Usch vilket väder

tisdag 19 oktober

Usch och fy och blä!
Det regnar som sjutton och blåser satan :P Inte en bra dag att vara ute helt enkelt. Imorse satt jag på mig två jackor varav en var regnjacka, regnbyxor, mössa, vantar, halsduk... Det kändes som en vinst mot vädret när jag kom till jobbet hyffsat varm och nästan inte blöt :)

Har vart på husmöte så måste sitta och skriva protokoll nu, fast jag inte hinner egentligen. Men får skriva ihop det snabbt så jag kan börja med resterande arbetsuppgifter, innan det blir mer utbildningar i studion från 13...


Helg och sånt där

Måndag 18 oktober

Full fart på jobbet
Radioprojektet har dragit igång och nästa vecka är det sändningsvecka för ungdomarna...det resulterar i arbete non stop på dagarna för mig. Började med första basgruppen i studion klockan 09.00 i morse, kom upp en snabbis för lunch klockan 11, hade basgrupper till klockan 14.00, klockan 14 var det AU möte, klockan 15 kom nästa grupp till studion...
Full Fart!!

Och så kommer det se ut hela veckan är jag rädd. Det är iallafall kul att se hur de utvecklas allihopa, förhoppningsvis blir sändningarna bra för dem nästa vecka!

Ska snart bege mig från jobbet - hade dock tänkt att jobba över lite grann idag. Jag ska direkt till friskis och svettis efter jobbet för att köra gym och ki box ensam, men det är ingen mening att komma för tidigt för min del idag, att börja gymma runt 18-18-15 räcker idag.
Men då får man underhålla sig med att jobba över istället :)

I helgen har jag vart väldigt vuxen.
Lördag - gick upp kl 07.50, åt min grötfrukost, slöglodde lite på tv, började städa hela lägenheten från topp till tå (dammade tillochmed av blommorna-de ni!) åt mellanmål, städade lite till, blöttorkade golvet, åt lunch, pappa och lena hämtade mig, vi åkte till båten och la på pressening (stavning?) över den och gjorde den vinterklar. Handlade, åt mellanmål2, började tvätta, tvättade från 17-22, lagade mat, hjälpte pappa och lena med deras nya telefoner.
Riktigt vuxet hehe :)
Söndagen gick jag inte upp lika tidigt...08.30 (jag vet inte vad det är med mig men jag kan inte sova länge på dagarna, måste vara för att jag går och lägger mig så tidigt), åt mellanmål1, slöglodde, åt lunch, ut och tränade skiten ur mig, hem, duscha, äta mellanmål2, hem till pappa, ut och gå på björnön, handla, hem till pappa, laga middag, slöglo, åka hem.

Så såg min helg ut :) Trevlig och avkopplande och vuxen..

Nästa helg blir det tvärtom!! Stockholm - Circus - We will rock you med Johanna och Nina!! :D Har väntat typ ett halvår nu :D blir megabra!!
Se upp bara, jag kan bli grinig när jag lever på kosttillskott!! ;) hehe men de grejjar vi nog!

Nu ska jag fortsätta jobba här!


onsdag

helt enkelt :)

Jag och Madde har precis städat på kontoret, skönt att få lite utrymme på skrivbordet igen, så jäkla jobbigt när folk kommer och lägger papper och saker på ens skrivbord som man inte vet om man får slänga eller måste spara :) Men nu så!! Rent och fint!

Som ni kanske ser här på bloggen har jag satt dit "stöd bröstcancerfonden" i högra hörnet :) Jag stödjer, gör det ni med!
Aldeles för många dör varje år!


Irriterande satans människa

Varför måste folk förstöra för? Fast det kanske inte är med avsikt kan man förstöra för många ändå!
Att ha koll på saker och ting är nog det bästa sättet att inte göra andra illa

Men eftersom den här personen inte vet bättre än att förlita sig på fel saker så har denne nu förstört delar av mitt liv.

Drastisk?

Ja

Irriterad?

Ja

Men framför allt orolig för framtiden..


NHL

tisdag 5 oktober

Sitter och snabbkollar runt på vilka svenskar som får stanna kvar i NHL den här säsongen. Det är tråkigt några tycker jag. Markström blir nerputtat till AHL och likaså Omark, Tedenby och Josefsson. Ser även mörkt ut för Läck borta i Vancouver. Tråkiiigt att våra svenska ungdomar inte får plats i NHL lagen, hoppas på att de kommer in så snart som möjligt.

Haha den här bilden såg jag även på aftonbladets nhl sida. Haha stackars grabb vad rädd han blir när två spelare som slåss trycker upp varandra mot plexiglaset.


RSS 2.0