Tisdag 29 april

Idag firar min mormor och morfar 47 år som gifta:D De har åkt upp till kloten och är aldeles ensamma mitt i naturen och har det skönt. Dom är så gulliga så..

Idag vaknade jag 7 av cp lånemobilen från 3...(min har gått sönder...och alla nummer har försvunnit), gick upp och skulle sätta mig vid läxorna som jag fått jäkligt många av på senaste tiden.
Blev lite skriva, men inte så mycket som jag ville.
Till Anna runt halv 10 för att tvångsmata hennes katt med vatten eftersom han har feber, sen hem och fixa till klockan blev halv 11, då jag åkte med Anna till stn.
Sen har det varit tema hälsa mellan 12-14. Nu har jag "slutat". Sitter ändå i skolan och ska skriva klart den cp hemtentan så jag kan få ett liv igen..
Och så finns det störda ettor som inte har liv och tycker att en boll är roligt. Hoppas den åker genom ett fönster snart så de kan bli hängda av rektorn eller nått.

Måndag 21 april

Hellow igen...

Nu så var de ett tag sen jag skrev. Men har inte orkat..
Är sjuk..eller förskyld. Har varit de sen förra helgen. Öroninflammation, feber och snorrii. :(  Men nu har ont i öronen försvunnit iaf..:)
I helgen nu så var jag med madde. I fredags och lördags sov jag hos henne. Fredags var de radio men någon skitklantig tölp hade tryckt av sändningsknappen så vi sände ut 20 min i slutet..Fattar inte att radion låter alla dessa oerfarna få sända utan uppsyn av andra. Dåligt och de drabbar oss hela tiden. Några jäkla barn fipplar med inspelningen, högtalarna, hörlurarna, sändningen...
SPARKA DOM MITT I STJÄRTEN!!
Sen efter radion så funkade inte maddes bil så vi fick ta bussen hem till henne, kasta in min väska och dra ut igen för att ta samma buss tillbaka till stan..Missade bussen med en hårsmån och fick vänta 40 min på nästa. (suck..) Kom äntligen en buss som vi han ta på samma biljett, åkte till centralen och ser precis 16 till Hälla åker när vi kommer fram (Daamn...) Kollar tidtabellen och ser att de var sista bussen.
Kollar 804an till uppsala och tillslut frågar vi chauffören om han åkte till hälla, vilket han gjorde. Så vi satt och väntade tills den bussen gick och kom äntligen till hälla typ halv 8..Handlade till lördagen då vi skulle ha filmkväll sen fick vi skjuts av chrille hem. Lagade mat, Åt, och började sedan städa eftersom johanna är alergisk mot hundhår..(vill inte att hon ska få ett anfall)  Så vi städade och började laga iordning maten så de skulle gå snabbt på lördagen för vi visste att allt skulle vara tajt om tid då.
Äntligen klara halv 12 eller något.
Somnar runt 1.
Vaknar 7, går upp halv 8 och är på väg till stallet klockan 8.
Fixar och grejjar där ( Madde ramlar i paddocken efter att hon skrämde durbin och höll på...), åker till bjurhovda och hämtar film, sen till madde igen och byta skor, direkt ut med reklamen som var ett helvete. Från 11-14 höll vi på med den där reklamen (observera att jag var sjuk och illa). svettiga och supertrötta åt vi en pizza och hoppade i duschen sen. Böt om och fixade maten. Sen sminkade oss och sen kom gästerna.
Runt 2 gick de sista gästerna och jocke hade somnat i hans säng uppe och jag var sååå trööööttt.
Jag gick och lade mig runt 3, och johannes kom och lade sig runt halv 4 kanske...Sen hörde vi madde gå och lägga sig med..
Sen somnade vi runt 4 och jag vaknade runt 7 igen, Men orka gå upp så tillslut gick vi upp runt halv 10. Då skulle snart bussar och tåg och sånt gå hem så vi tänkte att vi skulle väcka Erik. (som låg i ett annat rum) . Visade sig att  han och chrille hade varit uppe till 5. Drog upp honom ur sängen, packade och drog efter en snabb hejdå till rufsiga lilla madde i hennes säng.
Åt på McDonald´s (som jag ångrar idag sen jag sett supersize me) och sen åkte johannes och erik hem till åkern. Jag satt utanför stationen på marken med musik i örat och lutad mot en stolpe och solade^^ Hääärligt.

Idag var de som sagt filmtajm med supersize me..blä.
Men de var fint väder och patric och erik och ted och johannes var flum som vanligt och kastade runt varandra över, under och genom luften. Hem till sala och nu sitter jag med den satans hemtentan samt OoLen..(därav att jag skriver eftersom jag gör ALLT utom läxorna)
Imorrn börjar vi tolv men ska in på mattestöd bara för att få klarhet i vad i helvete som pågår i matten jusst nu..:S:S:S gjorde matteprovet när jag var sjuk så jag tror Bosse kommer sänka mitt MVG till ett IG-

Att veckorna går så snabbt nu alltså..:P de är rätt coolt...
Snart en månad sen de var lov och sånt..:P Snart är de sommarlov:D:D:D:D

Påminnelse till mig själv:
Ring den där snubben om power meet som tommy fixade!!!

Glömmer de varje daaaag...

Pussspusss(L)

RSS 2.0