Cykla på små rosa moln

Fredagen den 3 september

OOh så skönt det är att kunna cykla snabbt igen :D
Igår efter Kommunfullmäktige cyklade jag genom stan för att komma snabbare på rätt väg hem till mig. På vägen såg jag den äntligen - Cykelpumpen!!
Jag vet att det finns en pump på röda torget, men senaste gången jag var där så fungerade den inte. Så sen dess har mer och mer luft försvunnit ur mina däck och det är rena rama fighten mellan Sandra och Cykeln på väg hem från jobbet varje dag.
Men nu hittade jag nummer 2 av pumpar i Västerås (nr 3 finns vid Mdh har jag nyss fått reda på också) vid stora torget inne i stan :D så snabbt som sjutton fyller jag på med luft i mina däck! - sen så rullar jag så snabbt och skönt hem! Det känns som att cykla på små rosa moln när man pumpat i mer luft och jag blev så glad :D
Underbaaaart!! *sjunger likt Kalle Moreus*Idag är det fredag och jag börjar bli desperat på min parfym...Den är nämligen slut :o Min underbara Jlo parfym som luktar så sablarns gott :/ Så idag har jag på mig en annan av Jlo´s parfymer som jag hade hemma, men den tilltalar mig inte lika mycket. För att inte tala om att jag inte är van med den heller så doften slår mot mig konstant..
Det är inget fel på den här parfymen vill jag tillägga :P Det är bara inte min gamla vanliga lukt, plus att den nog inte är arbetslukt utan mer partejj lukt ;)
Tar emot att gå och köpa min andra parfym också, parfym är så dyrt tycker jag :O

Jaja, mycket som står på schemat idag. Först jobbet såklart, sen ska jag hem och springa eller städa, har inte bestämt mig för vilken jag ska börja med än :P Min lägenhet är stöökig :/ Jag har nämligen det förnäma problemet med vart jag ska lägga mina "nästankläder"...Ni vet, dom kläder man har använt en gång, så de är inte tillräckligt använda för att läggas i tvätten men inte rena nog att lägga tillbaka i byrån. Vart lägger man sånna? :O
Jag funderar på att skaffa mig en sån där butler hängare för att hänga upp dom någonstans, men vet inte, det kanske finns något lite smidigare?
Tips?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0