TGIF

Fredag 26 februari

Nu är det bara en månad exakt tills jag fyller 21 :O Crazy!

Men idag är det TGIF Thank God It´s Friday!

Tjoho!! Ja kände hur jobbigt det var att gå upp i morse..nu ska det bli skönt med några dagars ledighet. :)
Min helg kommer bestå av krogbesök ikväll då vi ska se Björn Rosenström, Sen åker jag till Irsta :) Och är chaufför till mamma på lördag och sånt där :) Träffa Lillos och Kiara.

Igår var ja så duktig när jag kom hem från kursen vi hade på radion (kom hem närmare 20.00) för jag städade hela lägenheten, betalade räkningar och sorterade viktiga papper :D Tråkgöra men nu är det gjort och det känns jäkligt skönt ska ni veta :)

TGIF...Aa ni, det finns två saker ja tänker på när ja hör det, det ena är en pub i england (som jag inte gick in till, ja gick till den mittemot) och det andra är Seth Green! En av mina absoluta favoritskådisar, endast för att han är så sjukt...skoj :P haha Kolla in länken här då han visar upp sitt "crib" ;)

http://www.youtube.com/watch?v=WwOlSM_hkHk

Och anledningen till att jag tänker på honom när jag hör TGIF är för att han i "Without a paddle" kommer in på sitt jobb och försöker vara cool genom att säga till den snygga receptionisten "TGIF" och hon fattar inte vad han snackar om ;)haha
Hittade inte det klippet tyvärr, om det är nån som gör det så hör av er! :)


Gammal Goding

Mums för god mat som piggar upp en lite :)

Gick till Valsaren och handlade mig maten för idag och det blev den hederliga torsdagsmaten Ärtsoppa och Pannkakor.
Och jag älskar ärtsoppa :D Hur gott som helst!!
Det är en sån där maträtt som man antingen älskar eller hatar, och en hel del människor är på hat sidan ;) Men icke jag, mums vad det är gott :P Och valsaren gjorde faktiskt en mycket god ärtsoppa, smakade mycket :) Me like!



En sak som jag verkligen gillar med är OneRepublics låt all the right moves :)
Mycket grym takt i den och texten är bra den med :) Och sen är musikvideon mycket bra aswell :P Två tummar upp för OneRepublic


Torsdagen 25e - Inte en bra dag

Torsdag 25 februari

Nej idag är inte en bra dag!
Sveriges hockeykillar förlorade matchen imorse med 3-4! Heelt värdelöst!
Möte med AU idag..
Kurs på kvällen, så måste jobba över igen.
Det suger att arbeta gratis praktiskt taget!! Nej nu är ja pissed off!
tänker inte säga så mycket mer dock...


OS Guld till Sverige!!



STORT GRATTIS TILL DE SVENSKA SKIDKILLARNA SOM IGÅRKVÄLL TOG HEM GULDET TILL SVERIGE!!
Satt faktiskt och kollade på loppet igår, och jisses vilket väder de hade! Snöade som bara den! Men det stoppade inte sverige från att ta medalj! :D Stort Grattis!!
Man blir nästan lite fuktig i ögonkanten när man kollar på prisutdelningen, Kolla in den själva!  :)

http://svtplay.se/v/1904604/langdskidor/stafettherrarna_tar_emot_sina_guldmedaljer?cb,a1855086,1,f,-1/pb,a1853315,1,f,-1/pl,v,,1904633/sb,k126875,1,f,-1
 

Bra läkkött

onsdag 24 februari

Hahah ja jag tror jag har ganska bra läkkött iaf :)
Såhär ser mitt sår ut på handen just nu



Så snart är det helt borta :D wiho!
Okej det var inte ett djupt sår men ändå :) Känns positivt att min kropp är lite duktig på att läka :)

Idag efter jobbet ska jag åka hem till mormor min som fyller år :D Graattis!

Stupid!!

måndag 22 februari

Jag är världens klant!!
Imorse vaknade jag vid 6 för att kolla på hockeymatchen Sverige - Finland i OS (sverige vann - Booya!!)
Skulle äta frukost i första periodvilan och trött som jag var var jag inte så uppmärksam....
Skar en ostfralla mitt itu....och fortsatte skära fast ja var igenom...Japp, ja fortsatte skära i min egen hand..!!

Såå..ja, när hjärnan inte är med får kroppen lida helt enkelt!


Hemkommen

Tisdag 16 februari

Fettisdagen

Urk, nej tack tror inte jag vill ha någon semla idag..

Hej alla, sitter på jobbet nu och borde jobba, men jag är så seeg! Är förskyld som sjutton, tror jag har feber och är allmänt "hata världen" aktig idag.
Kom hem från semestern igår natt (klockan 2 på morgonen mellan söndag och måndag) och jag hade fått känningar i halsen och kände mig lite vimmelkantig redan då. Tack och lov att de bröt ut efter semestern iaf kan jag lova :O Hade vart jobbigt annars
England var fint, vi hade +5 grader typ och lite blandat englandsväder, sol, regn, sol, regn, sol...
Tänkte dela med mig av lite bilder så ni kan få se vilka fina hus och områden det finns där :)









Så det fanns massor med fint där :) Helt klart något jag kan tänka mig att åka till en gång till...

Mår illa..

Torsdag 11 februari

..Usch det är hemskt att må illa. Jag är en sådan person som mår jätteilla om jag inte äter frukost varje morgon, och idag blev det en snabb frukost som bara bestod av youghurt och flingor. Men jag åt nog för lite, för nu mår jag illa ändå :P haha men det är ändå snart dags för lunch, Madde kommer runt 10-11 tiden och vi ska äta klockan 11 så..Sen blir det till att ägna sig åt mediainriktningen mellan 12-13.



Tvätta, Packa och så iväg igen...

Jag nu slutar jag snart för dagen. Sen blir det till att gå hem och hämta min tvätt. Sen kommer fadern och hämtar mig och tvätten så ska jag tvätta hemma hos honom. Är ju så drygt svårt att få bra tider hos mig.
Sen kommer Madde lite senare och ska låna ut sin väska till mig (A) hon är så snäll så. Blir skitbra med en väska med kla färg, då kanske man ser den snabbt när man är vid bagageutlämnet :P
Såå...det blir packa massa saker (har gjort en lista) sen jobbar jag bara till ett imorgon innan det  bär iväg till Arlanda.

Jag vet inte om jag hinner skriva något här innan dess. Annars återkommer jag på måndag! :D 

Onsdag - Resumé från Trysil

Onsdag 10 februari

Hej hopp
Sitter på das Arbeit och kände för att uppdatera på bloggen en snabbis :) Har inte riktigt kommit igång med jobbet ännu. Madde och Jag drack just lite the ur plastmuggar, i brist på ork att rengöra våra riktiga :P haha slött värre I know men ja ork int.

Igår var jag ner på stan med Erik (och madde ett slag) och jag införskaffade mig lite nya accesoarer, bland annat armbanden ni ser på bilden och även några små örhängen :)

Men iaf.. Som rubriken lyder tänkte jag resumera trysil resan lite granna. Vi åkte som sagt dit efter Kommunfullmäktige i torsdags så jag tror vi lämnade Västerås runt 23 tiden. Kom fram till trysil, packade in allt i husvagnen, bortade tändera och gick och la oss. Då var klockan 04.07. Klockan 08.30 var det dags att gå upp igen. Ni kan nog tänka er hur möra vi var då haha.
Kom ut i backen och körde runt, mycket fina backar tycker jag :) Helt klart värt att åka dit igen nångång!

 

Dag 2 var det fint väder och då kunde vi komma upp på lite högre höjder! :D Passade på att ta lite kort efter vi bestigit en skitskum lift där man drogs rakt upp i luften. Och så har de skyltar med texten "Sitt inte i liften"...Hur i hela friden skulle man lyckas att inte sitta? :P haha liften drog ju upp en så man stog på tå i pjäxprna haha :P
Haha Dag 2 var det också RailJam som Madde och jag stannade och kollade på. Shit vad dom är duktiga:P



Jag och Madde åkte faktiskt på hoppen ni ser i bakgrunden på kvällsåket dag 1 haha :P Fast vi är inte lika coola som de andra eftersom vi bara ååkte över :P
Men jag satsade på att hoppa lite (min syster har gjort mig hoppgalen sen förra året) i det här hoppet! ... nej jag hoppade inte över kulan haha, jag hoppade bara på kanten, så det blev bara ett litet hopp (eller skutt kan man också kalla det)


Sista natten skulle vi vara uppe länge madde och jag, så vi gick ut på en promenix runt området.
Självklart ska Sandra envisas om att gå in i en blå tunnel och ta kort.

 

Sen mitt i natten åkte vi iväg med bilen och ställde oss i någon informationsficka :) Notera min bistra min över att bli väckt i min skönhetssömn haha



Så det var en kort resumé av vad som hände i Trysil :P Självklart har jag inte fått med allt, men sånt är livet. Vissa saker ska stanna i Trysil helt enkelt.

Nu är det dags att jobba på!


ny vecka nya tag

Tisdag 9 februari

Ja nu sitter jag här på jobbet igen. ( satt här igår med men hann inte skriva något då ) Upptäckte just att min matlåda har läckt...Låg massa gegga i hela väskan :S Eeeew!! Så jag har suttit och torkat ur Biff Stroganoff ur väskan ett tag nu...Tror jag fick bort allt, dock är lukten kvar.
Har en massa att göra på jobbet just nu känner jag. Därför blir det bara ett kort inlägg här.
På onsdag blir det till att åka till pappa och tvätta kläder :) Mycket bra, det lär verkligen behövas nu när jag är nyhemkommen från resa och allt. Känns som att jag är i starkt behov av alla mina fina kläder :P

"Dans Dans Dans uppå borde, Lägg dig ner..."
Har en norsk After Ski låt på hjärnan, den är ju för bra :D Helt sjukt störd vilket göra den bra.


Trysil

Lördag 6 februari

Hej hopp alla nu är jag i trysil.
Madde och jag har åkt lite skidor idag men blev inte så jättemycket. Men ja är nöjd ändå :P Nu ligger sjuka madde och sover i soffan och jag kollade på en skitkul sak ja hittade på youtube :P hahah Ola Lustig


RSS 2.0