Bad day

Måndag 30 november

Ja det här är inte en av de bästa dagar jag har haft direkt. Sitter på jobbet, servern vill inte bli tillåten av nån brandvägg uppe på ABF vilket gör att allt hos mig tar 1000 år att göra och att folk nere i studion inte kommer in på sina datorer. När jag väl väntat i 30min på att ett program ska öppnas märker jag att de har spelats in endast en ljudkanal vilket gör att de inte går att använda.
Sitter och väntar på ett mejl som aldrig kommer, vilket gör mig ännu mer frustrerad! Vill veta svaret på en gång inte sitta och vänta..
Är hungrig men väntar på Madde, har för mig att vi skulle äta ihop idag, iaf att hon skulle komma till lunch.
Ja är sjukt trött bara allmänt..går runt och släpar mig fram helt ofokuserad
Och så har jag fortfarande massor av ont i mitt knä vilket gör mig sur. Man ska gå upp och ner i de där trapporna hela dagen och så gör det ont i knät när man gör de. Usch för onthet.

Nej nu ska jag försöka mig på att skaka datorn till liv (good luck...)

1:a Advent 2009

Söndag  29 november


Ujj ujj, 1:a Advent i november, de ni!
Har inte gjort så mycket den här helgen, tycker den har flugit fram som sjutton. I går jobbade jag på öppet hus från halv två till halv 5 och sen satt jag och kollade på tv resten av dagen ^^ nice!
Sen idag har jag och mor min städat och donat i lägenheten och satt upp lite adventsstakar och finfint :P Så nu är det ganska mysigt här hemma. Och så har jag betalat mina räkningar nyss med..lite jobbigt att de kostar 155kr/år för att kunna få betala sina räkningar! :S Fan allt kostar, helt sjukt.

Imorgon är det ny vecka igen, helgerna går på tok för snabbt de är inge kul att komma på att de är en hel vecka kvar till nästa helg.

Har märkt extra mycket denna helg att mitt knä gör ont. :( Jag knäckte till det på något sätt på dansen i tisdags och nu kan jag inte lyfta på benet speciellt högt. Skulle ju vara mycket irriterande att inte kunna vara med på dansuppvisningen bara för ett satans knä likssom. Men förhoppningsvis är de bra till nästa tisdag så ja får dansa :P


Oslo

Någon som vill med till Oslo i början på Maj?  :D Jag vill gå på konsert med dessa söta norgepojkar! ;D


Te och Macka

Torsdag 26 november

Äntligen är de snart helg :P

Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av två brev från USA. :D Mycket glad blev jag.

Så nu har jag skrivit klart ett svar till Sarah, men brevet till Matt får vänta ett tag, han skriver så mycket så man vill skriva minst lika mycket tillbaka och det tar ett tag. :)

Sitter just nu på kontoret och dricker te med honung i. Mycket gott tycker jag och så får det ett extra plus i kanten för att honungen är en aning nyttigare än sockerbitar :)

Nu när jag har en liten stund till övers här (någon kommer strypa mig för de eftersom de alltid finns saker att göra) så tänkte jag dela med mig av lite bilder från helgen som jag precis laddade ur mobilen.

Mamma och jag var och shoppade på söndagen som jag pratade om förut (de var då vi fixade kanaler till tvn) och då var vi på bauhaus och kollade in julsakerna. Fina mössor och öronmuffar fanns de haha

 

När vi kom hem så fanns de inga parkeringar på det vanliga stället vi parkerar bilen på så vi var tvugna att parkera på skolans parkering. Då stog den här bjässen där och jag var bara tvungen att parkera bredvid och visa skillnaden :O :D !! Kolla in monstret!! Våran bil är liksom en kombi, hyffsat stor ändå. Men den ser ju jätteliten ut jämfört med den däär!!



Och sen så var vi ju på New Moon bio och jag införskaffade oss massor med godsaker att tugga på. 1 Stor popcorn 1 stor Snacks och två stora coca cola....och jag undrar varför ja är fet? :P


Här är min syster och Edward... :P ser näästan ut som de står bredvid varandra.

Hahah ja de var nog allt jag tänkte dela med mig av så länge!

Skål på er *hötter med min temugg*
:D


Godnatt

Ja godnatt på er, nu tänkte jag sova.
Har vart en bra dag tycker jag :)
Först gick hela dagen mycket mycket segt, och jag var mycket nervös där ett tag. Men de kändes väldigt bra efteråt det var inte så farligt som jag hade tänkt. :)
Sen var det dans, johanna var sjuk idag så först fick vi dansa själva. De andra i gruppen tydde sig till mig och madde för vi var typ de enda som kunde dansen bra. Sen kom iaf läraren och sådär..
Fick även rekomendationer idag (vilka klasser de tycker man ska fortsätta i efter jul) och jag fick samma grupp som de andra vilket jag inte tycker om. Inge illa menat mot någon i min grupp, men det är väldigt tråkigt att inte utvecklas när man dansar. Det är en väldig stor klyfta mellan oss tjejer som har dansat en termin mer än de andra vilket gör att vi har gjort gamla saker hela denna termin.  :( Och sen är showjazzen på söndagar nästa år vilket kan bli svårt de med. Men jag ska ändå dansa, vill verkligen de, älskar att dansa.

nej nu ska jag iaf sova!

Godnatt

Snö tack!

24 november

Hörrni! Om bara några dagar är det slut på november och dags för december...vart är snön?
Jag är en snöälskande människa, mitt paradis är -5grader, strålande solsken o blå himmel och 2 meter snö. Och om livet ska vara extra bra så ska man stå uppe på en alptopp med ett par skidor på fötterna.
Jag är även ett stort fan av väldigt mycket snö på julafton och nyår (som det inte vart på många herrans år nu)

Men nu börjar jag bli lite orolig här, tänk om inte snön kommer? Just nu är det ca. +6grader ute och regn..Inte det minsta kul. Det skulle vara helt hemskt om det inte kom nån snö alls i år! Eller ännu värre: Att de bara kom slask snö...

Nej vädergudarna detta är inte bra, nu får ni ta och skaffa fram lagom kallt väder och massa snö till mig lagom till lucia och som ligger kvar till i slutet av februari. Tack!


Smart Sandra

Ja nu tycker jag att ja är mycket smart! :P
Var hos banken idag och grejjade. Så skaffade mig ett Visa Kort, nya konton och hör och häpna, pensionssparande :D Jepp, när jag blir pensionär ska jag ha det lika bra som min mormor och morfar har jag bestämt!
Så därför ska jag nu börja spara pengar till pensioneringen :D
Känner mig mycket vuxen just nu, jag tror jag fick massor med extra vuxenpoäng idag :P
Nästa steg är bara att hitta en lägenhet och så vidare och så vidare :P

Ne ja ska sova nu men ville bara dela med mig av mina förhoppningsvis smarta val! :)
Godnatt på er små fjunisar!


Intressant

Måndag 23 november

Uch för måndagar helt klart. Vaknade i morse och var supertrött. Det var nästan så att helgen kändes som en dröm. Men nej de var det inte :) En bra dag med tjejorna, äntligen tv kanaler och New Moon på bio.
New Moon var faktiskt enligt mig mycket bra. Blev glatt överaskad över den kvalitén den höll, trodde inte de skulle lyckas :P Men mycket bra, ska klart ha den på dvd när den kommer. :D

Sen idag så har dagen rullat på i vanlig takt. Hjälpt folk i studion, programmerat, skrivit på hemsidan, gjort tablåer..ja ni fattar. Men en sak hände som jag inte hade trott skulle hända :) Så det är jättekul de ju :D Kan berätta mer om det imorgon tror jag ;D


Jaaa!!

Jaaa!! :D
Jag har tv och kanaler igen :D Har inte haft det ordentligt sedan i juni och nu har jag äntligen det :D Helt otroligt glad är jag :D

Nu kan jag se SYTYCD igen som Johanna har retats så mycket för att jag inte kan se :D Och så kan jag se Greys Anatomy! :P


Halleluja!!

Kan det vara möjligt?? Finns det en möjlighet till lycka? Ja de kan gå de kan gå... !! :D
Snart bär det iväg för att införskaffa tv kanaler!! Hoppas att de funkar hoppashoppashoppashoppas!!!


Tjejhärjning i Möklintaskogarna

Söndag 22 november

Ja nu är klockan 10 på södagsmorgonen. Jag har vart vaken lite mer än en timme faktiskt :S Kunde inte sova på grund av ryggsmärtor igen. Måste verkligen ha en ny säng...
Kom hem runt två tiden igårkväll efter en galen kväll i Möklinta hos Ninos Bandidos.  :P
Jag åkte hemifrån igår runt halv ett, plockade upp Lovisa på Hälla Shopping, Åkte till Sala och hämtade upp Nina på Stationen där då hon just kommit från Borlänge. Sen gick vi in och handlade mat på Åkrahallen (de har byggt om nu!! :O ) Sen åkte vi vidare till Möklinta.
Där packade vi upp och hade oss tills Johanna kom och joinade gruppen.
Sen så kan man sammanfatta kvällen som följande:
Pizzabakande (nej vi bör inte för folks säkerhets skull öppna egen pizzeria)
Party Alias
Många skratt
Massa chips och godis
Lovisa somnar i soffan
Johanna ritar porträtt av oss



Hahah kul kväll helt klart :D Förhoppningsvis får jag bilder av alla andra tjejor som jag kan lägga upp sen :P De skulle vara kul

 


Fredag - New Moon Premiär!

Fredag 20 november

Tjoho Äntligen är denna dag här :D Som jag har längtat..haha men tyvärr fick jag inte tag på några biljetter till premiären men jag ska se New Moon  på söndag istället :P Så alla ni som sett den, ni måste hålla snattran om den tills på måndag :P



Nu börjar det snart bli ljust ute..men ett tag kvar. Sjukt eftersom att klockan är 10. När jag åkte till jobbet i morse var det mörkt. Inte konstigt att man är astrött.

Sitter just nu och ska lägga låtlista i väntan på att P4 reportaget ska bli klart där nere i studion så jag kan skicka iväg det. Är alltid lika nervös när jag ska skicka iväg dom, ber till gudarna att folk har gjort sitt jobb bra så att P4 blir nöjda med vårt arbete.




Åh, sitter och lyssnar på massa bra musik som gör mig glad! :D Dansmusik! <3 Theme från James Bond + What a man to do - Usher kommer vara de vi dansar till på dansuppvisningen den 13 december kl 10.00
Längtar:D
Lyssnar även på en jättebra låt Nina tipsade om igår, Whatcha Say av Jason Derulo. Den låten han gjort om är en av de låtarna jag älskade i programet SYTYCD för några sesonger sen. :D Så den här är en slagen favorit!


Utsikt

Torsdag 19 november

Hellu, satt just och kollade ut genom fönstret på kontoret för att komma på en bra rubrik till detta inlägg, så de blev utsikt. Jag har en mycket tråkig utsikt från kontoret. Rakt ut över en kyrkogård och en väg.. Haha inte så muntert alla gånger :)

Sitter just nu och rippar in lite bluesmusik till musikarkivet, ska även beställa VLT till radion och bitcha med dom varför de har slutat skriva med vår tablå i tidningen, jag som sitter med så mycket jobb med den varje vecka. Otacksamt de är vad de är.

Ska snart åka iväg till sjukgymnasten också. Ännu en tid där för att se om min rygg blir bättre. Och de tycker jag på sätt och vis att den blir, men den hade kunnat bli ännu bättre om det var så att man inte hade världens rangligaste,hårdaste och mest ryggohälsosamma datorstol som man sitter på varje dag. Önskar mig en bra ryggvänlig kontorsstol i julklapp helt klart!!



Oh, nu fick jag i uppgift av Tom att kolla "den hemliga länken" till webbradion. :) Det är en ny bättre version av vår webbradio som inte är färdigtestad än och därför inte får delas ut till någon annan än oss.  Så ska fippla med de nu.

Ha de!

Envisa vänner

Onsdag 18 november

Jag har mycket envisa vänner. Eller just nu är det en som jag framförallt snackar om.
Ninos bandidos, jag säger som såhär: Får vi inte hjälpa till på någe sätt så tar jag bilen på fredag och kör äända upp till Borlänge och hämtar hem dig! :P Punkt slut! Finns inget mer att diskutera i den saken, finito, nada!
I helgen kommer vi träffas alla fyra tjejjor vare sig du vill eller inte haha :P
Förr eller senare kommer den dagen då jag är i knipa och måste ha hjälp och då vet jag att du kommer hjälpa mig! Så därför ska du låta oss hjälpa till nu!



:D

Så för er andra så sitter jag på jobbet just nu, smsar med Erik och Johanna, jobbar och sparar program, skriver ett brev på engelska till Stephanie m.m.
Fick en jättefin papperssvala från Stephanie som hon hade gjort själv, så nu står den på kontoret och pryder radion. :D




Skum natt

Tisdag 17 november

Usch inatt var det en sån där natt man inte blir klok på. Gick och la mig ganska tidigt, la ifrån mig boken kvart i tio tror jag..Var jättetrött så lika bra att sova tänkte jag. Somnade ganska snabbt och sen gick ju natten på..vaknade med ett ryck och kollade på klockan....tänkte lite (de går ganska sakta när man är nyvaken).....blev fundersam...vad var klockan egentligen???....Vaa??? 23.19?!?!?
Ja, jag hade vaknat halv tolv nästan..och var klarvaken. Hade då sovit 1½ timme ungefär. Gick upp och drack vatten och gick sedan tillbaka till sängen och somnade om.
När jag sedan vaknade av väckarklockan var jag pigg då med :P så det är ju positivt.
Men Skumt att vakna så pass kort tid efter man somnat tycker jag..

Well Well..

Idag har det vart dans också! Alltid så grymt kul!
Att dansa är livet :D Finns inget bättre! :D
Nu är det bara tre gånger kvar :S iik nervös!
Sen är det dansuppvisning den 13 december klockan 10.00. Biljetter finns att köpa på dansverkstan.
Vårt tema på dansen den här gången kommer vara James Bond ;) haha så de kan bli spännande hörrni! Så är ni intresserade så kom gärna och kolla.



Nu ska jag sova och hoppas på en bättre natt inatt ;)

En sån da...

..En sån där da som man inte bör kliva ur sängen!
Urk!

Jag är så trött att jag knappt kan fatta de själv, hela kroppen känns tung och seg och ögonen öppnar inte helt vad man än gör.
Sitter just nu på jobbet, efter många om och men.. Idag var jag äntligen på väg till jobbet i tid och ganska nöjd med mig själv att ja var de också. Halvvägs till jobbet kommer jag på att jag glömt jobbnycklarna hemma. (!!!)
Och jag måste typ alltid ha med mig dom annars kommer jag inte in någonstans. Utan larmkort här är man handikappad..Jaa, så det var bara att vända på lämplig plats och köra tillbaka, springa upp i lägenheten och hämta dom, springa tillbaka till bilen och be att man inte har glömt något annat superviktigt.

Dagen började inte speciellt bra kan man säga.
Ungefär lika bra som alla mina försök till att hitta lägenhet. Ibland (ofta) känns det helt omöjligt att få tag på en lägenhet! Blir frustrerad att man aldrig ens får åka på visning bara för man hamnar långt ner i kölistan. Bara för att jag är ung behöver det inte betyda att jag  inte kan betala för mig själv.
Skulle vara så skönt att få tag i något nu..
Vad kan man göra för att få tag i en lägenhet?


Tråkväder

Söndag 15 november

Uuusch!! Hela helgen har redan gått. Klockan är snart halv ett på dagen och det är mörkt och förjävligt. Det har inte vart ljust ute någon gång idag.. :/ Det här gör en deprimerad usch. Jag tror jag skulle behöva solterapi :P eller bara gå och sola någon dag:P Får ta och göra det, för jag känner att i den här farten kommer jag vara deprimerad innan första snön lägger sig på marken.

Och på tal om snö så ska jag och fru madde åka till Trysil helgen v 5 :D Det ska bli kul att åka skidor iaf två dagar i år. Man får glädjas av de lilla :P Men de kommer bli jättekul att vara där ensamm tror jag :P Åka dit, klara sig själva och bara snacka tjejsaker fred-sönd :P Wohoo!

Nej nu ska jag byta om till träningskläder, blir till att hänga på låset på friskis. Så här kan vi inte ha de, sitta stilla i mörkret. Ska eventuellt städa mitt rum när jag kommer hem sen, men de är överkurs... :P

Fredag 13e

Fredag 13 november

IIK!

De är fredag den 13e gott folk!! Gå in, lås alla dörrar och gå inte ut på hela daagen!!
...Nej kanske inte riktigt så..:P Det här med fredag 13e skrocken vet jag inte om jag tror på så mycket. En dag som alla i hela världen får otur på. Nej, så kan det ju bara inte vara.
Jag själv har inte haft mer otur än vanligt på den här dagen i flera år. Varje år tänker jag på att jag måste kolla om de verkligen blir mer otur denna dag men nej..jag har inte märkt någon större skillnad.
Men jag är bara en person, Har ni haft otur idag? Brukar ni ha otur på fredag den 13e?


Grisar

...Ja nu tänker ni väl på svininfluensan inte sant? :P

Men neej de va inte de ja syftade på. Jag sitter just nu på das Arbeit och käkar lunch för mig själv. Fanns ingen ork att göra mat igår när ja kom hem eftersom ja jobbade till nio. Så de blev utemat idag. Så nu sitter ja och njuter av grekisk spett med tsatsiki sås och pommes :D Jag tror inte de finns något bättre än tsatsikisås om ja ska vara ärlig. Visst, man luktar säkert jätteilla men faen så gott de är :D
Och de bästa är nästan att jag har plastbestick och äter med vilket resulterar i att man inte kan slita och dra så mycket i köttet..Så jag fick använda mig av fingrarna ^^ Inföding style. Och på något sätt blir det ännu godare då :P Mmmm!!



Medans ja sitter här och tuggar i mig de sista pommesarna så tänkte ja också passa på och säga 100000000000000000000000000 miljarder GRATTIS till Nina som klarade uppkörningen idag!! :D Grattis och välkommen till klubben! :D


(Nina är filuren som inte posar på denna bild)

Och så måste ja ju självklart hålla alla tummar ja har för att Madde snart blir frisk igen. Stackaren ligger hemma med feber. Krya på dig kompis:)


Madde när vi var på inspelning av Singing Bee Celeb


Julkänsla!

Torsdag 12 november

Åhneej!! Nej nej nej nej nej!

Jag fick helt plötsligt massa julkänsla idag!! Inte bra!! :O
Jag sitter just nu och kollar efter fina julbilder man kan göra ett fint mejl med som ska skickas ut till alla sändare. Vi ska ha julfika i december nämligen. Och då börjar ju alla julkänslor komma fram! Och det är absolut inte bra att få det för tidigt! :O För då kommer jag springa runt och sjunga julsånger nu och tröttna till jul .. :P Och det är inte bra alls! Nej nu får jag hitta några fina bilder snart och sen får jag börja tänka på det bistra kalla tråkiga vädret som är ute just nu :P


Livskvalitet på Äldre dar

Onsdag 11/11

Sitter på arbeitet just nu och lyssnar på vår egen radiokanal 93,7MHz. Madde sitter i studion och sänder Livskvalitet på äldre dar. Det är hennes första program då hon tagit över Bertil position som programledare.
Så är ni intresserade av äldre frågor kan ni ju ratta in kanalen just nu :P De är en kvart kvar dock..men reprisen går på lördag klockan 10.00




Jag och Madde funderar på att börja sända ett radioprogram ihop igen. Många kanske vet att vi sände Äntligen Superfredag i tre år men slutade med det när vi tog studenten i våras. Nu tänkte vi komma igång med ett program igen men vill inte köra på samma stuk som förr. Någon som har några förslag? Vad skulle du vilja höra? 
Hör av dig, lämna en komentar nedan!

 

Hundhår

Tisdag 10/11

Jag är full av hundhår.. -.-
Kråma har kommit tillbaka till arbetet och hon envisades med att sitta på mig vilket resulterade i små små rödbruna hårströn på mina kläder :P mycket svårt att få bort, man måste likssom ta i varje strå och dra ut den ur min stickade tröja. Hahah men men hon är söt iaf

Idag är det andningstisdag. Det är den dagen på arbetet då det är som minst saker att göra på arbetet. Sitter just nu och bränner referensen som ska skickas upp till huvudstaden snarast :)

Hahah jag blev galen på mig själv i morse. Kom in till kontoret sent (suck...) och skulle logga in på datorn...och hade glömt lösenordet..!! Det var dags att byta ut det igår och jag hittade självklart på något som var superbra! :O  Det här skulle ingen kunna komma på!...Nej och de gjorde ju inte jag heller :P haha
Så fick smsa Tom och säga åt honom att nollställa mitt lösen och fick självklart tillbaka ett sms om att det inte är lätt att bli gammal... :P Well de får man ta helt enkelt.
Men nu är iaf lösenordet ändrat igen och den här gången är jag klok nog att skriva ner det :P


Uppdatering på arbetsplatsen

Måndag 9 november

(8)Woooohooooo The sex is on fire...(8)

Ja just nu sitter jag med hörlurar på och lyssnar på Kings of Leon! :P Mycket mycket mycket bra tycker jag.
I morse när madde kom till arbetet bar hon på två stora lådor och ja tänkte "huh? jaha vadan detta?..." Och det visade sig vara dataskärmar :D Hennes pappa hade hittat två sprillans nya 19" skärmar till oss! :D Tack så jättemycket Magnus! Väl behövligt tycker jag. Så vi satt och försökte få till de där skärmarna. Och tillslut funkade de :D Så vi bar bort våra stora tunga 90 tals skärmar och nu har känns allt så otroligt lyxigt :D Man ser varandra när man sitter vid datorn, får bättre plats på skrivbordet och sitter bra för ryggen :P Nästa projekt är att få nya datorer från jobbet så arbetet går snabbare och sedan att önska sig en datastol som är bra för ryggen i julklapp :P Sen kommer nog läget bli så mycket bättre på kontoret :P



I fredags fick jag insikt i min egen familj. Jag kom hem efter att ha vart på filmkväll hos Madde och ser hur dessa (+ännu fler) satt upphängda runt om i Lindas rum. Det var nämligen en kille som skulle sova över i fredags. Haha det är ju mycket kul faktiskt men jag känner själv att det var mycket tur att jag själv inte bodde i Irsta när jag var i den ålder som linda är i nu. Jisses.. haha som jag brukar säga: Bara vissa klarar av min familj..och dom brukar vara minst lika knasiga.






Störtskön

Lördag 7 november

Den här bilden är för skön ^^ Alla ni som sett Twilight kanske gillar den iaf.
Godnatt på er

 

(PS. Gratta mig!! Idag går min prövotid ut på körkortet!! :D )


Yes

Fredag 6 november

Shit..Nu är äntligen denna vecka över. Ska packa ihop på arbetet just nu och pallra mig hemmåt. Snacka om att veckan har vart fartfylld. Alla elever i åk2 har sänt sina radioprogram (=12timmar direktsändning och 6timmars förberedelse = minst ca 20 timmar för mig i studion)
Sen var det kommunfullmäktige igår med en oinbjuden gäst i form av en nyckelpiga..den klättrade runt på mitt mixerbord..ew...
Kommunfullmäktige höll på till 22.02 igår..urk.. Så jag är trött idag ska ni veta :) Så nu åker ja hem. Kan försöka hinna med att lägga in lite bilder jag tagit denna vecka sen :)

Bilder från helgen

Måndag 2 november

Iik! Det är november...Well..hoppas de blir december snart..

Här kommer lite bilder från helgen..Orkar inte skriva så mycket eftersom jag är helt död från arbetsdagen..de värsta är att de kommer bli värre resterande veckan..urk..
Ja så skriver jag inte så vet ni iaf vart jag håller hus.


Mormor vid det stora trädet

  

  


Kusin Jesper


Sandra Björkholm

Ja det var en rolig helg som man kan sammanfatta med fyra ord: Pitchers, Film, Tidiga mornar...
:D

 


RSS 2.0