Framtidsdrömmar

Sitter hemma nu, har haft endast gympa i skolan idag, började 13.15. Efter skolan tänkte jag vänta på mamma på mdh, så skulle av bussen där. Men busskvinnan stannade inte utan körde ända till rudbeck..."jaja" tänkte jag och gick till skolan. Sen när jag var där ringde jag mamma men ingen svarade, sen ringde hon och berättade att hon inte var i skolan utan på jobbet och kopierade papper, hon hade åkt typ 15 min innan jag kom dit...8-) suck de va bara inte meningen att jag skulle dit..menmen satt och läste en miljöbok istället. konstigt nog var den intressant.

Nu sitter jag alltså här och tänker på vad jag vill göra..är så himla sugen på att åka till Kos på bartenderskola!:D jag och maddis kanske ska göra de nästa sommar:P yay! ju mer man kollar på de desto roligare verkar de:D
http://www.bartenderskolan.com/elev_bilder_fran_utbildningen.aspx?page=elever_bilder&bildsida=fritiden lite bilder:D Snart ska jag väl antagligen iväg och handla lite..sen hem och läsa klart johnupdikeflight saken:P haha jooobig!! Och sen skriva lite NkA men vet inte vad jag ska skriva..:S wellwell..

Imorrn är de typ bara matte. såg på schemat att vi inte har nån engelska imorrn:D bara nån enkät som ska fyllas i + ett gympa prov..(:S) sen slutar vi typ 13.00!:D kanske ska man in i studion ett tag då...hmm..=)

Ååååååh längtar tills i sommar:D:D:D Vill slippa skoljobb och bara fokusera på att bli brun och att tjäna ståålar;) :D ska bo i västerås i sommar med typ en månad medans jag jobbar..:) sen blir de ju bulgarien efter skolavslutningen och sen de vanliga typ halstagropen och kanske åka ut med segelbåten och så..:) skoooj!:D läntar!

Pusspuss


Hurra på födelsedaa(8)

Ja hej och välkomna ska man väl säga, nu har jag visst hoppat in här och bloggar lite^^ Sitter i skolan och bara orkar itne göö nånting..är så trött så..
Har knappt sovit nått inatt, drömde nå knasigt, tror de handlade om en typ 15 m hög vägg full med betyg..:S wierdoo. Sen vaknade jag av att lilli och mammsen kom in och grattade mig, fick leftovers av smörgåstårtan från igår eftersom mina släktingar inte vill komma på min födelsedag...=/:) menmen de va skoj igår iaf..har fått lite saker med...men iår blev de bara helt plötligt nödvändiga saker..:O måste man va nödvändig??:O  och alla bara ville att jag ska flytta nu..:( ...:P så jag fick en fritös^^ muahaha och två tavlor, en kudde, en campingstol...och en ryggsäck.. får väl bjuda in maddiz och fritera saker^^ hhaha

Ne nu ska man fortsätta hålla på i skolan..efter så ska man väl antagligen till hänghaka (bläääääääääääääääää) sen hem och grattas mera..

pusspuss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0