Söndag 31 augusti

Måste ju bara börja det här inlägget med att konstatera att jag fortfarande hatar sala väsby´s jävla familjeläkare.

Igår var jag iaf med Madde, det var jätteskoj. Vi gick på marknaden på rocklunda ett tag och hittade något mycket skoj som johannes ska få sen :) Får se när bara...
Sen så åkte vi hem till Madde och kollade på en film och åt med hennes mamma och hennes bror. Efter det så bestämde vi oss för att åka ut och cykla. Cyklade till stan, rocklunda, skallberget, finnslätten, bjurhovda och sen tillbaka till framnäs.

Idag så har jag typ gjort läxa och kollat på film.

Pusspuss

Fredag 29 augusti

Nu är det äntligen fredag.

Jag börjar att ta upp det som gör mig mest irriterad jusst nu.
Jag HATAR verkligen Sala Väsby familjeläkare!!
Idag hade jag tid där för att ta tester och sånt för att se så jag inte är sjuk. Jag kom dit i tid, satt och väntade och sen kommer jag in till läkaren. Hon skriver upp massa saker på ett papper, sen kollar hon lungorna och mina leder och sånt där. Sen så säger hon att jag får skynda mig till de stället man tar blodprov som är nerför gången. Sätter mig och väntar och sen så kommer en tant ut och säger att jag inte hinns med idag för alla måååste ju gå på helg, man skiter i att ta reda på om jag är sjuk eller inte. Sen säger dom "nej vi hinner dig", sen säger dom "neej de gör vi inte kom på måndag" så jag är tvungen att komma dit igen på måndag morgon klockan 8 vilket gör att jag kommer missa början av MumB lektionen. AAAH va irriterande kunde man inte bara gjort de på en gång så slipper man komma dit igen!!

Gjorde typ inget speciellt idag på mediainriktningen. vi ändrade våran tv idé, gjorde lite radiosaker och sen väntade vi på pilen hela tiden. Så jag satte mig inne i lärarrummet och pratade med iris..sen åkte jag då hem och till läkaren som inte var så skoj alls...


Torsdag 28 augusti <3

Idag firar jag och Älskling fem månader. Redan?=p
Så han sov över hos mig från igår till idag. Jag fick jättefina ljus <3 tack!!

Morgon kunde ju inte börja bättre idag heller. Jag och Johannes vaknade och så..sen duschade vi, åt frukost, gjorde oss iordning och gick till stationen. Men sen började dagen gå utför (precis som jag förutspått)
Tåget var försenat, kom in till västerås tjugo i tolv och han därför inte köpa något på pressbyron att ha som lunch, så vi blev utan. han med bussen till skolan och började lektionen i rörlig bild A.
Fick ett sms av min syster om att min cykel gått sönder ( som hon alltid lånar, därav att den går sönder...) skitbraaa..

Kommer hem, måste fixa den satans cykeln, klarade av det iaf..
Lagade mat med mamma (satans hungrig) sen gick vi ut med hundarna ut i skogen för att bli av med min huvudvärk. Fick en fluga rakt i ögat innan vi ens hunnit från gatan. Så var tvungen att gå in igen och få bort den..efter många ofrivillga tårar fick jag ur den och vi kunde gå ut.

Nu har jag kommit tillbaka in och sitter och ska skriva lite argumenterande text som jag inte han med att skriva på lektionen igår eftersom vissa irriterande människor står och skriker "Vääästerråååås" så jäkla läängee..Störande.
Ska bli så skönt att bli av med dom människorna när man tar studenten..

PussPuss

Onsdag 27 augusti

Morgon...myycket tidigt..eller nej inte längre. Gick upp halv 6 idag för att hinna med 7 tåget.

Nu sitter jag i redaktion 3 med johannes som var snäll nog att komma tidigare och göra mig sällskap..

Jag stör mig otroligt mycket på vissa personer jusst nu som kommer in hit och sätter sig vid datorerna..det värsta är ju att den är knappast trea utan tvåa eller etta vet inte riktigt. Så sluta kom hit och tro att du kan va här, ni har tillräckligt många datorer på culturredaktionen så ni klarar er..vi har däremot väldigt få datorer här och vi vill gärna kunna använda dom.

Räknade ut idag medans jag gick med Emil till skolan att det är en dag mindre än 7 månader kvar innan jag blir 20!! =O  Jösses jag börjar bli gammal...

Pusspuss

Tisdag 26 augusti

Idag började skolan på allvar..=) det var skoj, hela dagen gick ut på att börja tänka på hur musikvideon vi ska göra ska se ut.  Det känndes som att vi kom bra på vägen jag och Madde. Sen kom mimmi med i gruppen också och gav lite bra tips och sånt..hoppas hon bara är kvar på lektionen lite mera på måndag då nästa MumB lektion är.
Imorgon kommer vi ha första mediainriktnings lektionen och Tommy har lovat oss någon slags överraskning. Hmm...den där lilla farbrorn är lurig han.
Och så kom Richard till mig och madde idag och undrade om han fick fota oss någon dag som han sen ska sätta upp på väggen i skolan. Självklart får han det ;) haha första fanpic eller vad?;) haha skojja.
Och vecka 37 drar det igång med radion igen sa tommy. Bra att det inte är direkt nu för det skulle bli jobbigt.
Men jag ser också fram emot att få sätta mig i min kära radiostudio och få sända igen. Har saaaknat min mikrofon och mina spakar ;) hahahaha

Och jag har bokat tid hos Eva också så nu drar jag igång med den karusellen också. =) good för jag behöver lite ordning och reda på framtiden.

Det enda som var tråkigt idag var att jag inte träffade johannes så mycket. <3

Men men =)

Påminnelse till mig själv: Hämta sån där ny läkar/tandläkar lapp från skolan och komma ihåg att jag ska till läkaren halv fyra på fredag och jag måste komma till sala på något smart sätt.

haha madde och jag gick runt och pratade mycket idag ( våran vanliga hamster vända ) om hur folk kan välja att skaffa barn vid den här åldern. Jag kan hålla med dom som vill skaffa barn eftersom dom är så otroligt söta och allt det där, men att folk skaffar dem vid sådan låg ålder och skiter i hur de ska kunna försörja barnen är ju...knäppt.
Bara så synd om barnen om de måste växa upp som luspanka för att mamma och pappa hoppade av skolan och därav inte får något jobb.


Pusspuss

Måndag 25 augusti

Idag började skolan igen.
Det var upprop klockan tio. Och det blev ett väldans kramkalas bland alla och en massa hejjandes på folk..=P men det är bara skoj.
Imorgon börjar skolan på riktigt och då ska vi börja med att göra musikvideor=D Det blir nog kul tror jag..
Sen har ju jag och Madde kommit på vad vi ska göra på UF och slutprojektet och sånt så jag känner mig ganska lugn..

Nej nu orkar jag inte skriva så mycket mera..ont i huvudet.

Pusspuss

Söndag 24 augusti

Sista dagen på lovet idag. Imorgon klockan tio börjar skolan igen. En timme..Lagom för första dagen tycker jag..:D haha eller hela veckan ser gaanska soft ut..=P Har hört talas om att våran matte lärare Bosse har slutat=S skumt att han slutar bara så där..Och att tyskaläraren ska ta över matten nu..=S skumt..undrar om hon ens kan lära ut matte *funderar*
Hoppas de iaf för jag har tagit matte c och vill inte att det ska skita sig bara för att bosse slutar så...

Idag skulle jag, madde och johanna gå runt på stan var det tänkt. Så jag åkte in men när jag väl kommit fram fick jag ett sms av johanna som säger att hon har feber och spyr och hela faderullan. Jobbigt för henne..=/ Hoppas hon kryar på sig. Dock lite småsurt att det inte blev nå av det, madde är i gävle också så det sket sig ganska ordentligt. Haha det är inte min dag idag. Så jag gick runt lite på stan själv, allt var stängt eftersom jag kom innan 12. Så jag sätter mig i en fin minneslund bakom domkyrkan ett tag. Sen ringer Johannes och pratar lite (självklart sitter jag inte kvar i minneslunden då, de skulle bara vara ohövligt för de döda). Han säger att jag gärna skulle ha kommit till honom och fira Villiam eftersom han fyller 15, men att det inte går eftersom de har besök av en människa som hatar mig så..det skulle bli lite pinsamt.
Det är såå skoj att folk hatar mig *not* Känns så smickrande

Men men

Jusst nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och försöker fixa lite på deras dator. Får se om jag lyckas *håller tummarna*

Klockan 15.00 ska jag träffa Madde och vi ska gå på Showjazz på dansverkstan eftersom de har öppet hus idag. Spännande! =D hoppas det är skoj för om det är det och det inte kostar en förmögenhet kanske jag ska börja=D skulle vara så skoj att börja dansa igen det var så länge sen.

Nej nu ska jag fortdätta datanörda lite..

Puss

Onsdag 20 augusti

Idag börjar linda skolan muahaha. skadeglad sitter jag här hemma och kollar på film.
Skönt men ändå ganska ensamt..=/ Ska faktiskt bli skoj att börja skolan för att få fart på livet igen och träffa alla kompisar.
Så vet inte riktigt vad ja ska hitta på idag. Funderar på att tvätta och kolla på lite tekniska saker till mamma nu när hon är borta. Så att hon kan komma in på sina lektioner över internet..haha ^^ teknik sandra is on my way.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Grattis till min underbara vän johanna melin som blivit intervjuad för amelia eftersom hon har en av sveriges bästa sminkbloggar =D=D  GRATTIS

Gå in och kolla på den vettja! makeupjunkie.blogg.se

Jag i svartvit
Är också tvungen att lägga ut den här bilden som jag fixat i photoshop.
Blev mäkta nöjd med den faktiskt. Från början var den en jätteful bild
men den blev bättre nu iaf.


Puss

Måndag 18 augusti

Sitter på Viksäng med johannes och gör egentligen ingenting. ganska skönt ändå. Om ett tag så ska mamma komma och hämta mig sen ska jag iväg och skjutsa henne till arlanda. =)

Hade en jätterolig dag igår. Kom till viksäng mitt på dagen och hjälpte johannes att städa hans rum eftersom han inte hunnit städa klart på två dagar (!!!) Sen så gick vi ut och skulle hyra film. Dock spöööregnade det. Jag som tyckte jag var så smart hade tagit med mig ett paraply, men det visade sig vara helt trasigt och det blev inte bättre av att vinden blåste det helt åt helvete. Så jag blev sur och stängde igen de där satans paraplyet och blev blöt istället. Sen hyrde vi film och köpte godis. Då snodde jag med mig en extra plastpåse och satte den på huvudet på vägen hem så jag slapp bli ännu mer blöt..haha ganska smart kännde jag mig. Tyvärr såg man ganska illa eftersom den åkte ner konstant men ändå^^ haha
Sen åt vi god mat och kollade på en film.

Till Madde:
Ja det är hemskt irriterande när folk dömmer en pg.a att man är sig själv och ingen bryr sig egentligen speciellt mycket även om man skulle säga att man är sig själv. Jag antar att de man får göra är att skita i den personen och leva vidare sitt liv, för egentligen ska man ju inte hänga upp sig på vad andra tycker. Det är svårt men haha man kan ju inte ändra sig på grund av nån annan^^ eller hur? =D


PUSS

Lördag 16 augusti

Idag vaknade jag runt halv åtta av att hanna skickade två mms till mig med bilder på hennes sötnos-unge. Haha

Jag har inte riktigt orkat skriva nånting tidigare..det var ett tag sen.
Vi var iaf på kryssning och det var skoj. Linda dansade med en riktigt snygg kille som tyckte hon var jättesnygg;) haha och det var skoj. Och Johannes dansade som en tok haha det tror man inte men han var riktigt duktig.
Seddan har ja vart på stan lite, köpte en väska, lite födelsedagspresenter och hjälpte linda köpa jeans och sånt.
Sen har jag hjälp johannes med läxor som han fortfarande har kvar sen i tvåan..8-)
Och igår var jag hemma hos farmor i valparbo och firade hennes 70års dag. Det  var väl revligt^^ hahaha Linda och jag fick åka hem när vi ville thank god. träffade kusin lite och andreas med sin polistjej och hennes vältränade shäfer som är polishund och sniffar upp saknade människor. Jättesöt var han!=P Sedan var det självklart bara massa gamla människor där också..=) hahaha

Och vad har jag planerat inför idag då? Hm..Jag tror jag skulle till madde idag och fira henne men jag vet inte riktigt när och sånt. Får ta och kontakta den lilla blondinen snart tror jag^^ haha

Och imorrn var det planerat iaf att jag skulle till johannes och vara med på nån slags grill-grej men den var visst idag så..

På måndag ska jag skjutsa mamma till arlanda. Hon ska iväg och vandra i abisko igen och det måste ju vara skitroligt faktiskt..=D haha Men tyvärr så råkade jag berätta det för min far igår8-) så nu har jag förstört själva glädjen för mamma och friheten för linda. Fan vad himla smart man kan vara då..

Men men ... Snart börjar skolan igen. Det ska faktiskt bli skoj. Då får man mer struktur i vardagen igen och så börjar sista året, sen blir man av med det..:) haha Sen kan mina planer ta fart =D Inte är jag kvar i det här landet iaf. =D fast jag behöver nog många samtal med syon innan allt kan fixas..=)

Något som stör mig, som jag inte riktigt kan släppa är faktumet att jag är hatad för att jag är mig själv. Ska det vara så? Jag blir inte accepterad p.ga att jag inte är någon annan. Hade jag vart en annan person  så hade allt vart ok, men nu bara för att jag råååkaar vara jag så duger det inte?? ^o) Det är ju fördjävligt ledsamt för alla andra att det är på de sättet eller hur?

-.-

Fredag 8 augusti

FREDAG!! :D

Yes idag är det fredag, väntar med spänning på att se om älskling kommer idag eller om han kommer imorgon bitti *hoppashoppas idag* Kommer han inte så blir det så tråkigt..=/
Jag vaknade ganska tidigt idag..gick upp runt tio i nio efter att jag gav upp försöken att somna om..
Sedan åkte linda och mamma till stallet och jag satte igång att tvätta kläder och sängkläder..var faktiskt jätte effektiv där ett tag och fick mycket gjort. Sedan städade jag också lindas rum. ALDRIG MER kan jag ju säga...fyy vad äckligt!! Det var snuskigt mycket damm och skit och kläder och sånt. Blää
Sedan har jag suttit och lekt med photoshop och gjort ett collage på lilli och mig.
Detta blev resultatet..



Sedan har vi lagat lite mat (supergott) med nyplockad svamp, kött, potatissallad, grönsallad och stekta champinjoner.

Så nu sitter jag här i soffan och kollar på OS invigningen som har hållt på otroligt länge. Vet inte riktigt om jag tycker det är speciellt intressant men men..de är ju något man måste kolla lite på iaf..vill se när sverige tågar in sen så får det vara..
Måste fixa mig lite också innan johannes kommer..
Och sedan måste jag packa ocksåå..=O viktigt viktigt.

Imorrgon bäär det ivääg=D
Bilder kommer sedan, jag ska låna lindas svarta kamera och ta massa kort med. =D

Pusspuss

Torsdag 7 augusti

Tjolahopp

Idag regnar det - igen. *suck*

Jag har städat hela dagen lång. Haha och jag är inte klar  heller :/ städar hela övervåningen in i minsta detalj..det måste ju göras ibland det med..


Igår var jag i kloten och paddlade kanot. Det var jäätteskoj faktiskt. Och en sån fin natur var det med. Superhärligt. Jag fick värsta visioner om hur alaska ser ut. Om Det är så här fint lite mer än en timmes bilfärd från mitt hem i sverige, hur ska inte så alaska se ut?
*wow*
Kloten  Kanoter  vatten  vatten :)

På vägen hem igår så träffade jag också en älg!! :D wow det var coolt. Hon stog vid vägen och jag såg henne på långt håll så jag hann ju sakta ner i lugn och ro..Sen så gick hon över vägen och ställde sig två meter in i skogen och glodde på oss..haha och vi stannade bilen och glodde tillbaka^^ Men sen så åkte vi eftersom hon ju kanske kunde ha en bebis på andra sidan vägen som inte vi såg och därav att hon stannade..

Coolt var det iaf..

Och min kusin mådde inte bra hon. Hon spydde och spydde så vi trodde nästan att hon hade magsjukan och det vill vi inte eftersom det med min tur skulle slå ut på mig på lördag då jag ska på kryssning... Så jag tänker inte bli sjuk:D:D
Men moster trodde inte att det var magsjuka nu när vi pratade med henne idag. *hoppashoppas*

Imorgon är det fredag och då kanske johannes kommer! =D annars kommer han väl på lördag morgon.


Pusss

Tisdag 5 augusti

Idag är det en sån där dag som inte borde få kalla sig för en dag egentligen!

Vaknade av väckarklockan och det känndes som mitt i natten men klockan var nio. As trött.
Gick upp iaf efter ett tag och duschade och så..ca. 11 åkte jag och syster till västerås.
Gick på stan och hittade en tröja till henne. Sen träffade vi johannes och åk lunch tillsammans (salad = mums)
Sedan åkte vi till mormor och morfar och lämnade lite lakan och sånt. Sedan till IKEA och köpte lite grejjer.
nu sitter jag hemma och har tråk...är jättetrött med..

Puss

Måndag 4 augusti

Idag var det upp i hyffsad tid och iväg till Västerås runt halv tio tiden. Vi stannade på Åkrahallen och köpte blommor och en rosa bäbisnappflaska.
Jepp, Vi skulle till Hanna och titta på hennes bäbis=D  Och hon var så söt så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Elina heter hon och är snart en månad gammal. Och jag är numera hennes låssasmamma. Hahaha jag kommer utan tvekan sitta barnvakt och den snuttiga sötnosan.
Så iaf så åkte vi dit och fikade lite, mamma fick prata med sin hanna och hanna fick vara lite social. Och jag lekte med hennes andra barn Simon på 5,5 år som var hyper så jag vet inte vad..
Linda satt intryckt i ett hörn och höll sig för att säga något elakt till Simon. (Ni som inte vet det så kan jag upplysa er om att min syster hatar de flesta barn som finns)

Elina 11/7 2008

Efter vi vart där åkte vi in till stan eftersom vi skulle shoppa lite kläder tills på lördag. haha
Jag köpte mig ett par fin fina skor för 300kr som jag för tillfället håller på att gå in lite.
Sedan köpte jag en sport bh, en vanlig bh, och två par strumpor. (det blev förvånandsvärt lite)
Men jag hjälpte linda och mamma att handla och då känns det som att man själv köper saker.
Linda köpte underkläder, en rosa klänning (som jag kommer sno ibland), ett par shorts och en parfym som hon letat överalt efte (tillochmed i spanien).
Mamma köpte också underkläder, mascara, två tröjor och två par superstrumpor tills dess hon ska ut på berget och vandra.
Det blev en hel del alltså..=)

Jusste, vi åt på subway också..värt att nämnas.

Sedan åkte vi in till akuten där mamma jobbar och fixade lite schemor och sånt. Haha pratade med massa folk och såntdär skojsigt.
Och så åkte vi hem och har mannekängat i våra nya kläder.

Funderar på att kanske åka in till stan imorrn igen eftesom jag lovat johannes att komma och äta glass eller något med  honom på hans lunch + att jag ska kolla efter en tröja till linda och kanske hälsa på mormor ett tag.

På onsdag ska vi iväg till kloten och paddla kanot så det måste göras imorrn annars hinns det inte med innan helgen=D

Nu ska jag gå in mina skor lite till och sånt där skoj.

Puss

Söndag 3 augusti

Jag har vart med johannes lördag till söndag förmiddag. Det var mysigt=)
På lördagen sprang jag, lilli och mamma 2km klockan nio på morgonen.
Sen idag på eftermiddagen sprang jag och mamma ungefär lika långt =D
Känns braa..

Imorgon ska vi bege oss in till västerås och shoppa lite..=) Man måste ju ha lite fina kläder när man åker på kryssning;) plus att jag gav mina enormt fina skor till linda eftersom de var för små för mig *olycklig*
Så ska hitta några liknande skor och en fin överdel som passar till min svarta kjol..=D
Sedan ska jag hjälpa linda hitta en fin överdel också + mamma ville också ha en..så då kommer shoppingsandra fram ur sitt skal och ska rädda dagen ;) haha

Puss


Bokat resa!

=)

Nu har jag aldeles nyss bokat en kryssning på cinderella tillsammans med johannes, mamma och lilli =D
Så nästa lördag åker vi =D Tjoho vad skoj!

Puss

Fredag 1 augusti

Har kommit hem från stallet aldeles nyss.
Fast självklart så rider jag inte^^ haha jag tar med mig grannens hundar och går ut och går. Idag gick vi cirka två timmar och hundarna var helt slut^^ det är bra eftersom de nästan aldrig får motion annars.
Så nu håller vi på att lagar mat, det ska bli en kyckling-bulgur sallad =) tror det blir supergott verkligen=D

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt =S Hade tänkt vara med älskling men han kunde inte..=( Så jag får väl hitta på något annat då.
Men imorrn ska vi träffas iaf hoppas jag =)

Och på söndag ska jag skjutsa mamma och pille till västerås där de antagligen ska åka med en handikappad kille till pride festivalen =P haha det verkas asskoj jag vill också gå på pride ^^ hahah

None
PUSS

RSS 2.0