dagen då Sandra städade sitt rum

Söndag 30 augusti

Ja hör och häpna jag har faktiskt städat mitt rum idag:) Det var mycket skönt att få det överstökat (haha..ja ni fattar..) Mormor och morfar kom runt halv tolv - tolv tiden idag och hjälpte till att sätta upp lite speglar och så här hemma, tack så jättemycket nu är de lite finare här :) Sen hjälpte jag morfar fixa sitt headset så de funkade :) Tjänster och gentjänster.

Igår var jag och mamma till Sala och fikade hos vår förra granne och alla djuren. :) Det var kul att se gamla nabourhoodet ingenting ändras på både gott och ont:)

Nu ska jag äta lite:D


Jobbet

Onsdag 26 augusti

Just nu sitter jag på jobbet tillsammans med Ida och en vovve som heter Kråma, det är min tredje dag idag och regnet öser ner just nu..:/ de är ju inte de roligaste men tur att man sitter inne just nu :)
För er som inte vet jobbar jag nu på Vår Radio i Västerås som producent. :) heltidsjobb, känns jätteskönt att ha fått jobb såhär direkt efter studenten, är riktigt glad över det.
Så nu sitter jag här, jag har fått genomgångar på hur saker och ting funkar och så i två dagar, men det går lite segt eftersom jag inte fått min mejl kopplad till outlook så kan jag inte få kontakter och sådant viktigt av Ida..:) Men förhoppningsvis får jag det imorgon då It killen Tom är frisk (håller tummarna)
Så just nu sitter jag här vid min dator och har inget att göra typ. Vi har inga sändningsgrupper idag utan bara repriser och sånt så allt är praktiskt taget klart och fixat så..Sitter och kollar ut på tråk vädret och lyssnar på musik och smsar med Lovisa :)

Så nästa vecka börjar dansen igen :D det ska bli kul! Har verkligen längtat efter den :D ska ju gå två danser, först showjazz sen Balettjazz..Men nu har jag insett att jag kommer ha Kommunfullmäktige en gång i månaden på torsdagar..och det kommer krocka med min balettjazz grupp:S Jäättetråkigt tycker jag verkligen men de finns inget jag kan göra åt det, kommunfullmäktige måste spelas in så då skulle jag missa var fjärde lektion på dansen och då kommer man långt efter. Har kommit på att de ända bästa är att säga ifrån mig min plats på den och köra ett friskispass eller något istället..

Nej hörrni nu ska jag återgå till mitt jobb..kollar ut en sista gång genom fönstret och ser att det börjat regna om ännu mer..jösses, just nu känns det som att det är riktig höst. Well hope for better weather later!

Hemkomst från alla dessa skojsigheter

Söndag (?) 16 augusti

Ja nu har jag kommit hem från min semestervecka. Först bar de ju iväg till Gbg som jag tjatat om så mycket. Det var jättekul. Jag och tjejjorna var runt på stan i gbg, liseberg, palmhuset, utkiket och massa annat..mycket kul att vara lite typiskt turist. :)

Jag hade en massa bra bilder därifrån men jag har råkat skriva över dom när jag just laddade in alla bilder från helgens aktivitet :( synd bara att jag sammtidigt tog bort alla de bilderna på mobilen för att få plats med nya...så nu efterlyser jag bilder från mina vänner som var med på samma resa.

  

Bild 1: Här är Nina innan hon ska åka Balder. Mycket rädd men klarade sig mycket bra tycker jag :)
Bild 2: Grodblad som var taggiga från palmhuset
Bild 3: Vi åkte ända till våning 22 när vi skulle kolla in Göteborg

Klart man vill tillbaka likssom :D





Men nu till de nya bilderna :)

Jag kom precis (idag alltså..) hem från Kryssning till Helsinki. Mycket kul. :D

Den första människan jag såg efter att ha sängt in väskorna i hytten var Stefan Hedlund! Självklart träffar man på sin gamla lärare haha han var där med sitt nya innebandygäng som skulle till Helsinki och spela..(De förlorade dock..)

Det blev mycket godisshoppande och även andra saker shoppades in. ;D En parfym, alkoholhaltiga drycker och chips :)



  

Dag 2 blev det sightseing i Helsinki under dagen innan vi skulle kryssa hem igen

  

  

Sen blev de till att vila upp inför natt 2 - hem till Stockholm

  ( Jaaaa, jag hade sjukt tråkigt...)

  

Det var en kul kryssning men nu är man mycket trött :)

Preparing for Göteborg

Lördag 8 augusti

Hej alla nu har jag semester igen:D mycket skönt tycker jag faktiskt fast de 4 veckorna på jobbet inte vart så attans jobbiga som jag hade tänkt mig att de skulle vara :)

I torsdags var jag ute och gjorde ett reportage i Sala Silvergruva. Mycket kul var det, pratade med Jesper Melin och träffade Nina Johansson och Johanna Melin som hade cyklat från Möklinta in till Sala :O Otroligt va?;D

  

  

Och den klockrena kommentaren för dagen : "Sazzos bil är den silvriga kombin.."
Den mittersta bilden förklarar att de inte var lika lätt att hitta bilen som man kan tro.

Sen efter jobbet var det After Work på Pitchers

  

Och i Fredags var det sista jobbdagen för oss alla..Jag och Rudolf sände på Förmiddagen och då var Fronda med oss i studion :D Han var trevlig, han och rudolf kom förvånandsvärt bra överens vilket var skönt, då slapp jag prata så mycket i musiken och bara köra intervjun. Det svåraste som finns är att komma på samtalsämnen med folk man inte har något gemensamt med alls..Men vi fick iaf hans autograf innan han drog sen så den sitter uppe i studion nu.



Hade ju också ett reportage med en intervju med Caroline Engwall som skrev "14 år till Salu" Har ju läst den boken och den är hemsk och bra på samma gång så blev jätteglad att vi fick det reportaget i vårt program.

På eftermiddagen var det Lina och Michelle som hade programmet och det var avslutningsprogrammet som bjöd på massa bloopers och roliga saker vi gjort. Vi alla fick också komma in i studion en och en och bli intervjuade och göra något man hade en förmåga att göra.
Jag fick gå in och ploppa med munnen hahaha, de var de Madde hade sagt att jag kunde^^ och de är ju sant..haha phu fick ingen pinsam grej iaf.

  



Nu så är det alltså helg och ledigt och jag sitter hemma och tvättar för tillfället. Måste ju ha rena kläder till Göteborg på Måndag!! Ska bli jättekul jag ser fram emot det så otroligt mycket just nu:D Fyra tjejer, en lägenhet, två tjugoåringar, ett liseberg och en massa sjuk humor..Det bara måste bli bra ;) haha

Måste också börja duscha och göra mig iordnning eftersom jag ska ta cykeln in till västerås snart och gå på pitchers med mor...tror de kan bli riktigt kul om jag bara hittar rätt kläder..usch för att ha beslutsångest över det här..så varmt ute  men jag kan inte ha på mig shorts eftersom mina ben ser hemska ut (raka ben= måndag morgon) så får se hur de går..

Onsdag - Producent

Onsdag 5 augusti

Sitter just nu och lägger en spellista till torsdag och fredagsprogrammen..det är en kul jobb tycker jag ;) Likssom, välja musiken åt de som sänder:) Har just tagit emot vår gäst för eftermiddagen med, hon heter Eva och är producent för Mig äger ingen teatern.

Om ett tag ska jag smyga iväg till Nadia och Camilla och få en 101 lektion i hur man scannar in ett papper i datorn;) haha mycket avancerat..när väl de är klart kanske jag kan vara nästan klar med min jobbansökan, skulle vilja ha med arbetsintyget från radion med men får se om man kan vänta så länge på den..har också kommit på att ja inte fått något papper från tommy att jag jobbat här i tre år..det måste fixas nu när han kommit hem.
Efter jobbet ska jag gå ner på stan en snabbis och besöka en tatuerare och prata lite där om hur min tatuering ska se ut..nej ni behöver inte få hjärtattacker nu, jag ska inte tatuera mig snart..:) Linda vill fortfarande att jag väntar två år på henne, men känns fasligt långt nu när jag vet verkligen vad jag vill ha :) Funderar på att vänta tills Kent ska göra sin och följa med honom..han är ju lite feg och vågar inte gå själv ;) så de ska jag göra och sen hem och vänta på besök som kommer under eftermiddagen/kvällen.

Hemma från jobbet

Ja nu har jag vart aktiv tycker jag :O tre inlägg på samma dag..hahah men fler blir det nog inte eftersom jag snart ska lämna datorn och bege mig till soffan med min bok och vänta på att Ghost Whisperer ska börja.
Jag kom hem för ett tag sen. Var ute på ett reportage på Dansverkstan här i Västerås. De ska snart åka på VM i bratislava:) Coolt! Lycka till alla ca 48st som åker:D

Men nu sitter jag iaf här och laddar in massa kort från min mobil till datorn..det tar lite tid eftersom de är så stora bilder vilket gör att jag inte orkar lägga in lika ofta som förr..haha well well 8megapixel kan inte alltid vara possitivt;)
Men nu så ska de komma lite bilder av de som hänt på sistone..:) Eller mest från i fredags då vi var på pitchers

  

Här ser vi John, Jonathan och Joel...vad många J de blev..:P haha jaja, de är dom iaf.

  

Och här har vi Thimmy, Sebastian och Erik. Det var föresten Sebastians 18 års dag och den ville han fira... ordentligt..

 

Och här har vi Pontus och Jag då, jag som vanligt iförd keps ;P haha och sen en bild till på Joel när han gör skumma saker..:) vet man inte vad han ska illustrera där ser det..märkligt ut...:S:P

Ja där var bilderna från i fredags de..:)

Hade en bild från jobbet igår med tänkte dela med mig av den med;) hahah den är också..märklig...men till skillnad från bilder över så är alla skumma tankar man får i hjärnan sanna ;P



Jaja nu låter jag er njuta av alla bilder ett tag! :D

Ha de alla små kycklingar


Oh my god!

Hahah jag hittade nog den fulaste bilden i världshistorien på mig^^ haha Den är från Dansverkstans hemsida och föreställer mig och madde när vi hade dansavslutning nu i våras.



Hahahahahahaa
Det possitiva är väl isåfall att man ser vårt rosa...vääldigt mycket!

Snabbis

Tisdag 4 augusti

Hej hörrni jag tänkte blogga lite snabbt. Sitter på jobbet för tillfället och ska snart ner och möta en skock skådespelare. Hoppas det går bra :) Sista veckan på jobbet just nu, ganska skönt men ändå tråkigt. Har vart rätt kul och tiden har gått snabbt som sjutton.

I helgen har jag vart ute på pitchers och sen har jag vart hemma och slappat..mycket skönt faktiskt att ta det lugnt. Har köpt en ny bok också som heter the host som jag försöker läsa..tar tid men den är bra:)

Känner att jag inte haft så mycket tid att träffa några kompisar på sista tiden, typ Madde :O Det var jättelänge sen vi träffades..känns som sju år fast det var för tre veckor sen :) Nej henne måste vi kontakta snart, jag börjar få maddesug haha:)
Sen var det ett tag sen man träffade the gang - Nina, Lovisa och Johanna. Men dom träffar jag om sex dagar då vi drar till Gbg :) Ska bli kul att göra en tripp..:) Längtar en massa..:)

Nej nu måste jag ner och se till att allt funkar som de ska inför kommande sändning. Johannes är ju inte här längre och ser till sina reportrar så då får ja göra de istället..

Ha de superbra nu när vädret är ganska bra:P

RSS 2.0