Onsdag 12 december

Idag är det dags för alla luciavakor...:D alla kommer vara ute och festa, dricka hela natten eller sitta inne på bion och kolla på bra filmer hela natten..:D avvisss!:D Själv ska jag ägna kvällen åt att göra läxor och sova, eftersom jag och madde ska upp tidigt imorrn och börja åka runt till massa skolor och sälja dessa satans biljetter..:S
Tänk vad skönt det vore om man var lite normal för en gångs skull^^ haha men neerå, man ska visst ordna massa fester och försöka dra in 150 pers, sända radio varje fredag och trilskas med allt annat som bara är. Förstår egentligen inte varför man gör det. Drar på sig massa jobb, allt går fel, sen fixar man och trixar och lägger all fritid på det. :) well well, hoppas att de är värt de i slutändan..:P fanimej vi ska göra en riktigt skoj fest och alla ni som inte tänker gå kommer ångra det!! så de så!

Men festen har bra fördelar med..:D inte många som får gå backstage på SIlk, Har roliga bartenders som säger massa skoj, Har DJ Budda för sig själv ("du vet är de inte den här motorcykelknutten med massa tatueeriingar? och typ massa mustach?") Eller får massa gratisbiljetter och får komma in och se Mange Schmidt live fast det är 20 års gräns;) ("VAA?! ska ni inte festa förens den 21?!? Inte ens komma och se Bingo? Inte ens Mange Schmidt? Vänta här nu ska vi fixa, vilket namn ska jag skriva upp er på? Såå nu kan ni komma in gratis och det är bara att ta med några kompisar dom får följa med in men de måste betala entré..")  haha så  lite fördelar har de ju..

Och radioprogrammet är ju rätt skoj det med...:P när det finns nått att prata om. :P Need Guests!!

Men det skulle dock vara skoj att vara normal för ett tag!:)  Slippa ha så otroligt mycket att göra, bara ha skoj och umgås med vänner..:)
 
That´s´todays wish!

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0