Måndag, tråkiga sega måndag

Ja nu är det alltså måndag igen..så trött orka hålla på och jobba..

Såg the poodles i helgen, grymt bra är de ju. Och så träffade jag amanda och bella det var skoj och se hur mycket de har förändrats..:P haha Träffade Jonathan, alltid lika kul att träffa honom. Han hade klippt håret så jag kännde nästan inte igen honom:O:D  fint blev de iaf. Sen träffade jag gustav, Johan, Nizze och Linus från gamla klassen i nian! Så kul att träffa dom igen!:D Synd bara att inte Madde kunde följa med:P men men går det inte tåg så gör de faktiskt inte de...:P

Åkte från Sala 0600 imorse urk! Var hemma hos mormor runt halv 7 och försökte vara tyst men jag lyckades inte så bra eftersom jag hade plastpåse och regnjacka och tre andra väskor i armarna, på axlarna och i händerna. yeye

Tog med mig datorn till mormor med, skönt då kan man vara ute på internet också...hmm...ska bara sno lite internet av dom;) haha gillar min dator den är lite grym.

Jaha...nu då? jo nu är det dags att börja skriva manus igen då. -suck- orkar inte!!! usch vi kommer ha en kille på besök imorgon och jag kommer inte klara av att säga hans namn tack vare emil..ujjujjujj

nästan 4 timmar kvar innan man får gå hem...=/=/

Irriterande saker finns ju!

"Sunny beach är det nya semesterparadiset om du frågar Ving och Fritidsresor. En dröm för dig som vill uppleva Bulgarien, sola, bada och äta gott.
Men till Sunny beach åker inte barnfamiljer för att upptäcka en ny kultur. Och de kommer inte hem med bilder som passar familjealbumet."

Expressen skriver nu en massa skit om Sunny Beach har jag märkt sen en man blev ihjälslagen i Nessebar. Jag blir otroligt arg när jag läser det!!! Enligt Expressen så är sunny beach en helveteshåla praktiskt taget, att folk slåss och super och bara är störda! Men ärligt så är det inte bara sånt som försegår där! Visst, det finns bara massa hotell, pubar och diskotek, men ärligt när slutade människan kunna behärska sig själv?! De som super sig aspackade och bara gör massa skit där det är ju deras eget fel! Visst, hela stället är ju turistanpassat som bara den men ärligt vilka är det de anpassar sig för?!

"Det vidriga i Sunny beach är inte soundtracket ? det här är ju charter. Att ungdomar dricker sig fulla är egentligen inte heller den springande punkten. Och tjejers rätt att vara kåta är en dörr jag gärna lämnar vidöppen.
Det är inramningen som är problemet. Den öppna prostitutionen, de svarta festpengarna, och frånvaron av polis är väl de mest synbara tecknen på att det här är ett område där inga vanliga lagar och regler råder.
Sunny beach är en strandlänga där det inte finns ett hus som inte är ett hotell, och där lyxbilarna trängs på gatorna. Hit åker tusentals svenskar och blir redlöst berusade, den lokala befolkningen har tappat respekten för vem som helst som är turist."

Jag håller starkt fast vid att det inte är ställets fel utan det är människornas eget fel att de super för mycket. Finns faktiskt en gräns för alla! Jag har själv vart där jag vet hur det är! Och jag visste min gräns för hur mycket man ska dricka!Slut på de lediga

Ja nu är då sommarlovet slut....eller nej men börjar jobba imorrn:P så tekniskt sett är det de.
Har inte orkat varit inne här så mycket, märks nog på hur sällan jag skriver. Delvis är det lillis fel, eftersom hon occuperar datorn 24-7 eftersom hon anser sig själv vara en mycket framgångsrik hästuppfödare på hipponized. :) det är ju bara ett "spel" ju..:P  menmen...kommer ändå inte ha nån dator de närmaste veckorna antar jag om jag inte kökper mig en bärbar:) kommer bo i mormor och morfars lägenhet i västerås nu när jag jobbar..:P sköönt då slipper man gå upp så jättetidigt iaf.. men deras dator är jääätteseg (windows 98) så no way att man kommer in där om de inte är kris.
Så imorrn börjar alltså jobbet på radion!:P yay...det enda dåliga är att hm...jag har blivit förskykd igen...=/ den goda nyheten är att jag inte  har ont i halsen längre;)
Fick antagligen sjukan av linda, den slog i efter gbg med ont i halsen och sånt...och sen så badade jag igår och det resulterade i att jag inte hörde på hela kvällen..inte bra..men hur kan man låta bli att bada i hallsta gropen!? älskar det!!:D Madde!! Du måste följa med och bada där:P I sommar! ;) haha lovar det är inte som "äckligt mälarvatten" ;)

I fredags var ja på harry potter och fenixorden:P den var bra:P träffade/såg massa gamla ansikten:)  typiskt sala, man kan inte gå inne på torget utan att minst känna igen en person...inte så skoj alla gånger.

Jag har redan kommit på ett reportage/intervju till radion :P kommer bli superbra om det ordnar sig!:D

Och teoriprovet är bokat nu!:P nu finns det inte nått mer att göra förutom att träna träna träna:P lite nervigt men de är långt kvar!:D 7 september var tidigaste tiden..:P  då får vi se om maddis har klarat sitt innan:P de är ju inte så långt mellan våra tider..en vecka typ..:P sen är de uppkörning och halkan kvar sen så!:P förhoppningsvis får jag en körtid innan vinter och halka kommer...:P

11 augusti är det kryssning!!:D Typ svarvargränd kommer åka och så madde och chrille om det fungerar:P ska bli skooj!:D

Jag söker filmen FOUR BROTHERS, hyra eller köpa..vill se den igen!:D:D sååå bra!:D

Sommar och sol?

Ja nu har typ halva lovet gått dårå..:S oj då....om en vecka börjar jag sommarjobba:P

Nu är de då Power Meet och vi har svarvarfest här hemma...Anna ringer in till Rix fm och kommer fram hela tiden, hon var just med som hälsning i radion haha skoj...

Ig¨r kom jag hem från Gbg som jag var i med nina johanna och erika...skoj de..:P skojjiga bruttor.
Sen när jag kom hem till mormor som jag skulle sova hos så smsade jag maddis och jag följde med henne, chrille, elina och patrik runt på power meet, kom hem 4 imorse...ujjujjujj ont i fötterna. Nu sitter jag som sagt i sala men om ca. 10 min åker jag tillbaka till västerås.

:D:D

RSS 2.0