Full Fart

Måndag 28 december

Hej hej

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så jag kommer nog vara ganska kortfattad ett tag.

Idag har jag flyttat in möbler i min lägenhet :D Nu börjar allt ta form, det är jätteskönt :D Igår var jag ute och handlade en soffa och mitt efterlängtade köksbord. Så idag var vi och hämtade båda och monterade ihop allt. Jag köpte även en "lampa" till köket. Men en grejj fattades till den så jag måste åka tillbaka imorgon och klaga lite. Samtidigt ska jag köpa en kattsandsspade och matskålar till måns :) Snart kan sötnosen flytta in med mig.

På onsdag kommer Jesper och hälsar på under nyår :D Ska bli kul...Sen på söndag kommer Nina, Lovisa och Johanna :D

 


God Jul

Torsdag 24 december - Julafton

God Jul alla läsare!

Idag blev jag väckt halv sex på morgonen av mamma. Nu var det dags att äta gröt och öppna julklappar. Helt sjukt tidigt jag vet, men mamma skulle börja jobba klockan sju så vi var tvugna att göra det tidigt :)
Jag satte på julmusik på datorn och mamma fixade frukost och linda försökte ta sig ur sängen. :P hehe
Jag fick en massa fint :D Det absolut bästa måste ju vara armbandet från lilliplutt! ♥ Ett silverarmband med inristningen "Alltid vi". Aaaww så sött tycker jag!! :D

Aldeles snart börjar julens favorit, Grinchen, och sen blir det till att göra sig fin och gå till Åsa med familj för att fira jul :)

Hoppas ni andra har en bra julafton ni med :D


Bilder från gårdagen

Här kommer som utlovat lite bilder från igår.  :)



   
 


Lördag

Lördag 19 december

Grattis Kusin Denice som fyller 20 ;D

Idag är det suuperfint väder ute..och superkallt.

Ska klä på mig lite bra kläder sen ska jag ringa mormor och morfar och se om de är vakna :P hehe sen blir det till att dra till lägenheten och städa :D wiho!!

Igår var det julbord hahah det blev en mycket kul kväll tycker jag, bilder kommer att komma upp lite senare, laddar in dom i datorn as we speak men hinner nog inte lägga upp dom här :) Men dom kommer sen.
Hoppas inte Madde har för ont i handen idag bara :S är lite orolig över den jäntan, hon gör illa sig för jämnan nu för tiden.

Nej nu ska jag dra..jag kanske kan ta lite fina bilder på fina vädret med :P

HA DE!

Sista dagen på jobbet innan jul

Fredag 18 december

Yeeees!! Idag är det sista dagen på jobbet innan juluppehåll och sånt där :D Kommer åter 7 januari vilket ger mig ganska många dagar att fixa i min lägenhet :D iih känns fortfarande skumt att ha en helt egen lägenhet. Tänk hur tyst och tråkigt det kommer vara utan Linda och mamma...Men det ska nog gå ändå :) Jag har ju Storskrikaren Måns med mig. ;P

Igår var jag och mormor och morfar och kollade i min lägenhet, första gången jag använde mig av nyckeln aldeles själv :D Och den blev godkänd av dom *pust* så det känns jättebra :P Nu blir det upp piffning av den på lördag tror jag, sen kanske jag ska ta mig ner till Nisses och köpa det fina bordet när vi städat rent? Me like that idea

Men åter till idag:

Ja sista dagen alltså, och det känns ganska lugnt för tillfället.. :P Slingor är gjorda och programmerade, alla program är programmerade, kontoret och studion är städat...Nu är det bara lite småsaker kvar idag men jag har ända till klockan sex på mig då Bikten har slutat sänt och jag ska fixa det sista.
Sen kommer Madde tillbaka och hämtar mig så åker vi till julbord med jobbet+KG lärare+ABF :P Förhoppningsvis blir det kul. Fick hem den där fina klänningen igår som jag eventuellt skulle ha på mig idag, men usch den var för liten. :( Jag har helt klart blivit för fet..men jag har skickat efter en större storlek ( som jag hooooppas passar den här gången )  så den kommer nog innan jul.



Hade bra idag hörrni, snart är det jul :D

En bra dag

Onsdag 16 december

Ja idag är det en bra dag :D Snön ligger vit och fin utanför fönstret, ontheten i armen efter svininfluensavaccinet börjar avta, efter jobbet ska jag hämta nycklarna till lägenheten och så klarade lovisa uppkörningen idag :D Grattis Lovisa :D !!

 

Så här såg det ut igår när jag gick mot bilen som stod på Culturen efter jag vart på stan. Måste ner lite senare den här veckan för att köpa något att ha på sig på julmiddagen på fredag. Har köpt en fin klänning på Nelly.se som jag skulle vilja ha tills dess, men tror inte att den hinner komma innan fredag :( Aja, gör den inte det så får den bli en julklapp till mig själv. Men då kommer fortfarande frågan: Vad ska ja ha på mig på fredag? Ja, jag får nog hitta på något.

Nej nu ska jag jobba på lite, och när tiden finns till, skriva ett svar till Stephanie. Lovade att berätta hur det gick på dansen. :) Sen efter jobbet blir det som sagt nyckelhämtning :D


Snö

Tisdag 15 december
 
Det har snöat non-stop ända sen igår kväll :D Helt otroligt kul ju :D
Nu är det massor med snö ute och de snöar än :D Wihoo!!

Sitter på jobbet, snart ska de vara julavslutning på radion för alla sändare. Lussebullar, pepparkakor och dryck. Mums :P Eventuellt ska jag ner på stan och julshoppa efteråt med Erik, men får se hur han tar sig in. Inte lätt att bo ute i skogen.

Är inte så långvarig här idag, fullt upp med alla förberedelser inför ledigheterna i jul. Det här är sista veckan på jobbet den här veckan.  :D

Dansuppvisning - The Movie

Söndag 13 december

Glad Lucia! :P

Idag var det upp tidigt för att göra sig iordning till dansuppvisningen! Klockan tio var det dags och klockan 11 var det slut ^^ haha tänk att man förbereder så länge för så kort tids uppvisning.

Här kan ni i allafall se hur det gick för mig och min grupp. Filmare är syster Linda.


Heminredningsparty på G

Japp nu är klockan 17.05 nu ska jag packa ihop här på kontoret och bege mig iväg. Jag ska faktiskt direkt till Madde, hon har heminredningsparty hemma hos henne och de kan ju vara kul att gå på :D Inspiration och att se på massor med fina saker.
Jag vill inte komma för tidigt till henne, hon är nämligen i stallet och jag vill inte att hon ska känna sig stressad, den där damen stressar 24/7 :P Heheh
Neej nu drar jag iaf. Får se om Kingen kan hitta bollen idag.

Lägger upp en bild på en annan vovve..en Zarek som var och hälsade på idag. Han fick också vara med på brandlarm och även på greenscreen inspelning i box ett. Men de tyckte han inte var någe kul för han bara halkade runt på det där trägolvet :P haha


(Ja, och så har vi ju Per också på bilden ... :D )

Ha de!

Hur hjärnan tänker i en krissituation

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Jaa jösses ja säger då de...

Det är bra märkligt hur hjärnan sin tänker när det gäller krissituationer och prioriteringar. Aldeles för ett litet tag sen så satt jag precis där ja sitter nu, på min osköna kontorsstol på kontoret. Så började det tuta i högtalarna. Jag som var med på brandövningen för någon vecka sen visste att de var brandlarm innan den konstiga rösten börjar tjata Varning! Brand har uppstått i byggnaden. Ta er ut så snabbt ni kan. Ta ej hissen!
Så jag reser mig upp, griper tag i mobil och nycklar (basic sakerna för att ta sig runt här i huset) och ....kopplar om kontorstelefonen till min mobil!!! Hur stöörd på en skala är man då? Tänk er själv om det skulle brinna någonstans, då är de ju jäättebra att den smälta telefonen uppe på kontoret kan koppla alla inkommande samtal till din mobil så du kan förklara för folk att de brinner.. haha jisses..
Aja, sen när jag kopplat om telefonen tar jag min vanliga tur nerför trappen och ner till studion för att stänga igen den och mata ut Tommy som satt där. När jag väl gjort det och är på väg ut ut genom ytterdörren så poppade endast en tanke upp i mitt huvud: Neeej!! Min väska uppe på kontoret!! Mitt körkort kanske brinner upp!



Ja jag säger då de...

Sen kom brandbilen.. eller..först den lilla bilen som alltid är först sen TVÅ stora brandbilar med blåljus och sirener..känns nästan lite synd att de inte brann på riktigt :( Men jag ska vara glad att de inte gjorde det, med tanke på alla mina saker som låg uppe.




Glögg spillning

onsdag 9 december

Hallo alles.
Sitter på kontoret (som om ja gör annat) och har just redigerat lite program och så. Blev jättestressigt i morse när ja skulle med bussen och kom ut lagom till bussen kom. Men då hade jag ju självklart glömt bestick, alla mina kära tabletter och så hade jag inte ens fixat hår eller make-up...fast de har jag inte fixat på hela veckan typ. Orkar inte göra mig fin när man känner sig som en kasse bajs redan från början.

Var ner till Anna för ett tag sen och skulle se om vi hade fått någon post. Hon satt och drack glögg och samtidigt som vi pratade så fastnade hon med fingrarna i de små hålen på glöggmuggen och spillde ut nästan allt över sig själv, stolen, tangentbordet och skrivbordet. Usch usch usch vissa dagar ska man inte gå upp på morgonen nästan.. Men vi torkade upp och sådär så hoppas de inte blir massa kladdiga fläckar kvar.

Igår ringde jag till hon som har lägenheten jag ska flytta in i och bad om att få komma och kolla ännu en gång. Så på fredag på lunchen ska jag göra de :) Så då tar ja med mor och måttstock och mäter lite och ska se om bord får plats, hur stora fönstrerna är (för gardiner) och sånt där :P Ska bli spännande. Hoppas bordet jag har hittat passar :D Sen så lät de som att Lena (pappas tjej) ville göra gardiner så :)

Well...Sitter och väntar på att klockan ska bli tolv snart. Då slutar Madde nere i studion och kan hänga på och käka. Är mäkta stolt över min supergoda matlåda som jag och linda fixade igår. Potatiskrocketter och kött i en geggamojja med paprika, chili och vitlök. Linda älskar geggamojja och de gör ja med :P
Ikväll blir det pasta carbonara med bacon och korv i. Ska även försöka ta mig till Madde till klockan 18 då hon ska ha inredningsparty. Skulle vara kul att åka på de men de är ju lite kruxigt att komma hem. Mamma kanske har kommit hem till det slutar och kan komma och hämta mig? :P Linda skulle eventuellt behöva skjuts ikväll med eftersom hon ska på hockey (VIK-Leksand) ikväll. Ja, har man inte tid att åka och se elitserien får man nöja sig med allsvenskan.

 

Grinchen

Jag vet att förra julen gjorde jag ett liknande inlägg som de ja gör just nu :) Haha det är ju för att jag älskar grinchen! :P Helt klart den bästa julfilmen som finns enligt mig :D Han äär ju så söt så de finns inte :P Så otroligt ful så han blir söt haha

Den här bilden har jag för närvarande som skrivbordsunderlägg och jag bad Madde komma över och kolla på min dator och hon hajjade till när ett grönt jäkla huvud poppade upp ur skärmen typ :P heheh

Aa nej jag längtar tills tv börjar visa Grinchen.

Vilka julfilmer är bäst enligt dig? När jag tänker på julfilmer slår de lås i mitt huvud, de enda ja tänker på är ensam hemma och grinchen, vilka finns det mer?

 


Jag hatar att vara förskyld

tisdag 8 november

Ska snart iväg på husmöte så blir bara en kortis de här...hatar verkligen att vara förskyld. Näsan rinner, man hostar, har ont i halsen och känner sig allmänt tung och okontrollerad.
Så fort man anstränger sig lite börjar man flåsa och ha sig..de är skitirriterande :P
Idag har jag knarkat ner mig med panodil, rinexin, mormor mirakeltabletter och vanliga vitamintabletter..så hoppas jag lyckas klara av dagen.
Vi får väl la se

Wow

Söndag 6 november

Hej hörrni jag har vart lite dålig på update nu i helgen. Dels beror de på att jag blivit sjuk..Såå himla typiskt men får hoppas på att det bara är en liten förskylning.

Tänkte meddela er något kul som hände i fredags faktiskt. Jag har trot eller ej fått två erbjudanden på senaste tiden om att kolla på lägenheter hos Verner Andersson. Den första jag var och kollade på fick jag inte men i fredags fick jag svar om att jag fick komma och skriva kontrakt med dom om den andra lägenheten. :D Så nu är jag med lägenhet. Inflyttning är i januari och de är ju jättesnart så har lite smått panik samtidigt som de är jättekul :D



I fredags var jag med Madde och Erik och kollade på film. De va kul :P
I lördags var jag och Linda ut och skulle shoppa nere på stan men de var helt fullsmockat med folk! :O Så vi drog till Erikslund och ja tänkte att ja ville gå in till Chili butiken för de har ju möbler och så :D Så de gjorde vi och så mötte vi pappa och lena där. Efter de var vi nere på nisses och jag hittade ett köksbord jag fastnade för direkt! Men vågade inte köpa de utifall de inte skulle få plats i köket så nästa vecka ska jag ringa hon som har lägenheten för närvarande och fråga om jag får komma och kolla igen och mäta och så.. :P Får de plats så måste jag bara köpa det :D




Titut

En sång för alla dom för alla dom vågar drömma och håller hoppet vid liv (8)

Japp jag lyssnar på låten jag fick som singel igår, ni vet :P
Om inte, kolla tidigare inlägg ↓

Kom tillbaka från stan för ett tag sen, fick en ny internet dosa, en såndär läskig liten grej som de flesta andra har :P haha men den var inte så svår som jag trodde. Så nu har jag köpt julklapp, kommer nog i posten om några dagar :)

Datorerna funkar inte som de ska idag heller..urk jag blir gråhårig...Så jaa man kanske ska ta lunch då? Att öppna ett 1timmes program i wavelab brukar ta ca 1 minut i vanliga fall...nu tar de 1 timme...Känns inte värt likssom. Hopppppppaaaas de här blir bra snart så saker och ting kan bli gjorda. De är lite frustrerande att sitta här utan att göra något vettigt.


1a torsdagen i december

Torsdag 3 december

...vilket betyder att det är kommunfullmäktige idag igen. Sista för året, Tjoho! :P Ska sitta bredvid en sjuk christoffer hela kvällen och dra i en regel upp och ner och lyssna på politikerna som pratar om viktiga saker...jag ska helt klart handsprita in christoffer så han inte utger någon fara för min del. Jag vill verkligen inte bli sjuk.

Sitter ännu en gång på kontoret idag och väntar på ett mejl. Men nu vet jag inte när de ska komma (vilken dag) så därför är de lite svårt att vara för knäpp och kolla mejlen var tredje minut som förra gången.

Ska faktiskt ner på stan aldeles snart. När jag skulle försöka köpa julklappar igår så märkte jag att min internetbanksdosa inte funkar :O !! Så ringde Swedbank idag och dom bad mig gå ner och byta den helt enkelt. Så de ska jag göra så fort banken öppnar klockan tio. Så då kan jag köpa julklappen som de var tänkt sen :D det kommer vara en dunderbra present :P

Satt igår och funderade på vad man ska hitta på på nyår..någon som har några förslag? Vad ska ni göra på nyår.. Känns som att man vill hitta på något faktiskt :D Om man inte går och blir sjuk vill säga. Men de hoppas jag att jag slipper (peppar peppar ta i trä) *knack knack*

Nej nu ska jag dunsta vidare och göra mitt jobb, det uppskattas alltid häromkring.

Hade!

Poserar

Hajj Hopp nu är jag tillbaka

Klockan är väl en sådär halv fyra och snart ska jag bege mig iväg från kontoret för att sedan lite senare komma tillbaka för att gå på möte på arosgården som jag berättade förr.
Per kom upp med radions post här för ett tag sen och vi fick ett paket :O ooh ja älskar post när den inte innehåller räkningar :P Så öppnade brevet och såg att vi fått en skiva :D ... eller en singel för att vara exakt.

Ison & Fille, Petter och Mogge - För alla dom

Det var lite kul tycker jag :P För precis innan kollade jag på den singeln på spotifys newest lista :P


Onsdag och minusgrader

Onsdag 2 december

Jisses..december redan hihi
Imorse kollade jag på julkalendern på SVT för första gången på flera år. Tycker inte om julkalendern längre, men det är väl för att jag blir äldre antar jag. Men iaf så kollade jag imorse och åt risgrynsgröt till det. Var mysigt, inte speciellt underhållande, men mysigt.
Sen när jag skulle åka till jobbet så var de -7 grader ute och frost! Och man märker hur mycket ljusare och finare det blir nu när de är frost ute :D jag sitter på jobbet och är ganska glad likssom :D

Vi har massa tekniska problem på jobbet nu och har haft hela veckan så det är jättesvårt att göra så mycket vettigt vissa perioder eftersom inte låtar eller servrar funkar. TomTom (dator teknikern) håller på att försöka ordna upp allt så det ska funka men det taar tiid och då sitter man ungefär som madde gör på den här bilden.

Och ritar i tidningar m.m. Så under de här tre dagarna har vi fått de ganska fint på kontoret, madde har klippt ut God Jul som sitter på dörren, rosetter som sitter på skärmarna, plastat in fina brynäsbilder till mig som jag satte upp på väggen vid mitt skrivbord och så har jag idag köpt två godiskalendrar som vi suttit upp på fönsterväggen. Jo, och så ska vi skaffa en fisk också... Per på ÖK hade en guldfiskskål till övers så den fick vi så nu ska vi skaffa fisk.

 

Sitter också och funderar på julklappar och sånt där och jag tror jag har kommit på två stycken som är riktigt bra :D Så de ska bli kul att handla dom sen, kanske handlar jag en redan i eftermiddag? We´ll se then..
Men några julklappar har jag redan handlat, känns ganska bra att vara hyffsat förberedd.
Nästa steg i julkänslolistan är att baka lussebullar (äääälskar lussebullar om man inte har i russin) men jag som är så dålig på att baka bävar inför den dagen. Men snart så skaa jag ta mig i kragen och göra de :D Lovar!



Det här är dagens utsikt från kontorsfönstret..de ser verkligen ut som ett fängelsefönster. Jisses haha :P
Nu ikväll har jag radiomöte klockan 18 på Arosgården med alla sändare där..intressant..ja de ska de bli. Vi ska prata lite om sändningskostnader och vilka som ska fortsätta sända efter jul och sånt där.



Jaa Snaart är de jul :D

Nej hörrni nu ringde TomTom nyss så jag ska jaga rätt på Madde nu för att berätta den senaste lägesrapporten i hur det går med teknikproblemen...


RSS 2.0