersom både mamma och mormor och morfar brukar vara där på sommaren. Har aldrig varit där..skulle vara spännande.

spanien


Lägger upp en bild från Spanien i somras bara för att jag nu blev så sugen på att det skulle bli sommar :D


Och nu kom jag att tänka på att jag skaffat mig en biljett till 100 dagars festen på Pluto den 5 mars! :D
TJOHO! :D
Börjar smått fatta att det inte är långt kvar, att jag redan har gått största delen av året och att nu är det bara slutspörten kvar :D Läskigt men så otroligt kul :D Äntligen är det min tur!

Jag ska gå och leta efter ett par tabletter som borde ligga här någonstans och skräpa...I need them desperatly.

Puss


Helg med massa snö! :)

Söndag 8 februari

Hejsan! =) Sitter hemma i Sala och väntar på att kamera batteriet ska laddas. Självklart finns det inte batterier när man väl behöver den..
Det har nämligen kommit ca. 19 cm nysnö under natten :D helt underbart. tog en linjal med mig och gick ut på baksidan och kollade.

Så här ser det ut just nu :D

snö snö snö snö

Awsome!!

:D

Puss

Söker skådespelare till kortfilm i Västerås!

3 februari 2009

Hejsan alla :D hoppas ni har det bra där hemma. Det är kallt väder här i västerås och jag tror det sägs komma ännu kallare. Jag har fullt upp nu för tiden, pluggar på som en tok och gör allt annat småtjafs på sidan om.

Igår var det lyrisk jazz, imorse var det idrott (med egen styrka och konditions pass som jag och maddiiiiz fick bra respons på) och om mindre än två timmar är det dags för showjazz. Fullt upp på träningsfronten men inte mig emot.


Tänkte passa på att söka lite folk till våran kommande kortfilm som kommer börja filmas om sisådär 5 veckor. Det är en dramafilm som är baserad på en verklig händelse och kommer alltså utspela sig i Västerås. Storyn handlar om en tjej som helt plötsligt går från älskad till hatad av en av sina bästa vänner. Våld kommer tas till och många tårar kommer att fällas.

Jag och de andra i "film teamet" skulle bli överglada om det finns några där ute som blir intresserade av att delta. Många roller finns, allt från huvudroller till statister.
Åldern på tjejerna i filmen är mellan 15 och 16 år men skådespelaren kan vara äldre om denne kan spela yngre.
Vi behöver också två par föräldrar, en rektor, en polis och en hel drös av pojkar och flickor som ska spela klasskamrater till huvudrollsinnehavarna.
Filmvana är inte ett krav, bara ni kan leva er in i rollerna och fälla en tår då och då.

Hör av er till Mig, Madeleine eller Johannes om ni är intresserade :)



RSS 2.0