söndag 30 september

usch idag är jag trött.

Igår var vi i skultorp (skövde) hos anndra hälftten av släkten. riktigt skoj var det.
Men sen åkte vi därifrån runt 22.00 och kom hem vid 1halv 2. :S urk.
Men jag har kommit fram till att jag inte har nån aning om vad jag vill bli..:S  och de ger lite av panikkänsla. alla drar och sliter i mig från olika håll och puttar mig i olika riiktningar och alla jag väljer finns det ingen framtid i eller finns det ingen chans att jag kommer klara (enligt många). Det enda jag verkligen vill koster 100.000kr och de har jag bara inte helt klart..

hur ska man göra?

Pusspuss

Dikt - Älvkungen

Älvkungen

vem rider så sent i stormens dån?
en fader det är med sin späde son
och gossens har det så gott i hans arm:
den känns så fast, och hans famn är varm.

min son, varför döljer du rädd din syn?
Älvkungen, far, där i skogens bryn,
Älvkungen med krona och släp du väl ser?-
ett töcken min son och intet mer!

"du väna, kom, följ mig åt!
av mig får du lära många lek och låt.
av brokiga blommor står stranden full,
min moder skall klä dig i skrudar av gull"

min far min far, du hör väl ändå
vad älvakungen lovar mig få?
var lugn var lugn min älskade pilt!
i vissna löven susar det milt.

"Kom fagra gosse, kom följ mig blott!
mina döttrar vårda dig ömt och gott.
mina döttrar, de svinga i ring var natt
och vagga och söva dig in min skatt."

min far min far, du ser då väl nog
älvkungens döttrar i dyster skog?
min son min son, nu ser jag de gott:
de gamla pilar skymta så grått.

"din fägring mig lockar, jag har dig så kär,
jag tar dig med våld, om ej villig du är"
min far min far, han hårt i mig tar,
Älvkungen gjort mig så illa, far!

Sin häst han rysade sporrar i hast
och håller det kvidande barnet fast.
sin gård omsider når han med nöd
då låg i hans armar gossen död.


Fredag 28 september

Idag har jag vart hos bilhandlaren, mamma och jag. Kanske får vi en ny bil i eftermiddag:)
Men fick lite dåliga nyheter om våran nuvarande bil. Typ sönder på massa ställen och vi kommer bara få 6000kr för den men han den snälla killen sa att vi kunde få vinterdäck för 3500kr istället för 7000kr så vårna bils värde går nog nästan upp i 10000 iaf, bra de.

Snart är de dags för radio...eller vem försöker jag lura? de är 100timmar kvar typ...4 iaf :) Sen blir de stressa till tåget och sen hem till sala.

Sen imorrn bitti åker vi till Skövde och hälsar på Jesper och alla där:D det va väldigt länge sen man fick träffa den delen av familjen Björkholm.  haha de är nästan roligt att männen i den familjen är lika som bääär:P kvinnorna också läskigt nog..:S men de syns inte än iaf^^ hahahaha kommer se ut som min mormor när jag blir gammal. :) hurtbulle.

Idag ska man vara rödklädd för att hedra munkarna i Burma!! Därför har jag röd klänning på mig!!:D  Så ni andra: sätt på er nå rött

Pusspuss

PS. Kolla in dessa hemsidor:

http://vasterasradio.bilddagboken.se  -  Maddes och min bilddagbok om radioprogrammet.
http://sazzo.bilddagboken.se  - Min bilddagbok
www.fmiv.nu radion hemsida.
http://www.nogg.se/coctailparty  -  hemsida om kommande coctailparty som anordnas av Mig, Madde och Johanna


image7
Längtar efter vintern nu! Gävleån 1998 - 2 m. snö och den härligaste julen på länge

Torsdag 27 september

Idag sov jag hos pappa i västerås. Och så började jag 12 idag...trodde jag. Men när jag kom till skolan så börjar jag vist halv 2...:( suck. så nu sitter jag här alltså tillsammans med madde och abra vääntar tills vi ska göra nå nyttigt.
Och så måste jag gå klockan 3  så jag hinner med tåget till sala så jag hinner till min körskola 16.15
Väntar på en halshuggning av läraren när hon får veta att både jag och madde(tandläkaren) måste gå från hennes lektion - igen. :S:S vi gick i tisdags med eftersom vi skulle ha möte med sigurdsgatan 25.  Men men ...om hon inte låter mig gå så får jag skicka henne räkningen på 400kr som jag måste betala om jag inte kommer till körskolan. ^^
Snart ska familjen köpa ny bil!:D yaay, det betyder äntligen styrservo och mer än 55 hästkrafter i bilen (= att man kan köra om bilar utan en sträcka på massa massa meter)

Min mormor och morfar är dom bästa!:D Dom finns alltid till hands när man behöver dom eller bara prata. Och så ringer dom bara lite då och då och bara pratar!:D puss på dom!!

Någon som känner lokala band som har lust att vara med i radio?? hör bara av er..

pusspuss

image7
Sandra Björkholm & Linda Björkholm - Brynäsfanatiker

Onsdag 26 september

Igår var jag på friskis och svettis med mor min..(aka mamma) hahaha de var skojjigt. Vi fick gratisbiljetter av mormor som skulle gå med min moster på en annan sak än vad jag och mamma gjorde..menmen..ja gick iaf på Ki-Box. Herregud va jobbigt:O:O shit om man inte fattat att man borde träna innan så vet man de nu:P hahah men skoj va de iaf^^
Sen åkte vi hem och lilli ville ha glass så vi köpte de på vägen. Sen blev de duscha och sen kolla på tv och äta. runt nio tiden kom ja på att min cykel stog kvar på stationen (oh nooo) så ja var tvungen att sätta på mig ordentliga kläder och sen blev jag skjutsad till stationen sen fick jag cykla hem....i spöregnet..

Idag började jag 10 med litteratur..madde och jag ska analysera strinbergs ett halvt ark papper..:)
Sen blev de lunch och nu sitter jag och slappar i mum salen. :) de är min dag än så länge.
Idrotten börjar klockan 1 på ringvallen. men jag glömde kläderna hemma idag i all hast så de blir att gå en vända. Sen så får vi se om de blir PoF lektion eller om vi inte behöver komma eftersom madde och jag skötte oss utomordentligt bra igår eftermiddag^^ vi rodde hem en sponsor som kommer sponsra oss med 12.000 kr!:O helt otroligt! Så festen den 15 december blir av!:D yaaaaay!

Hahah har nån annan haft en bra dag?:D skriv isåfall!:D

Pusspuss

Tisdag 25 september

Idag kommer de hända saker. Vi ska till sigurdsg. på förmiddagen sen till vybestudio och sen till växthuset på eftermiddagen. Efter de ska jag direkt till friskis och svettis där antagligen mormor och åsa och mamma kommer vara, så ska mamma och jag köra ki-box. :) skoj.

Och imorrn börjar jag ett:O :D wiiiiie
Men jag måste ändå vara hemma och göra hemtentan till Iris. Men ändå är de skönt att inte vara i skolan och göra den eftersom de är så högljut här nu när alla småettor har kommit. vad skönt de kommer vara när man äntligen går i trean och får en egen redaktion på skolan..:) näästan avis på alla 89 or som jag som redan sitter där nu, men om man tänker efter så är jag hellre ett år sen tillsammans med den klassen jag har nu än att vara med dom nu, dom om några är jobbiga. :P

I helgen blir det att åka till Skövde!:D skojskoj ska träffa andra hälften av Björkholm familjen för första gången sen i åttan tror jag. :) skoj. :D:D

Pusspuss

Sandra Micaela Björkholm, Hanska Shattra, Bulgarien 2007
Jag

Måndag 24 september

Skola igen
Just nu är de rast från NkB - prata evolution

----------------------------------------------------------------------------------

13.28
Nu är de snart dags för EOB (alltså så är de snart dags för att måla) Men just nu sitter jag madde och frida i mum salen och gör affischer. Jag försöker fundera ut hur på vilket sätt man bäst gör en bra affisch till radioprogrammet. hmm....
Efter skolan idag blir de att åka hem till mormor och hämta hennes vltkort så jag och madde kan få köpa ett 10 kort på vybe studio billigare..:) wiie

Sen imorrn blir de fullt upp. På förmiddagen imorrn ska vi iväg till sigurdsgatan 25 och kolla hur lokalen ser ut till våran fest. Sen blir de att köpa 10 kortet, Sen tillbaka till skolan och jobba, sen får vi hjälp av pilen att göra affisch och sen ska vi skriva ett sponsorbrev och sen gå och träffa bosse hägglöf på växthuset och försöka få sponsring. ojoj...tufft men de ska nog gå ihop sig.


här är bara en skiss på Maddes och min radioaffisch för att se på ett ungefär hur den ska se ut...:) hahaha

Söndag 23 september

Nu är de söndag, igen! Helgen går så snabbt..
Jag har kommit på en riktigt tråkig sak: Det finns ingen basketkorg nån stans nära mitt hus helt enkelt. Den närmsta jag har hittat är på ekebyskolan men man får väl gå dit om man blir sugen att bolla:D värt det helt klart!

Imorgon är det mycket att göra i skolan har jag också kommit fram till. Vi måste ringa sigurdsgatan 25 snabbt snabbt för att få träffa dom och boka festdatum till Profekt och Företagande. Sen måste vi göra ett snyggt sponsorbrev som vi ska ha med på tisdagen när vi ska träffa en man som kanske vill sponsra oss..:S nervööst! Allt hänger på honom, men som tur var verkan han vara trevlig, men man ska inte säga hej innan man kommit över bäcken..eller vad man nu säget^^
Sen måste jag och madde börja med att göra våran superfredag affisch som vi ska sätta upp på krogar i västerås:) skoooj!:D men jobbigt de med eftersom jag inte är nån storhejjare på Ps.  men de ska nog funka, vi får fråga pilerud om han kan hjälpa oss att göra den lite proffesionell.
Sen måste de göras affischer till Coctailpartyt och biljetter dit med. ojojoj:) haha de kommer ta ett tag.

eew jag tuggade just på ett pepparkorn:S så äckligt..

Ska ta och lägga upp lite nya bilder på bilddagboken aldeles nu tror jag..:) Så kolla in de om ni har lust!;) http://sazzo.bilddagboken.se

Pusspuss

Lördag 22 september

Nu är de äntligen helg igen:D sköönt:)

Igår var det dags att sända radio igen:D skojjigt men tråkigt när man inte har nått speciellt att prata om:P men lite läskigt var de med eftersom kanske pluto satt och lyssnade och bestämmer si gom dom vill göra en deal med oss som sigurdsgatan 25 redan gjort..:) hoppashoppas..
Sen såg jag  morfar med, han körde buss:) han är så söt så han gillar att jobba fast han är pansionär och allt:P
Efter radion tog jag tåget hem och sen cyklade från tåget till huset. Och i huset hade mamma och lilli gjort mat klart också:P tacos mums dom är för snälla ibland dom:)
haha

Idag gick jag upp rrätt tidigt och vi åkte in till västerås och provkörde bil och shoppade (köpte äntligen en basketboll<3) och sen fick vi med oss grannens hundar till stallet när linda skulle rida. då gick mamma och jag och hundarna långpromenad och genade genom en åker och fick nästan skäll av en bonde..:S Sen kom vi hem och jag städade mitt rum och sen duscha..:) så nu sitter jag bara här och har de skkönt^^ många gånger är livet rätt härligt!

Pusspuss

Tisdag 11 september

I didn't hear what you were saying.
I live on raw emotion baby
I answer questions never maybe
And I'm not kind if you betray me.
So who the hell are you to save me
I never would have made it babe.

If you needed love
Well then ask for love
Could have given love
Now I'm taking love
And it's not my fault
Cause you both deserve
What's coming now
So don't say a word

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Don't you care about me? I don't think so
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
Come around here? I don't think so

Would have bled to make you happy
You didn't need to treat me that way
And now you beat me at my own game
And now I'm finally sleeping soundly
And your lover's screaming loudly
I hear a sound and hit the ground

If you needed love
Well then ask for love
Could have given love
Now I'm taking love
And it's not my fault
Cause you both deserve
What's coming now
So don't say a word

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Don't you care about me? I don't think so
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
Come around here?
I don't feel so bad
I don't feel so bad
I don't feel so bad

I'm so sorry darling
Did I do the wrong thing?
Oh, what was I thinking?
Is his heart still beating?

Woah oh ohh

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Don't you care about me? I don't think so
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
Come around here anymore? I don't feel so bad

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Don't you care about me? I don't think so
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
No, he won't come around here
I don't feel so bad

I don't feel so bad (Wake up call)
I don't feel so bad (Caught you in the morning with another one in my bed)
I don't feel so bad (Don't you care about me anymore?)
Care about me? I don't feel so bad.
Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?


Like this song^^


Måndag 10 september

Måndag igen...som om de skulle vara skoj på nått sätt...

I fredags gjorde jag och madde en riktigt konstig sak...vi gick och piercade oss..:P haha snacka om impulsköp;) lite jobbigt att man måste tvätta den två ggr/ dag men man märker redan nu att det inte gör lika ont längre, knns nästan inte alls nu så att tvätta är ju bra iaf..=)
Sen sov jag över hos madde och vi hade myskväll, kolade på se upp för dårarna och göta kanal 2..:) två roliga filmer. Det måste vi göra om nån dag!:D fast då kanske de blir i sala who knows...:)
Sen i lördags skulle vi då träffa Christer Fuglesang, missade första bussen, tog nästa, hittade inte dit vi skulle och kom minst 5 min försent. Kom instaplande dyngsura och högljudda och alla kollade..=S =)
Sen så efter de han jag inte med mitt tåg så ja förljde med madde och klippte sig, hade jääätteont i fötterna så när jag skulle gå från frisören till tåget tog de tid..:( haha:P men men sen på stn. i sala kom mamma och lilli och hämtade mig sen så åkte vi hem och åt tacolasagne som dom hade gjort i fredags för att fira mig(/A). Sen så slappade jag resten av dan och faktiskt även i går förutom att jag gick ut och gick på promenad med vovvarna och dom fick hoppa över massa fälda träd haha de där är agility hundar dom hoppar som gummibollar..:P

Idag börjar också mitt nya liv. (nästan) Inge godis och ät nyttigt och motionera!! :) nu har jag ett mål iaf..image5

Fredag 7 september

HA!!!¨

Ibland är ju vissa dager mer turliga än andra..=) helt klart... Har försökt i flera dar att få tag på en kille som man kan ringa om man ville träffa christer fuglesang men han har aldrig svarat. Och idag tänkte jag inte ens ringa men jag gjorde de ändå och då svarade han efter 1 signalen!:O:O:D hahahaha;) Så jag (och madde om hon kan) ska dit imorrn 11.15 för press ;) yeeaah

hm..vad skaman ställa för frågor?:S nån med förslag?

Torsdag 6 september

har nyss kommit till skolan, har vart och gjort halkkörningen hela morgonen..:) Godkännd.
Verkligen skojjigt förstår maddes lycka efteråt...roligast var att få göra 4hjulssläppet och att bromsa i bra väglag;) haha slog rekord på de:D

Imorrn är de teori, måste plugga. sitter med boken här bredvid mig, ska plugga till lunchen.

Onsdag 5 september

07.55

Sitter i skolan igen. ska ha matte sen när vi börjar.
Fick ett roligt mejl i går som kommer göra mig och madde ännu mer upptagna än vi redan är..:) ujjujjujj.....
Imorrn är de halkan, sen på fredag teori. Var på körskolan igår men klarade ändå inte deras prov..*damn*
Men skulle jag fått lika många fel på fredag som jag fick igår skulle jag klara det provet så...
Sen var man ju tvungen att göra Meko uppgiften igår med..Störande!! Varför var vi tvugna att göra om samma läxa fasst dubbelt så mycket? typiskt tommy..ska alltid ha krångliga läxor. 2 läxor kvar av honom och ska de vara klart till v.38?:S Sen blir de ju NkB´n och en massa EOB som jag snart får panik över. Tur attjag åker till pappa ikväll så jag kan fota med EOS kameran...

Det är fullt i mitt skåp, och de ironiska är att jag behöver hämta mitt usb minne som ligger längst in bland allt...*suck*


Måndag 3 september 2007

TRÖTT!!!

Halv 6 är inte schysst att gå upp..tänk om man börjat 9 istället..menmen

Sitter i skolan nu iaf.

Var i Eskilstuna på Zoo igår med pappa och malise och barnen. Skojjigt skojjigt vi träffa fantomen;) haha och min mobil är full av kladdmärken från olivias kladdiga fingrar..den bruttan kommer bli mobilfreak när hon blir tonåring.

Okeej...kom ihåg lista dags!!

Meko - uppgiften med overhead skiten
NkB - läsa nått?
MatteB - the usual
PoF - Gör marknadsundersökning
EOB - Ta kort och kom på nå finurligt till studiofotograferingen.
Körkortsfronten - LÄSLÄSLÄSLÄS

Ska sova i Västerås på onsdag så pappa får skjutsa mig till halkan på torsdag. Sen på fredag skjutsar mamma mig till teorin.....:S:S:S

RSS 2.0