Redigering och Presskonferenser

måndag 27 juli

Idag har det var..fullt ös (H)
På förmiddagen satt ja och redigerade mitt ridöreportage och tillslut blev det klar..:) Blev nöjd faktiskt :) Den blev klar tjugo i ett. Klockan ett skulle en presskonferens äga rum på Teater Västmanland så det blev till att skita i maten. När det var klart så var klockan nästan tre och då blev det äntligen lunchdags. Sen lade ja upp program till hemsidan och stack hem.
Erik gjorde oss sällskap hemma och han jag och linda åt goumetmiddag...cheesburgare...:S:P haha jag har kommit fram till att leken "gul bil" är mycket skoj när man spelar mot folk med sämre reaktionsförmåga än en själv. Linda eller kusin är inte kul att spela med haha för dom är för snabba och slår för hårt..

Iiiiimorgon är det sändning på eftermiddagen tillsammans med rudolf..kan ju inte sluta bättre än katastrof..han och jag går inte ihop om man ska vara allvarliga:P
Om ni vill lyssna finns jag på www.fmiv.nu och på höger sida finns en länk till liveradio.

Nu är det beck och sova

Helg

Söndag 26 juli

Yes nu är det helg..eller har vart det..vart mycket skönt.

Jag har läst ut min kära bok, på både gott och ont, nu har jag inget att längta till efter jobbet, men det betyder också att jag kan fokusera mer på jobb och vänner..:)
Sedan har jag vart med erik, även det på gott och ont.
Och så idag har jag shoppat med min syster och med kusinen. :) Det blev en del saker och det känns ganska skönt:) behövde fräsha upp garderoben litegrannHelt klart kul dag..:) kan behövas det med.

Imorgon börjar jobbet igen, skönt att få ha måndagen på sig att redigera  lite och så..:) Börjar bli jobbigt att jobba..:/ längtar till efteråt då man får "lov" igen ett tag..:) Men vi har det ändå väldigt bra på jobbet, nästan alla sköter sig och vi har bra sammanhållning, iaf i min lilla grupp..:)

Ha de!

Radiovärlden

Fredag 24 juli

Hej hopp.
Jag har vart mer upptagen i radiovärlden än jag trodde jag skulle vara. Har vart så trött om kvällarna att jag inte orkat skrive helt enkelt. 

Så vad har hänt?
hm..lika bra att kolla in alla kort jag tagit under de här dagarna för att komma ihåg.  


Okej först har ja lite bilder på när jag var hemma hos lovisa och hade nån slags grillkväll. Alla de coolaste var där ofc!!;) Här är en bild på mina MöklintaBrudar (fast bara en av dom bor kvar haha)


Och en bild på mig där också.man måste ju visa att man var där likssom;) haha


Träffade en livs levande älg på vägen hem från den festen med..haha skitcoolt:D


Sen var jag hemma hos farmor och torsten för att fira torsten som blev XX år gammal. De hade just fått massa kattungar som var jättesöta. Det här är en av dom som satt aldeles ensam i gruset..ser nästan ut som den sover^^


Sen började som sagt radiojobbet och nu är det alltså full fart :) Jag har vart en arbetsledare och tar hand om lite mer saker runt omkring själva produktionen än de andra. Sen var ida (min chef) borta några dagar nu så jag har vart mer chef vilket har vart mycket kul men också lite jobbigt. Men helt klart kul, vi har ett bra gäng i år.

  
  

Gjorde ett reportage igår ute på Ridön, min kära ö ^^ haha som jag vart på så många gånger i mitt liv och det var jättekul att komma ut dit igen. Intervjuade en kille som jobbade med cafeet och han var även trubadur där och spelade för oss, jätteduktig var han. Jag har inte hunnit redigera det ännu men ska ha en heldag på måndag för det:D kommer bli så kul att sitta och fixa ihop det reportaget :D

   

Och sen så hade vi ju tjejkväll förra helgen. Eller..inflyttningsfest rättare sagt! Första gången de såg mitt nya hus..eller lägenhet säger man väl. 

Såå de var väl ungefär det som hänt under tiden jag vart lite off. :) just nu ska mor och jag äta räkor men skriver nog lite mer sen ;)

Ha de!

Nu har jag börjat jobba

Måndag 13 juli

Hej hej!

Ja nu har jag börjat jobba och det är väl därför man kan vara lite social här igen :) Förlåt igen för det långa uppehållet, ska försöka bättra mig. Just nu sitter jag och har lunch och inget att göra.
För er som inte vet det jobbar jag på Sommarradion i Västerås (Västerås Närradio) så dagarna går praktiskt taget ut på att hitta folk att intervjua, göra reportage, ringa och skriva manus och frågor. :) haha Det kan bli jobbigt i längden men just nu klagar jag inte haha:P får väl se hur det låter lite längre fram.

I helgen har jag gjort lite smått och gott..I fredags var jag i Västerfärnebo hos lovisa på någon fest :P Det var trevligt..dock var jag nykter och körde men det gick bra ändå..:) I lördags var jag och min systeryster upp till farmor och torsten för att fira honom. De har 8 st kattungar nu och dom är jättesöta..:D men tror nog dom bara har två kvar just nu eftersom de inte kan ha fler..synd. de hade 11 från början. På vägen upp och ner stojjade jag och linda i bilen typ konstant..haha satt och hoppade till hiphop låtar och bara larvade oss..skit kul^^ haha
Och i söndags flyttade jag från irsta till mormor och morfars lägenhet för att det ska bli kortare till jobbet. :) Satt och kollade på min ansökan till högskolan och såg att jag hade kommit in på mitt förstahandsval :D det tycker jag var kul, så jag svarade ja till dom och kollade lite när jag skulle ha upprop och så och som jag fattar det så är det i november:S helskumt..well jag får väl sysselsätta mig tills dess då..Har redan skrivit in mig på arbetsförmedlingen så hoppas på jobb därifrån..:)

Nej hörrni nu är klockan snart ett, snart dags att börja slita igen :) Håller på att jaga SF för en intervju, inte det lättaste kan jag säga. Men det ska nog gå på något sätt, det är ju premiär på Harry Potter filmen på onsdag så :D

Ha de bra snuttungar! :D

Svart Hål

Onsdag 8 juli

Hej på er!

Nu har jag äntligen fått internet igen och kan vara lite social :D Vi har som sagt flyttat nu och självklart vet ingen vad det finns för tv leverantörer och sådant så vi har suttit här nu utan internet, utan telefon och med endast en tv kanal..:P hahah livet leker;) haha men nu så var mamma och jag på stan igår och vandrade in på the phone house och kollade på bredband..och fick hjälp av en trevlig kille som hjälpte oss skaffa både internet och nytt abonemang till mobilen (som vi ska ha istället för hemtele) hahah och även en mobil till mig :D wohoo..så jag försöker förstå den nu utan vidare framgångar ;) så nuu så är det bara tv frågan kvar men jag tror vi kommer lösa den inom kort med..:P haha har ändå hittat massa intressanta program på den här kanalen vi har nu så jag dör inte ;) hade vart kul bara att kunna se mitt favoritprogram So you think you can dance men erik spelar in det åt mig så länge..:P haha han har tur som har inspelningsbar box eller vad det heter..

Jaaja, hoppas ni har haft det kul då medans jag bott i detta svarta hål. Själv har jag väl badad då det vart fint väder, flyttat som en tok, vart på power meet och nästan regnat bort, kollat på massa bio (mer kommer...) och haft det trevligt. Jo, jag har också börjat läst så mycket jag bara kan :D Hanna Gustin i min förra klass rekomenderade Twilight böckerna åt mig för länge sen och jag kände att jaa..jag skulle testa dom..och hon hade rätt!! Jag har blivit total förälskad i dom! :P Både jag och min syster lusläser dom och slukar i oss varje ord haha jättekul dom är verkligen bra :D Så just nu väntar jag på bok 3 som kommer på posten om några dagar.Nej nu måste jag klä på mig och fixa mig..ska in på stan snart och kolla lite :P Min mobil vill inte riktigt funka just nu..eller kontantkortet...jag håller ju på att byta från kontant till abonemang så den är förvirrad just nu och kan inte ta emot sms eller samtal..hoppas på att det ändrar sig snart!

RSS 2.0