Tisdag 30oktober

hejsan
läste just maddes blogg om hennes framtidsplaner och då tänkte jag väl dela med mig av mina eftersom vi båda satt sammtidigt och funderade ut dom över en tallrik nachos på saffets.

Först och främst vill jag gå ut gymnasiet och skaffa körkort och sånt. Sen efter gymnasiet velar jag lite mellan olika saker.

En av dom är att direkt efter studenten åka till Santa Barbara i usa och plugga engelska i ett år medans mamma och linda drar till Alaska där mamma ska jobba och linda gå i skolan. Då säljer vi lägenhet och låser in alla våra saker i nått förvaringssak och drar. Mamma och linda kommer nog hem efter ett år eller ett halvår och då har mormor redan skaffat oss en lägenhet i västerås så vi har någonstans att bo när vi kommer hem. Efter det vet jag inte om jag ska börja plugga på högskolan direkt eller till sos alarm eller något som det finns direkutbildning till. eller om jag ska försöka jobba på radion och sen upp till sälen eller åre och jobba där under vintersäsongen.

En annan är att direkt börja jobba på radion och sen upp till åre eller sälen. sen efter det börja plugga på högskolan eller söka till sos alarm eller något.

Eller om man helt enkelt följer med mamma och linda till Alaska och jobbar där.

Som ni kanske ser så är det lite att fundera vidare på men det märker man senare vad som verkar roligast. :)


Ska snart iväg till körskolan och köra.

pusspuss


Söndag 28 oktober

söndag

men lov..:) skönt

Imorgon blir det västerås och shoppa och träna förhoppningsvis..:P
livet leker..:P ibland så

Det är så skoj att träffa nya människor:D lära sig om andra och se om man har något gemensamt med dom:P Att skratta på nytt och märka att världen inte är så dum iaf :D
Men sen kommer bekymret med att kunna hålla kvar kontakten.  Det är det svåraste.
En dag så är de inte kvar längre. Slutar prata, slutar orka.
hatar det, en dag har man vänner i överflöd, den andra står man där ensam tillsammans med sin enda bästa vän. tack och lov för det.
Men en människa kan aldrig få för många vänner att kunna gå ut och ha roligt med, eller bara få prata med! så varför försvinner alla?

Är jag konstig?

Det här suger..

och om man träffar nya vänner ute på krogen eller nåt så kommer dom ändå inte ihåg dig dan efter^^så är de
Iaf för mig<3

Hör hur rävarna  viskar
Se hur ugglorna flyr
Alla tjädrarna spelar på en avlägsen myr
Hon försvann mellan furor
Med ett klingande skratt
Så förförisk men svår att förstå
Hon är skogens rå

Borta var förnuft och klokhet
Det hjälpte inte alls vad någon sa
Skogens troll de smög omkring och tissla
"Att detta är galenskap"
Alla älvorna kom
Och förmanade;
"Glöm bort och vänd om"
För ett lynnigt rå
Sägs att ingen kan lita på

Men han blev förtrollad
När hon plötsligt försvann
Han sprang efter och ropade
"Säg mig ditt namn"
Hon försvann mellan furor
Med ett klingade skratt
Så förförisk men svår att förstå
Hon är skogens rå


Partynight

hade jätteskoj igår:D

Det kan väl summera det mesta.

Förrutom den skumma gubben som förföljde oss överallt och som sa när jag chasade bort honom "I´m a very dangerous man"..........."and i´m singel"   !!!!:O jisses det finns folk till allt..den här vann nog pris för stördhet:P

Ska kanske ut på onsdag igen. gratis inträde och happy hour hela kvällen!:D nån som vill med?

image16
Den här bilden får summera kvällen. Finns även på www.clubsilk.nu och på http://sazzo.bilddagboken.se

Fredag 26 oktober

Idag är de party med madde!!:D

OCH LOV!!

:D:D:D:D

Har kånkat med mig en helväska på 10 kg säkert från sala:P haha jobbigt värre. Den innehåller massa olika kläder, vet inte vad jag ska ha på mig:S sen lite cider och några spermier:D och såklart smink, borttagningssak och schampoo:D haha all ready för singstar och krogen i kväll:D
NÅN SOM VILL MED?

Om ca. 2 timmar är det radiodags igen. Så om ni är i närheten så lyssna!!:D 16-17 på västerås Närradio 93,7!

Kommer väl skriva mer om dagen sen imorrn eller något. Sen kommer bilder upp på sazzo.bilddagboken.se


18.22

Nu är jag hemma hos Maddis:D Har duschat håret satt på mig nya kläder och ska snart äta:) Madde står och pratar i telefonen med hennes kille och jag checkar in internet;D
Sen blir det sing star och sen ut på krogen:D men först är de dags för cider och spermier:P vi har radat upp alla nu och tagit kort som sen kommer ut på sazzo.bilddagboken.se

Radion gick bra förresten. Förutom att jag ordspottade:P haha boj...boj..boj..ja menar pojkvän:P hahah typ^^
Annars gick de prima men skönt med ett brejk från det en vecka:P

Nee du nu ska jag slita madde från lur

pusspuss

Torsdag 25 oktober

Nuu så närmar sig helgen med stora steget. Och med det betyder det att snart så är det lov med:D ska bli otroligt skönt!
Fick inte ha körskola imorse eftersom hon jag skulle köra med är sjuk. så den är uppflyttad tills på tisdag. Sen flyttade dom på måndagens tid till lite tidigare men det skadade inte förutom att man inte kör samma tid som jag sen ska köra upp på, menmen baggateller.
Men nu sitter jag i skolan iaf, börjar halv 2 men måste ta 11 tåget in eftersom det inte finns några runt tolv tiden..(suck)
:)
Och stolt är jag med:D madde ringde lite innan jag åkte hemmifrån och berättade hur det gick för henne på teorin:D:D Äntligen så klarade hon den som hon förtjänar:D haha nu har hon jobbat hårt och läst genom hela boken och vi har suttit varje rast nästan och pratat om frågor och sånt!:D good work girl! De ska vi fira imorrn när de är utekväll på stan:D Nån annan som också vill med och firas?

På lovet ska det bli träna av:D skönt. då har vi äntligen tid att göra det. Sen kanske det blir sala silvergruva nån dag, sen bara köraköraköra bil:D

Radio imorrn med!:D 16-17 på 93,7Mhz. Nån som vill vara med?:P

Onsdag 24 oktober

Usch!

Hur kan skolvåldet bli så upptrappat så att man nu sysslar med mord? Förstår mig inte på dessa små och större ungar. Om det är fallet, hur kan man sjäälvmant köra fram bilen och köra på en människa bara för att någon annan inte gillar den? sjuuukt!
Nån som är lika irriterad på detta som jag? Så här kan det bara inte fortsätta. Tänkt dig själv om din syster/bror, kusin, kompis aldrig kommer hem en dag, utan blivit mördad p.ga. nån inte gillade henne/honom.
Då blir det en ond cirkel till slut!! Jag skulle leta rätt på min systers mördare och göra dom riktigt illa om det skulle vara så att det hände!

Människor lägg neer!! Vad hände med de gamla metoderna, skrika åt varandra, dras i håret och sen springer alla gråtandes därifrån?? livet är ingen actionfilm!!

Måndag 22 oktober

Snart är oktober slut:O tiden går så fort, men de kanske är lika bra de:D haha
På fredag är det lov!:D lääängtar äntligen har det kommit det efterlängtade lovet!:D
Då blir det kanske ut på krog med madde om våra planer inte går av som de brukar^^ haha
På tisdag ska jag vara kvar i skolan till 21.00. Ska sända radio från öppet hus på skolan mellan 19.00-21.00 :D ska bli skoj. Blir lite som orka mässan när vi sände därifrån:P haha
Då sovs de i västerås såklart.
Sen ska jag bila och bila som en tok.:) bilade igår till sätrabrunn, till ransta, till sätrabrunn, till rätt pris och hem..:) Fick mig ännu ett eldtest när anna k skulle kolla på när jag backade i uppförsbacke..:S men de gick bra..:) som tur är. Nu uppskattar man dom gånger man hatat när mamma tvingat ner en i en backe och säger åt en att ta sig upp:P
Torsdag - körskola. Måste komma ihåg de..:S var så skönt att slippa körskolan förra veckan..:) ska  bli skönt när/om det är över.
Fredag - radioprogram. Nån som vill vara med?:P
Sen helgen efter lovet. den 10 nov. ska jag tuffa till mökkerta (möklinta) och träffa mina bävrar i skogen..:D:D (nina, johanna, lovisa) det ska bli skojjskojj:D Ska ta med mig lite saker dit med:P haha det kommer bli riktigt skoj de..:P
Måste göra lite fler körfrågor till min bästa kompis:) nån som vet vad man kan fråga? kommer inte på nå fler frågor...:S

Naturkunskap B om en kvart..:( orkar inte lära mig på måndagmornar, speciellt inte när det finns folk som inte förstår som sinkar ner resten av gruppen..menmen..så är de helt enkelt..:)

Tidningarna säger att vi inte kommer få snö förrens i januari i sverige...:( det är redan snö i tyskland. Om det skulle vara sant så är det något orättvist..:O vill ha snö i december iaf^^ kommer det för tidigt så smälter de bara igen..så i december blir jättebra(Y)  gärna 1,5m snö då med:D och förbud mot slask!! Mycketmycket snö!!

Pusspuss

Lördag 20 oktober

klockan 15.00 ska jag och linda gå på bio här i sala:D tjoho!!:D det ska nog bli riktigt skoj

Fredag 19 oktober

Hemmakväll med syster just nu..:P just nu sitter vi vid varsin dator, tv´n är på ljudlöst och jag dunkar james blunt - give me some love i små högtalare,, "valium said to me, i´ll take you seriously"
Har lust att gå ut...:) alltså ut och gå.. Varmt här inne under filten men dator i knä och tända ljus överallt.
image14
Fronda


image15
Gustav


Vad ska jag hitta på?:P

Kolla in länken http://www.youtube.com/watch?v=Zs4BrHG0FME    Love this:D hahahahaha så söt verkligen.
och man kan relatera den till verkliga händelser. Detta händer dagligen i skolor m.m
Watch it!!


Puuuuuuuusss:D på er alla som känner er värda av en


torsdag 18 oktober

Ibland älska, ibland hata
Ibland Skratta, ibland gråta
Ibland kramas, ibland slåss
Ibland glad, ibland ledsen

Många saker kan förstöras i en enda sekund, en mening som raderar ut leendet på ens läppar.
Allt i livet är en stor knut av komplicerade vägar, men ibland orkar man inte med komplicerat.
Inte i vissa saker iaf.
Kärlek, visst, det har jag lärt mig att det är komplicerat vare sig man vill eller inte. För mycket känslor är inblandade i leken så det går inte att komma ifån den komplicerade biten.
Men sen då? Varför måste de bästa dagarna om året bli de värsta? Det är alltid tekniskt sett någon som inte klarar av att kompromissa i just det tillfället, så det blir mitt problem. Kan inte den ändra sig, ne då måste jag göra det. Jag skulle kunna behöva åka runt hela sverige bara för att ingen annan orkar åka till mig och det är mitt ansvar att träffa alla, hålla kontakten och vara den snälla flickan som alla älskar. Det är inte det lättaste det heller om det är någon som tror att det är en bra sak.
Och det värsta är att jag fortfarande är så löjligt barnslig som tycker att datum har betydelse! Att en fördelsedag ska vara på just den dagen, inte +- en vecka. Att jul ska vara jul och man ska fira den på just den dagen. En dag efter går också bra, det har jag lärt mig att acceptera. Men inte när folk begär av en att inte träffa den som utgör 50% av sin familj 4 dagar efter jul.
Men som sagt i dessa situationer tror folk att de fortfarande bestämmer att jag ska hunsas fram och tillbaka medans de sitter på sina stora ärslen och bara väntar in mig.
Vad gör man i en sån situation?
Varför?
Varför måste jag vara överallt?
Och varför blir allt jag gör och anstränger mig för bara fel i alla andras ögon?

De små sakerna som man kan njuta av i sin situation på helgdagar försöker folk riva bort från mig. varför?

Ja detta är då min mörka sida av tillvaron..enjoy!

<3<3

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too lateHar kommit på att jag älskar den där låten!!:O :D <3 den är såå härligt bra. Timbaland är oftast med alla otroligt bra låtar. Han har näsa för sitt jobb.

Mör?

Började skolan halv 2 idag. var uppe 8 för att vara redo att boka biljetter till melodifestivalen..:) Men det var helt omöjligt att ens få tag i någon. =/ suuck allt felade när jag skulle göra de med..:( så ingen melodifestival för mig i år då. Endast tv. Men som mor min sa: "du får lägga pengarna på skidhyra istället, eller en riktigt dyr middag framför tvn". Jo de är ju sant de..:) hihi!:D Ska kanske (99%) åka med madde till zillertall v.5!:D skojjigt värre! Flyga planet dit och hem men de gör inget:P tur att de är skooj att flyga:D
Madde är den bästa helt klart<3
Sen åkte jag bil runt runt, från ca. halv 11 idag till tolv eller nått. bara salakörning i hullerombuller och fickparkera och sånt, sen över ransta (har glömt hur fantastiskt vackert det är där, iaf på den sidan jag bodde på) och sen till vad och sen till västerås. Man blev klart mör i huvudet efter de + att mamma säger i sista sekund "SVÄNG VÄÄNSTER" och de blev rallysväng och mötte polisen efter den..*oops* men de körde förbi^^
Sen var jag med madde in på 3 och hämtade hennes systers mobil sen till skolan där vi satt och pratade med lärarna i litteratur. I min skola kan man göra sånt:O de tycker jag är coolt.
Mattias( lärare) ritade på tavlan en serie där det handlade om att en elev (jennifer) hade tappat bort ett häfte och säger åt honom att kopiera en ny. Då blir han arg och ska hugga av huvudet av henne, typiskt upplysningsavrättning. Och sen stog de Kg-anda...yeah bra där vill man inte tappa bort nått sen..:P haha
Det enda vi behövde göra idag var att ta närvaro och gå hem..så nu sitter jag i pappas lägenhet som står öppen och vädras eftersom den slarvern inte hade tagit bort kompostsoporna på massa dar och var överfull och luktade blä i hela lägenheten.
Ska stanna här tills mamma slutar..klockan 22.00 ungefär.

Imorrn är det radio igen dårå:P Nån som vill vara med i programmet?:D hör av er vi behöver gäster även om ni tycker ni inte har något att prata om:P 16-17 på västerås närradio 93,7 Mhz.

Mamma åker till tyskland imorrn med:P det resulterar i att jag och syster blir ensamma hemma tills på lördag kväll:D muahaha:P då går inte sala säkert gott folk:D
Kom över om nån har lust, men berätta de först;) haha annars kommer det bli en oanonserad svarvarfest och de brukar sluta illa:D haha (svarvarfester hålls årligen på power meet och hörs alltid i rix fm västmanland då eftersom granne anna alltid kommer med)

Puss på många, nu ska jag göra ett teoritest till maddis:D

Jag överlevde

Haha nu är jag hemma:D
Bussen till idrotten kom för sent så vi kom försent..:( så vi fick gå runt med väskor och all packning i 40 min. sen fick vi reda på att Åke med schinksen ska sluta..:O synd han var rätt skojjig:P då får vi alltså en ny lärare i idrott till nästa vecka..igen.
Längtar tills jag får körkort. de skulle ha kunnat räddat mig och madde många gånger när vi missat bussen..=/

Fick mitt brev idag att jag hade paket att hämta ut!:D:D wiie så nu är jag hemma och har hämtat de:D jättefins saker:D

imorrn klockan nio ska jag beställa melodifestival biljetter!:D nån som vill med så berätta de nu:D
Tjoho!:D

pusspuss

Onsdag 17 oktober

skooola skooola skooooooooolaaaaa(8)

nääe..:( vill inte:P jättesvårt att gå upp i morse.  Vaknade kvart över 5 och tänkte gå upp:O sen fatta jag att jag fick sova längre:D en kvart längre..han just somna om och börja drömma nåt som jag inte kommer ihåg nu men som var väldigt skumt till den där inglesias började skråla i telefonen igen..Det börjar bli lite tröttsamt att vakna av honom måste byta signal..:P haha

idag ska vi visst springa 5 km på rocklunda..ojoj jag kommer få såå ont i halsen och inte kunna andas av kylan..:S:P haha så gott folk om jag inte loggas in på msn eller skriver här ikväll eller nåt så vet ni att jag dödde..:P

åååh:O imorrn släpps biljetterna till melodifestivalen här i väästerås!!:D:D wiie!:D man måste beställa på en gång annars får man inge!:D nån som också vill gå så berätta så snart som möjligt :D för de är först till kvar imorrnbitti. Pappa försökte få tag på biljetter förra året till gävle och vi fick till repitionen bara för han väntade i 40 min:O så viktigt att gå upp tiiidigt imorgon...måste måste!!:D:D

FRONDA SKA VARA MED PÅ MELODIFESTIVALEN!!:D
hahah så skooj!:P hur kommer de låta tro?:P haha härligt

iiih!:D hahahah

Juustjaa!!:D Nån som vill vara med i radio på fredag?:D eller nästa fredag!!:D säg till om ni har nått intressant som ska hända i helgen eller vad du brukar göra på helgen!!:D Koom till oss på culturen och sitt med i radio och berätta!:D komentera min blogg eller säg till mig på msn om du är intresserad?

Puuss

Tisdag 16 oktober

Idag är det fotodags. Sitter i mumsalen i skolan och ska göra fotografier. hm..de sämsta är bara att läraren är så kritisk mot ens bilder..sorry att jag inte är bäst på att ta kort^^ haha men han är jättebra han. Madde är också jättebra så man ligger lite i underläge men men:) haha
Om ni har lust kan man ju kolla in min lärares bilder på http://www.pilerud.com/ finns rätt mycket där att kolla på.

ne nu måste jag jobba vidare..:/ suck

Haha jag städade mitt rum by the way..:D lycklig

Måndag 15 oktober

Sprang upp ur sängen i morse:S hatar när de händer. Väckarklockan ligger på andra sidan rummet och inglesias började sjunga för full hals i den . Fick putta bort allt i min väg sen när man fått tyst på honom då måste man stå upp i rummet  och vakna :S usch.
Sen är de en lottdragning om man klarar sig utan att ramla på vägen ner för trappen.

Jag överlevde iaf^^ och nu sitter jag här i skolan. Alla kravallstängsel är fortfarande kvar från club zebra. haha verklar som folk haft kul där. Nån svimmade, någon var naken i skummet och folk frös ihjäl innan dom fick sina jackor. haha kanske var bra iaf att jag sket i att köpa biljetter:D haha fick ju chansen efter radioprogrammet när en tjej försökte sälja dom till oss. Men orkade inte tanken på att bila hem till pappa, duscha fixa mig iordning och skynda tillbaka och sen inte vara där så länge eftersom vi skulle upp i tid dan efter..

och fick reda på mitt matteprovsresultat i fredags med.

snart naturkunskapB lektion. Intresseflagga? inte just nu iaf.

Vilken lust jag har att kolla på bio:O


herrgåman

när man är gågängare själv och ska över ett övergångsställe så har jag tänkt på vilka det är som håller på och kör över en i de tillfället. Oftast är det unga killar nyligen körtillåtna eller haft det några år. Om man synligt är vid vägen så gasar dom accar och drar förbi.
lika så många medelåldersmän som pratar i telefon.
dom kan inte styra, blinka, växla med en hand. mi far försöker och han är en fara han med..


Söndag 14 oktober

sööndag. trött..:/ antar att man får skylla sig själv om man sitter uppe till kvart över fyra.

Igår var jag och madde i stockholm och var på mässa...i ca. 40 min..:(
vi tågade dit via sala uppsala arlanda stockholm. därav att de tog två timmar typ. den  kpa hår till madde och sen hittade vi ingen automat som tog mitt kort:O wierdo. de tog maddes som är likadant:S men men. tog ut sen.
Mcdonalds var fullproppad, tog 20 min att komma in till toaletten..:S uch vill inte ens veta vad vissa människor gjorde där inne. sen fick man nästan ståplats att äta, men vi trängde oss in hos en familj. sen bar de av till nordiska museét. men de tog ett tag för vi typ...gick åt fel håll(A)  hahah ut och in och hit och dit. men vi tog tillslut en båt över till djurgården och där hittade man dit lätt..:P de tråkigaste var att de var ööver 100m kö utanför nordiska..8-) kanske skulle mejlat och sagt att man kommer från radio så skulle man komma in före alla säkert:P och då skulle man nog få prata med titti med:D och fylla på våran autografvägg inne i studion..:D haha menmen:D näästa gång kanske..:P

BIlder finns på http://sazzo.bilddagboken.se

och så har jag också beställt kläder via internet:O:P scary tycker jag:P
snart kommer dom väl..om några dagar iaf

image13
Madde & Sandra, stockholm toalettenpusspuss

En tankeställare

Livet är härligt om man tänker på saken

Jag har en underbar bästa vän Madde, som alltid är där och rycker en i kragen när man är ofokuserad, lyssnar på en om man är ledsen, skrattar med en när man är glad och alltid finns  vid min sida till 100%  <3

Jag har en mor Lena som älskar mig för den jag är, i ur och skur och låter mig ha mina utbrott både possetiva och negativa. Och som alltid kommer finnas där. <3

Jag har en lillasyster Linda som ser upp till mig och tycker om mig för den jag är hon med. Även fast vi har våra fajter som kan sluta i en hög på golvet så har hon aldrig berättat en hemlighet jag bett henne att hålla <3

Jag har två söta katter Måns & Kiara, kramgoá, busiga och framförallt som en tryggfaktor i sängen på kvällarna. <3

Jag går i skolan, fasstän det kan vara jobbigt så är den den bästa skolan. Sköna lärare, skön miljö och man lär sig mycket.

Jag tar körkort och det går frammåt. snart kommer nästa steg i min frihet.

Min mormor och morfar, som finns där när som helst om man har problem med det minsta lilla, så finns dom där med sitt support och stöd. <3

Och min pappa Thomas som är på sitt egna sätt vare sig det är bra ibland eller inte, men jag älskar honom ändå <3

fem stycken kusiner Charlee, Petra, Sonny, Denice & Daniel som alla är på sina egna sätt. Lite av ligist, underbart rolig människa, jobbig som barn men börjar växa till sig, så självständig och står med båda föttera på jorden och bryr sig inte om vad andra tycker och en av dessa har även nästan ingen kontakt med familjen längre inte med oss kusiner iaf. <3

Två galna mostrar Åsa & Anna med deras repsektive Kent & Pelle som är mist lika galna dom. Men dom passar iaf in i familjen Björkholm.

Och självklar så är jag ung, är frisk och förhoppningsvis en massa år kvar med fester, vänner, semestrar, förhållanden, utbildningar, jobb och kanske tillslut en familj som jag kan få älska lika mycket som jag vet min familj älskar mig.

Helt klart ett liv värt att leva:D
Jag kan inte riktigt förstå hur det skulle vara att inte ha allt detta fantastiska i sitt liv och jag tror att många har det men glömmer bort småsakerna och drar sin slutsats att de inte har något bra liv utan att tänka.
Så jag vill att ni andra ska tänka efter noga. Vad är det bästa med människorna runt om dig?
och uppskatta de små sakerna också:) mycket viktigt!
En dag kan vara den sista så berätta för dina nära hur mycket du älskar dom innan det är försent.

Lööve helt enkelt!! :)
Pussar <3

image12

Fredag 12 oktober

Nu är de snart dags att börja sända radio igen.
Men efter nästa vecka byter vi tid, då börjar vi klockan 16-17 istället^^
yeah i know vi är väl lata men orka komma hem varje fredag klockan 19.00??:)

massa folk som håller på och sätter upp club zebra här nere..:) haha lite skoj..-Bara de inte soundcheckar när vi sänder då får jag spunk och kommer göra illa nån så den inte ka fortsätta vara dj hur kännd den än är...
De hörs nämligen in sooom fan till studion, in i mickarna och ut till alla som lyssnar..inte proffetionellt.

Imorrn blir det stockholm med madde och intervju kittet. yeah that´s right supersandra och supermadde är i farten igen och då kan ingen stoppa oss från att vara pain in the ases..:D hahah choklad here we come!

"hej chokladpralin, hur står de till idag?"
"- -- --- -- "
"okej vad tycker du är roligast med den här mässan?"
"- - -----   -- !!"
"jasså:O coolt. vill du hälsa till lyssnarna?"
"--- - -- -- -!!!:D"

Om de är några andra som har lust att vara med i radio så säg till :D  ni är mer än välkomna.
Eller åk till sthlm och gåp å chokladmässa och hitta oss där:D hahah

nej nu är de bara 2 timmar kvar..snark..:) ska väl snart hitta på vad vi ska säga och gå ner till studion och lägga musik. :)
Vad ska man hitta på i 2 timmar?:S:P hahah well vi hittar väl på nå antar jag.

Västerås ikväll!:D nån som har lust att hitta på nå???:D:D:D:D(A)

Pusspuss

image11
Västerås Närradio - Sintervägen 6, Culturen, Kopparlunden, Västerås   
Kom och hälsa på!:D

competition

nuuuni!!:D nu har jag åkt tåg för länge så har kommit på en tävling:D haha fundera ut från vilka låtar meningarna kommer ifrån och få flest rätt:D spannend:P

1.Good with ma, good with pa, cool with all my niggas. i should try, truth is I, wanna let you in bbut no. damn there memories and it´s crazy. you aint nothing like the girl i used to know

2. Baby you're so new age, you like my new craze
Let's get together maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy, spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

3. they say we were to young to get ourselves sprung, oh we didn¨t care We made it very clear and they also said that we couldn´t last together 

4. Everybody's gonna love today, gonna love today, gonna love today 
    Everybody's gonna love today, gonna love today 
    Any way you want to
    Any way you've got to 
    Love love me, love love me, love love

5. Now Girl
I remember everything that you claimed
You said that you were moving on now
Maybe I should do the same
The funny thing about that is
I was ready to give you my name
Thought it was me and you baby
And now, it's all just a shame
That I guess I was wrong

6. Din före detta kille var av samma sort,
han var en riktig gris, som bedrog.
Dom elaka ryktena skratta han bort,
tills att du såg bevis, o fick nog.
Sen kom, han som gick på tabletter. Kaffe o cigg.
Han var, din blott, enstaka nätter.
För ett risigt ligg.

7.If you needed love
Well then ask for love
Could have given love
Now I'm taking love
And it's not my fault
Cause you both deserve
What's coming now
So don't say a word

8.jag ser vad som händer fasst inte dom förstår
men blir dom kära krymper faktiskt nu vår trio ner till två
jag känner vibrationer
förtrollningarnas kväll
här finns en ljuv romantisk atmosfär
är bäddad för en skräll.

9. As life goes on, I'm starting to learn more and more about responsibility
And I realize everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things that I've done
And things that haven't occurred yet
And things that they don't want to take responsibility for

10.You're getting older
Your journey's been
Etched on your skin.

japp de var alla!:D kommit på nån?:P komentera in svaren :Dflest rätt vinner!!:D good luck

Torsdag 11 oktober

Idag har de snööat:D
Iaf i sala:D i västerås regnade de..:(
äntligen snö:D:D tjoho. men man får ju räkna med att de inte kommer komma massa än men ändå:O första snön är viktig:P
Sen körde jag på körskolan idag..som de skulle vara riktig uppkörning sa sussanne:)  hon skrämde mig riktigt den dära.."njaaa jag vet inte riiktigt ja om jag skuulle..........
........................om jag skulle kunna säga nått som inte gick bra, bara några små saker om man ska vara riktigt nogrann men det är inget som man skulle tänka på så. Det var jättebra. Ska vi ta och sudda bort en lektion för dig så slipper du de?" :O:O:D
Så nu är de äntligen full sovmorgon till halv 2 på torsdagar:D iaf en vecka:D

Efter körskolan så cyklade jag snabbt snabbt till tåget..när jag kom till stationen åkte ett tåg:O men de var inte mitt^^ mitt var försenat. Skulle gå 11.07 men var beraknat att komma 11.25...sen 11.30....sen 11.40....sen 11.45....sen kom det..:) tur att man inte hade brottom:) kom till västerås runt tolv eller något över. Åt en korv sen till skolan och skrev klar maddes och min dikt:D ska skriva in den här senare:) för nu står madde och tjatar på mig att vi ska gå hem^^ haha

Pusspuss
så nu är jag tillbaka igen:)

regnade på hemvägen blev dyngsur..:/ haha
dikten blev lite blöt den med..:( men den klarade sig:P

den heter dikt^^ hahah

En liten ros vit som snö
växte på en öde ö
hon växer bra
får sol var da¨
men snart skulle hon dö

för hösten kommer så kall och rutten
då blir rosen deppig och skrutten
hur ska de gå?
tänkte hon då
och hängde som en trött en.

frosten började smyga sig in
och täcka varje gren och pinn
lilla rosen gråter
och önskar sommaren åter
sedan lämnar blommans ande sitt skinn

en lite flicka tar upp rosen i sin hand
flickan lägger rosen på en hög av sand
hon vattnar den
hon värmer den
men blomman är redan i sitt eviga blomster land.

By: S. Björkholm & M. Höglund.

^^ är den lik romantikens dikter tro?:P

pusspuss

Onsdag 10 oktober

Idag har de vart en bra dag ändå.:)
jag fick sova 1 timme och en kvart längre än vanligt..:) de ledde till en glad sandra som kom till skolan imorse efter en biltur med radio och sällskap.
sen satt jag och madde och finurlade ihop nästan en dikt:D haha och skrattade och flummade. skit skoj:)
Sen så missade vi bussen till västeråshallen:( och när vi väl kom dit så hittade vi inte rätt först..:P haha så blev de men vi kom dit tillslut:P
efter de åkte vi tillbaka till skolan och madde gick till sitt mentormöte..som slutade 10 innan våran lektion nere på feegood började...vilket resulterade i att vi kom insmygande till yogan för sent. men de gick bra iaf^^ osmidiga var hela klassen speciellt killarna:P haha  sen blev de 14.27 tåget hem:D  och få 30 min hemm till lägenheten. sen gjorde jag mat till mig och famij sen åkte vi ut till sätrabrunn och gick ut och gick.
nu har jag nyss kommit hem, duschat och ska kolla på tv lite innan jag ska sova^^ och jag måste inte gå upp förrens halv nio imorrn:D

härligt ibland


lördag blir de stockholm om allt vill som de ska.

pusspuss

hihi:)

"Wer reitet so spät durch Nacht und Wind?

Es ist der Vater mit seinem Kind;

Er hat den Knaben wohl in dem Arm,

Er faßt ihn sicher, er hält ihn warm."

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Tisdag 9 oktober

Idag har jag, madde och johanna var hos polisen, på växthuset och pratat med massa butiker.
Jobbigt..kände sen på tåget att jag höll på att somna:S usch.

Har äntligen hittat min favoritdikt på tyska!:D <3 happy

på lördag ska jag och madde kanske till stockholm..chokladmässa:O coolt eller vad?:P det kan bli riktigt skoj de.
tjoho! :)

Nått mer skoj som händer?:) hm...på fredag är det radio igen..:) då kommer maddes syster och hennes kompis sen så ska vi försöka få in rojin i studion med eftersom hon är utanför och sätter ihop clubzebra :)
Nån annan som vill vara med i radio?:P hör av er isåfall.

Pusspuss

hm..

Usch usch inte på humör jusst nu.
:(
Madde och jag satt och pratade om just sånna här saker medans vi målade oss i picassoforner på EOB lektionen.

Sen när jag hoppade av tåget så har nån vält alla cyklarna (inkl. min) så nu är reflexen helt sönder..:'( var tvungen att bryta av halva den eftersom den skulle åka in i hjulet om jag cyklade så.


Helt paj som människa :( orkar inte nå mera nu.

Sen kom man till insikt idag medans jag och madde pratade med mattias hur irriterande dumma vi egentligen är. :( det hjälpte likssom inte direkt..

vissa fattar inte nånting..

....

Måndag 8 oktober

Ja nu är det så här otroligt tidigt på morgonen igen. När jag kom till skolan idag hade dom inte ens öppnat:S :) men fick inte vänta så länge innan tommy kom och låste upp. Och aldeles mörkt var det när jag cyklade hemmifrån. Solen gick uppån gång mellan Ransta och Tillberga.
I går var jag hos MonsterAnna i strängnäs (hon har sina anledningar till att kallas så sen jag och linda var små). Det var jätteskoj!:D Jag fickockså visa morfar att jag faktiskt kaan köra bil;) yay haha känndes jättebra. Sen när vi kom hem satte jag mig och gjorde hemtentan som blev klar runt nio nån gång..:S uch för hemtenta om jag fick skulle jag bränna upp den där boken^^ haha

Imorgon är det spännande möte med b osse hägglöf igen. dags att få bidrag till festen!:D haha yay. Nu måste vi bara skaffa oss folk som vill komma!!:D nån som är intresserad?:P 15 december men det har jag nog skrivit nån gång innan:P
Och på onsdag står jag och madde och malin och lisa (tror jag:S) i Kg´s monter på gymnasiemässan i västeråshallen:) mellan tio och tolv:) då kommer irstaskolan dit (kussevarning)

Jusstja:O idag ska vi få våra nya skoltröjor^^ tröjrelease klocka 9.30 idag. Då får hela skolanvarsin t-shirt med skola logga på;) Den är ett måste på gymnasiemässan + våran gamla kg tjocktröja från förra året.

jag har kommit på en till sak:
När jag är deprimerad då är alla andra glada^^ och tvärtom:) så har de alltid varit och det är lite skumt tycker jag. :S likssom hur kommer det sig?:S nästan värt att gå runt sur hela tiden för att alla andra ska vara glada...fast de är skoj att vara glad med. Och de knasiga är att om man är glad så kan folk bli sura på att man är glad:S Snart vågar man ju inte äns berätta nått för någon:S
och om man är glad då och inte får säga det till någon då spricker man ju:O exploderar...PANG! sen ligger det en sandraklutt nån stans och geggar...och de är inte heller bra..förorenar naturen. ^^

nej nu bara pratar jag på här..tangentbordet på den här dator är knasiigt. trögt så det blir att bokstäver och mallanslag försvinner utifall att ni märker att jag skriver som en ettåring.

oooooom 10 minuter börjar den härliga naturkunska B. :( Förhoppningsvis kommer vi fortsätta med genetiken.:D love it! Det är skoj att få reda på hur ett barn kan ärva olika saker frå föräldrarna och det häftigaste är de sakerna det inte syyns att de ärver^^ haha som bruna ögon kan innehålla e kromosom som har blått anlag. Så nästa generation ungar kan bli blåögda öven fast mamman och pappan är brunögda:D


tänkt dig en paus i vardagen. Två veckor någon annanstans typ långt upp i alperna:D bo i en timmerstuga någonstans med en öppen brasa och skidbackar och liftar utanför dörren.:D villvillvill

Pusspuss


Lördag 6 oktober

usch va de här är tråkigt.

Sitter och skriver hemtentan nu..har snart kommit ett a4..inte bra..:S ska ha 4 st innan dagen är slut..ojojoj..
det här är fruktansvärt tråkigt.
finns de ingen som kan sånt här?:P tolvfingertarmar och hjärtan och ändtarmar...:P haha hör av er isåfall skulle hjälpa att få höra och sen skriva ner de..:)

hahaha:P jaaja

kollade på happy feet med mamma nyss också..älskar den:P såå sööt:D och alla uttryck är så spontana.

"chicka chicka bom boom"
"don´t you like ehm..chickas?"
"are you crazy?! without us the chickas have no boom!!"

:D
hahaha

image10

Memphis: Whatcha doin' there, boy?
Baby Mumble: I'm happy, Pa!
Memphis: Whatcha doin' with your feet?
Baby Mumble: They're happy, too!
Baby Seymour: Don't push me 'cause I am close to the edge. I'm trying not to lose my head.
Ramón: You just got to do exactly what I say!
Mumble: Okay.
Ramón: Did I say "okay"?
Mumble: No.
Ramón: No. What did I say?
Mumble: Do exactly what you say.
Ramón: EXACTLY what I say!
Lovelace: I'm gonna be telling your story, Happy Feet, long after you're dead and gone!


Jusst ja!

Nån som har lust att gå på fest den 15 december?;D Då är de nämligen Cocktailparty på sigurdsgatan 25 i västerås! Tema är Hawaii och klä er bäst och bli krönk festen bäst klädda man/kvinna!:D 16-20 års gräns
Det kommer serveras alkoholfria cocktaildrinkar och spelas bra musik av DJ Rojin
Hör av er!;D

Pusspuss

Fredag 5 oktober

nu är de fredag!

hade seminarium idag klockan 1. Innan det kom tommy fram till mig och berättade att vi intr kunde sända radio idag eftersom tekniken är cp. så då blev de inge sånt.
seminariumet gick väl inte så speciellt  bra, eller jag vet inte...
men men..
sen skulle egentligen jag och madde gå på krogen i kväll men vi orkade inte helt enkelt, så vi tänkte göra de nån annan dag^^ hahah och så hade vi tänkt träna med men vybestudio svarade inte så vi sket i de med^^ haha det betydde att jag kommit hem såå tidigt idag:P 3!! det är de tidigaste jag kommit hem på en fredag sen i mars:P coolt

Så jag blev hämtad av mamma på stationen, sen körde jag nya bilen för första gången hem (sköön bil) sen skörde vi ut linda till stallet, och vi gick ut och gick med tindra, grannens hund. efter de gick vi in och pratade med pille hon som äger de där stallet. Hon hade nåågot ont hahah men jag tänker nog inte berätta så här öppet om varför hon hade ont..de får ni väl fråga om eller nått..:)

Sen åkte vi hem och laga mat och här sitter jag nu. trött och skulle gärna vilja sova:)
Imorrn blir det att göra hemtenta..uschusch.

vill se på bio:D de luktade bio i skolan idag..riktigt skumtomte

image9
Höstdag


pusspuss

torsdag 4 oktober

Idag är jag klart för trött för de mesta.
Så jag ska fatta mig kort:

Körningen idag gick bra
Skolan är störd, bara ger fler och fler läxor
Snart kommer jag vara utbränd
är de inte lov snart?

och

Nån som har lust att vara med i radio?Pusspuss

Onsdag 3 oktober

idag var de dags att dissekera hjärta. skojjigt:P Men nu tycker 90% av människor runt mig jag är knäpp...:S  inte bra.

Nu sitter jag och försöker skkriva hemtenta till nkB, usch jag kan inte  få fram nå vettigt vet inte i vilket hörn man ska börja...:(

Hur klarar man av att få ärslet ur vagnen och göra nått i tid?:S  studietips?

-urk-

Längtar till vintern vill ha snö och åka maaassa skidor, men antar att de inte blir nå av de i år heller:( längtar till inssbruck backarna och speciellt axamer lizum backar<3

pusspuss

Måndag 1 oktober

Nu är det oktober..höst.

Gillar inte att gå upp så här tidigt på en måndag. Sitter i skolan nu och väntar på att alla ska komma, bara jag + två till elever + lärare som är här..känns lite öde men de är ändå liite skönt att slippa allt skrik så här tidigt på morgonen.
På onsdag är de dags att att disikera hjärta!:D skoj skoj att få se hur ett sånt fungerar.

Pusspuss

RSS 2.0