Helg och sånt där

Måndag 18 oktober

Full fart på jobbet
Radioprojektet har dragit igång och nästa vecka är det sändningsvecka för ungdomarna...det resulterar i arbete non stop på dagarna för mig. Började med första basgruppen i studion klockan 09.00 i morse, kom upp en snabbis för lunch klockan 11, hade basgrupper till klockan 14.00, klockan 14 var det AU möte, klockan 15 kom nästa grupp till studion...
Full Fart!!

Och så kommer det se ut hela veckan är jag rädd. Det är iallafall kul att se hur de utvecklas allihopa, förhoppningsvis blir sändningarna bra för dem nästa vecka!

Ska snart bege mig från jobbet - hade dock tänkt att jobba över lite grann idag. Jag ska direkt till friskis och svettis efter jobbet för att köra gym och ki box ensam, men det är ingen mening att komma för tidigt för min del idag, att börja gymma runt 18-18-15 räcker idag.
Men då får man underhålla sig med att jobba över istället :)

I helgen har jag vart väldigt vuxen.
Lördag - gick upp kl 07.50, åt min grötfrukost, slöglodde lite på tv, började städa hela lägenheten från topp till tå (dammade tillochmed av blommorna-de ni!) åt mellanmål, städade lite till, blöttorkade golvet, åt lunch, pappa och lena hämtade mig, vi åkte till båten och la på pressening (stavning?) över den och gjorde den vinterklar. Handlade, åt mellanmål2, började tvätta, tvättade från 17-22, lagade mat, hjälpte pappa och lena med deras nya telefoner.
Riktigt vuxet hehe :)
Söndagen gick jag inte upp lika tidigt...08.30 (jag vet inte vad det är med mig men jag kan inte sova länge på dagarna, måste vara för att jag går och lägger mig så tidigt), åt mellanmål1, slöglodde, åt lunch, ut och tränade skiten ur mig, hem, duscha, äta mellanmål2, hem till pappa, ut och gå på björnön, handla, hem till pappa, laga middag, slöglo, åka hem.

Så såg min helg ut :) Trevlig och avkopplande och vuxen..

Nästa helg blir det tvärtom!! Stockholm - Circus - We will rock you med Johanna och Nina!! :D Har väntat typ ett halvår nu :D blir megabra!!
Se upp bara, jag kan bli grinig när jag lever på kosttillskott!! ;) hehe men de grejjar vi nog!

Nu ska jag fortsätta jobba här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0