Vecka

Tisdag 31 mars

Sista dagen i mars.
Imorgon är det 1 april "lurar dagen" Please lura mig inte! Jag hatar verkligen den dagen och jag skulle gärna vilja låsa in mig hela dagen och bara vänta ut den. Men nu måste man ju gå i skolan så de går ju inte..Så snällla lura inte mig imorgon!

I söndags var jag hos pappa och blev firad "födesedag nr2". Jag fick 1500kr, en lampa, ett halsband och ett presentkort. Tack så mycket.

Och igår när det var mådag och Madde var tillbaka i skolan fick jag min "födelsedag nr3" och ett paket av henne med partylight ljus i som luktar hallon! Tusen tack! :D

Nu har jag brottom brottom till UF lektionen.

Puss

Inför högskoleprovet

Jag ska snart iväg och köpa lite att tugga på på högskoleprovet. Nervöst inför imorgon faktiskt men jag hoppas på iaf ett medelbetyg.
ca 50000personer ska skriva högskoleprovet imorgon. Det är en ökning med 20% från förra året.

Jag ska skriva det på Rudbecksgymnasiet här i Västerås hela dagen.

Önska mig lycka till...! :)

Puss

Födelsedagen

Fredag 27 mars

Ja igår fyllde jag ju år :) Först sov jag jättedåligt under natten, det var för varmt och för kallt om vartannat..Men tillslut blev det morgon och mamma,linda och johannes kom in och grattade mig. Jag fick smörgåstårta på sängen och lite presenter..Jag fick ett piercingsmycke av linda, biljetter till caution av johannes och ett 10 kort på simhallen av mamma. Tack så mycket! :)
Sen gick jag och duschade och han knappt fixa mig iordning innan vi skulle sätta oss i bilen och åka till Irsta. Där kollade vi på en lägenhet som vi ska flytta till. Den var faktiskt överaskande fin innuti men läget och utsikten var ju inte den finaste men de duger antar jag...kommer bo granne med massa pensionärer och hallen luktar gamla människor...blä. typ avdelningarna på centrallassarettet fast en aning mildare. Men jag har iaf ett rullstolsförråd så lycklig är jag...
Men iaf..Sen åkte vi till Ransta och lämnade av Linda i stallet och åkte till Sala. Där parkerade vi på stan och mamma gick hem medans jag och Johannes gick på "stan" lite. Jag handlade johannes 1års present hoppas han blir glad iaf..Sen köpte johannes en skjorta som han skulle ha på sig på kvällen. Jag hade nämligen fått veta att vi skulle ut till västerås och äta och nått senare på kvällen..
Sen åkte vi hem och jag fick sminka klart mig tyyp innan Anna, min granne, kom med alla sina hundar och sin son stoffe. Av dom fick jag köksredskap och godis och vi satt och åt mer smörgåstårta. Sen när de gick böt jag om snabbt och sminkade klart mig..fortfarande visste jag inte vart vi skulle eller vad jag skulle ha på mig men jag satt iaf på mig en festklänning typ som jag hade fått av johannes mormor, strumpbyxor och pumps. Sen åkte vi in till västerås. När vi kom in på stan träffade vi mormor och morfar och vi skulle gå och äta på grekiska kolgrillsbaren.
Sen kom Erik, och mina kusiner och moster och kent.
Jag fick en stegmätare (som jag använt idag) av mormor och morfar och lite pengar, sen fick jag två muggar av mina kusiner.
När vi hade ätit klart hade vi itne så mycket att göra så vi åkte alla hem. Vi skjutsade hem erik och johannes och åkte sen hem till sala.
Klockan var typ 20.00 när vi kom hem så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra..så det blev att sitta lite framför datorn och tvn och prata med mamma och linda.

Tack för min dag..

    

Sista dagen innan helgen

Onsdag 25 mars

...Yep ni hörde rätt, det är den sista dagen i skolan innan helgen för mig. Vi har nämligen studiedag tors-fred.
Och imorgon fyller jag år.. :D
Erik hade bakat en kladdkaka med chokladdoppade frukter på åt mig idag :D Tack! Så hela medieinriktningen fick äta av den och alla ställde sig upp och sjöng för mig..tillochmed tommy.. :O Lite kul faktiskt.. :) Tack alla för en fin sång.

Det är alltid ett sånt stort hemlighetsmakeri såhär innan en födelsedag..:P haha alla springer runt för att göra saker men man får aldrig veta vad...Folk förvinner "mystiskt" iväg och man kommer på sig sitta helt ensam..Sen kommer alla tillbaka med ansikten som små änglar. Eller så fort man kommer in i ett rum så tystnar alla.
Det är tur att det bara händer före födelsedagar annars skulle jag känna mig ganska ensam... :/ :)
Hellre fixar jag med någon annans födelsedag än att se folk runt om mig fixa till min födelsedag. haha sån är jag :P

Klockan 4 slutar den här lektionen (mediainriktning ljudmedier) och mamma kommer och hämtar mig och ev. Johannes (där har vi det där hemlighetsmakeriet igen) och så ska vi åka och hämta mig tårta tills imorgon! :D Smöörgåstårta för mig yes pleeaase. Sen blir det hem och snygga till huset för det kommer fler och kollar på det ikväll.
Sen blir det till att göra massa läxor antar jag ..:) mindre kul kanske men jag ser fram emot att få dom klara.

Jag och Johannes kollade upp vårat medelbetyg idag..ni vet, de där man ska söka in till högskolan på..Jag fick ganska bra där men alla betygen är ju inte säkra än. Hoppas verkligen på att jag kommer få dom för de skulle hjälpa väldigt mycket att ha hyffsade intagningsbetyg :)

Neeeehe...nu ska jag leta efter Ted och Erik.. De bara gick förbi mig nyss och drog :O *skakar på huvudet* nu är det ju dags att jobba lite med bildmanus och musik till våran film.

Puss

Helg och början på vecka 13

Måndag 23 mars

Grattis till eriks syster som blir typ vuxen idag.

Idag har det vart skola igen då. skönt med bara skola tre dar den här veckan! :D torsd-fred är vi lediga vilket passar mig perfekt eftersom jag fyller år på torsdag :D 20!! OMG va gammal jag är :D

Och det känns som att det är mattelektioner konstant nu förtiden..är jättejobbigt.
Nu idag hade vi två timmar mellan 2 och 4. Sen imorgon har vi kl 10-11 och 13-14 usch..inte så konstigt att jag och erik börjar prata i variabler...
Imorgon är det idrott och badminton. Vi planerar att träffa punkten X genom att bestämma tangentens lutning i bollens bana över nätet. just nu har vi bara funktionen (x) = 10X3 -24X2 + 9 men vi jobbar på att hitta de perfekta punkterna som finns med i terassen.  jösses...

Helgen har vart ganska lugn...spelade ut guitar hero på nivån easy.. yippy.
Skjutsade runt på min syster och var med johannes..
Mamma insjuknade i något skumt och hela min släkt ringde som galna. Men de är bra att de bryr sig iaf.

Fick reda på idag att vi inte får huset vi hade hoppats på...fan också..självklart kan inte något så bra hända oss. Men vi ska iaf åka och kolla på irsta huset på torsdag så...får se om de är nå att ha..

Nej nu måste jag sussa kudden ... jag är otroligt tröööött.

Puss

FREDAG

Fredag 20 mars

Hej hopp alla!

Nu är det fredag och snart helg! :D om 30 min är det återsamling på lektionen..vi ska göra bildmanus till våran kommande kortfilm. Och jag behöver fortfarande folk dit! Så hjälp till och var med på en kul sak. Att stå framför kameran är inte läskigt jag lovar!

Johannes och Eriks radiogrupp har hållt på med radion typ hela dagen och jag kollade in hos dom innan lektionen började... :) haha och Erik frågade mig när jag kom in vilken tid det var vi stekte bacon på nyår ^^ haha och that brings me back...haha Han och jag stekte bacon vid halv tre på natten när jag hade lagt Johannes i sängen. Sen kollade vi på Mamma Mia hela natten och gick och la oss nångång på morgonen. Hahah det var kul de :)



Men nu sitter dom där nere och stressar för att göra klart ditt P4 reportage som ska in nu närsomhelst. :) Tycker det är såå skönt att jag redan är klar med det :D Tycker lite synd om er killar ;)

Precis nu skickade mamma ett sms om att det inte blir några räkor hemma hos stefan idag.. :( Lite tråk men men ;) då kanske jag kan få mer tid att spela Guitar Hero och Buzz och Sing Star :D Wiie. Nån som vill va mee?:P

Nej nu ska jag göra något vettigt.. :O I know blir svårt men jag ska försöka.

Puss

Torsdag

Torsdag 19 mars

Yes snart är det helg!!

Seg dag idag för jag och madde  orkade inte göra så mycket idag eftersom martin inte var klar med våra gubbar.

Så vi satt typ och pratade i korridoren med Erik, johannes, ted och massa till och var i vägen för alla ettor och tvåor.
Mycket trevligt..:P Och tänkte bara passa på att säga tack till min kompis Erik med stor bokstav (som antagligen inte kommer läsa det här ändå) för att han hjälpte till att översätta en maträtt åt mig till spanska ;) hahah massa andra saker skulle jag kunna tacka för också men jag skulle få skrivkramp.

Jag kan ju också berätta att jag faktiskt inte gillar barnmorskor. De är irriterande, elaka och har ingen som helst sympati för andra. Men tack ändå sötnosar för ni orkade klämma in mig i erat hårda schema. tack...

Nu måste jag göra lite läxor.

Puss

Mitt-i-veckan-dan.

Onsdag 18 mars

Idag fick jag en tidig födelsedagspresent av pappa :) egentligen är det jag och pappa som delar på den. Det är ett paket med Ps2, GH aerosmith och 3 rock ledgends, singstar rocks m. microfoner och Buzz music m. buzzers. hihi så nu har jag satt igång och testat..:) Skoj men har inget minneskort så inget sparas..:(

Tack pappa! :)

Känns skumt att jag fyller år nästa vecka...vart har tiden tagit vägen?:P

Vad har jag gjort mer idag då? Jo...bara vart i skolan typ. har vart en skön dag. Hade textkommunikation på morgonen men Daniel kom aldrig. istället kom rektorn inspringandes och sa att han skulle ta över lektionen för Daniel och hans fru har åkt in till BB och ska snart få en bebis till :D Jippie gud va gulligt. Så Jessica som är vår ordinarie lärare men som är mamma ledig fick komma in och vikariera för hennes vikarie..:P hahah

Sen var det tacos till lunch och alla köade en halvtimme innan det var lunch för att få mat. :) haha jobbigt värre att trängas men vi var typ först ;)

Sen var det radioinriktning och jag hade inget att göra eftersom jag redan gjort allt ^^ haha lyyx att vara försmart...den tide kommer ändå gå åt till filminspelning sen och så..

Nej nu måste jag ta tag i mina läxor..

Bye!

Dansat idag

Tisdag 17 mars

Idag är det st patrics day...

Och idag har jag dansat. Lika kul som vanligt men de tog på krafterna...skulle ha tagit det lugnt idag eftersom att jag fortfarande är sjuk men det är lättare sagt än gjort...aja..det slutar väl med att man ramlar ihop död nåndag..:P haha

Som ni såg i förra inlägget blev ju inte min helg precis som jag tänkt mig..och inte måndagen heller.
Ett stort tack till min bästa vän Madde som ställde upp för mig och också för johannes. Tusen tack för att du har modet och förståndet att fråga den enkla frågan "hur är det?" Inte många gör det. Märkte speciellt nu i helgen hur alla jag pratade med undvek att fråga just den frågan. Förstår inte heller varför det är svårt att bara fråga någon det...inte ens familjemedlemmar vågade och sånna känns det ju som att de ska vara lite extra uppmärksamma.

Men nu är iaf allt bra igen så ingen behöver ju börja bekymra sig nu..

Jag tänkte passa på att göra er lite nyfikna haha :D Jag säger bara en sak: Fas 1 är nu påbörjad.
Kan tyvärr inte säga så mycket mer för jag vill inte äventyra det hela. Kan berätta lite längre fram kanske.

Och jag har också en till liten hemlis men den kanske jag avslöjar i nästa vecka :)

Och nästa vecka ska Madde vara borta för hon har fått praktik uppe i trysil. :D Hon ska vara med och jobba som skidlärare :D Skitkul verkligen :D Grattis!



Och på fredag har vi kanske en till kund till vårat företag Queen of Extensions.

Någon annan som är sugen på hårförlängningar för ca. 1000kr (ord. pris hos frisör: 6000kr)
Kontakta oss :D [email protected]

Puss

Helg som inte riktigt blir som planerat

Lördag 14 mars

Grattis Petra som fyller 17 år idag.

Sitter just nu och slipar på mitt personliga brev. Försöker få den bra eftersom den ska lämnas in imorgon. jösses vad jag är nervös för de där.

Idag ska jag vara chaufför för mamma och linda som ska runt men de kan jag ju offra mig att göra.
Vi var runt och kollade på lägenheter igår, mamma, jag, mormor och morfar. Vi ska nämligen flytta i sommar. yes..
Men en lägenhet vi kolla på var inte speciellt attraktiv så den ska vi skippa..men jakten fortsätter..

har pratat med johannes också igår kväll..hoppas allt går bra för honom..håller tummarna för det.. :(

Så det blir en ensam helg för mig...men ändå, jag har ju ändå andra saker att göra..och likaså han..

Puss

Den satans förskylningen tar aldrig slut..

Onsdag 11 mars

Hejsan..Idag är det skola igen och jag känner mig så seg man kan känna sig..Är förskyld, hostar, har nog feber och har ingen kontroll över något. Bajs... :( Sitter i skolan och längtar till klockan blir tre och jag får åka hem. Hade matteprov imorse också och det var inte det minsta kul det heller...

Orkar därför inte skriva så mycket här jusst nu men jag lämnar en bild så ni har något kul att titta på..


Måndag och skola igen

Måndag 9 mars

Ja idag är det full fart i skolan igen. Jag har ju såklart gått och blivit sjuk under helgen. Damn it!!
Så nu sitter jag praktiskt taget ensam i halvan i skolan och försöker få lite gjort. Hela dagen kommer bli kaos på grund av alla förberedelser inför UF mässan imorgon. Det kommer bli Catfight om borden och alla saker som ska med men jag har kollat att våran lapp sitter kvar och det gör den. Tar nån vårt bord blir jag hulken.
Och matteprovet som skulle vara idag måste nog byta dag tror jag. Såg att den krockar exakt med mässgrejjerna och så så nu håller det på att ändras.

Men nu har jag iaf mejlat runt, gjort namnskyltar till imorgon och fixat. Ska snart ner och äta.

Såg idag att vimmelbilderna har kommit upp på Plutos hemsida och jag och Madde står som startbild typ..:P synd att bilden blev så satans ful bara.



Men den här blev lite bättre iaf..

Nepp nu har jag inte tid att sitta här nå mer håller tummarna att jag kan komma in och blogga lite senare.

Puss

Helg

Lördag 7 mars

Jag sitter just nu och kollar på Hockey på tv. Inte det laget jag vill se men de duger ändå.
Har även suttit och kollat efter vimmelbilder från 100 dagars festen men utan resultat. Undrar om eller vart alla bilder som togs inne kommer komma upp.
Jag tänkte iaf lägga upp lite bilder som jag tog, dock är de suddiga och bara från Kön utanför. Men så får de vara.

    



 

Mycket folk var det och det tog oss ca. 50 min att komma in. det suger.. och inne var det trångt som satan eftersom dumma äckliga tvåor köper upp treornas biljetter så det hade sålts ungefär 150 biljetter för mycket. Därav saknaden av plats. När studentsången sjöngs höll man ideligen på att bli nertrampad och det höll i sig till efter halv 1 ungefär, när många hade gett upp. Då blev det roligare för man kunde få plats ute på dansgolvet. Vi ett gäng Kg are stog och hoppade och dansade ända till två då de stängde. Sen åkte vi till viksäng och lämnade Johannes och åkte till skogen för att lämna erik.

Fredagen var väldigt seg. Alla i klassen gick runt i mjukisar typ och Martina somnade nästan på golvet under uppropet. Hahah Men ändå var många kvar till fyra.



Jag har fått ont i halsen :( Det är otroligt jobbigt och jag känner att det mesta är jobbigt just idag. Jag undrar om johannes tänker kontakta mig över huvud taget idag eller inte. ev. skulle vi åka hem till pappa eftersom han inte är hemma och sitta och prata för vi gör aldrig det längre, men det verkar inte bli så.

Jag blir galen...


Puss

100 dagar kvar!

Torsdag 5 mars

Hej!

Nu är det 100 dagar kvar tills studenten :D längta! Idag är det fest på pluto och jag tror de flesta ska komma. Jag läängtar efter att ha på mig min nya klänning från rare fashion. :D

Nu sitter jag i skolan för madde har möte med pilen just nu.

Snart ska vi till rekryteringsmässan.

Ska hem till madde lite senare för hon ska till chrille ett tag. Jag tror jag ska med johannes hem ett tag jag...:) Skulle vara trevligt. Han hade glömt ett intyg i skolans scanner. MITT intyg!! Mycket dumt gjort johannes, Mycket dumt gjort.

Nej nu ska jag kolla om vi kan få lite feedback på manuset puss


Radio hela dagen

Onsdag 4 mars

Hejsan

Idag har det vart radio för hela slanten. Imorse var det matte bara annars har de bara vart radio. Jag hade en telefonintervju med en tjej från Unicef mellan 10 och 11. Hon var jättetrevlig och det var skoj att prata med henne. När det var klart gick jag och Erik upp till red 3 där alla andra klasskamrater var. Vi skulle nämligen det årliga skriket att det bara är 100 dagar kvar till studenten imorgon :D Så de hade gjort flygplan som vi kastade ut över skolan.
Bilder kommer!

Efter lunch var det basgruppshandledning med Mattias och sen ner och fortsätta redigera både intervjuen och prator som skulle gå hela programmet. Blev klar med det tio min innan sändning, tack och lov att erik gjorde låtlista och kollade igenom manuset. Sen var det bara att sätta sig vid tekniker platsen, röstchecka, starta inspelning och köra igång. Men det gick bra iaf :)
Nu är programmet inspelat och redigerat och klart och ska brännas ut till skivor som kommer gå till några västerås grundskolor. Tjoho.

Nu sitter jag på radions kontor och arbetar med att bränna referensen..därav att jag har tid att skriva lite ;) är 4 min kvar på kopieringen av programmen till C: disken. Snart kan jag börja jobba...:)
Lite skönt att sitta här ensam och jobba..:P Lyssna på radio och så..

Imorgon är det Torsdag! Det betyder att det är 100 dagars festen och Rekryteringsmässa! Tjoho!!

Nej nu måste jag jobba!

Puss

Jag lever..

Måndag 2 mars

Grattis Ted!!

Idag var det första dagen i skolan efter lovet..usch vad trött man kan vara på morgonen. Fick iaf använda bilen idag så det är bra. Första lektionen hade våra lärare en överaskning åt oss. Vi blev delade i fem grupper 1-5 och 1 var de rikaste folket i världen medans 5 var de fattigaste. Jag var i 1 och vi fick 827 kr att "shoppa" för i lärarnas påhittade kiosk.. ;) hahah vi fick ALLT som blev över då alla andra grupper fått välja sina saker för 14kr ^^ haha
Vi fick ca 24 drickor, sexpack red bull, choklad, tuggummi, trisslotter, godis, Chips, Pringles, Salta pinnar, CD skivor, Pennor och mycket mer ;) haha självklart delade vi med oss till de andra ;) haha

Madde och jag gjorde klart filmmanuset idag också och lämnade in det. Hoppas på bra kritik. Sen skulle pilen exportera Freddy M åt mig och frida också så det är klart med.

Sen har jag ju dansat idag med ;) Skönt:P blir bättre och bättre. Idag berättade min lärare att hon inte ska ha oss längre för hon har fått ett jobb på ett kryssningsfartyg i karribien ;) haha härligt för henne. vi får en ny lärare nästa vecka.

Nu ska jag duscha och sova. Buss imorgon :)

Puss

RSS 2.0