Tisdag 30 september

Helloj

Tisdag är det och sen på kvällen med. Trött är jag och snart ska jag upp och duscha. Men tänkte skriva nått här innan.

Idag var jag hos tandläkaren och kollade..måste komma tillbaka för jag har ett hål att laga..typiskt.
Men men
Sen direkt till skolan där vi nu har tema Vetenskap. Sedan stresshanteringskursen likssom varje tisdag.
Sen efteråt kom Grahn och hämtade musikvideon som nu är klar och sen gick jag och johannes ner på stan. Där tog vi en subway och gick till hans mammas jobb och lyssnade på MIN GRUPPS REPORTAGE I P4 VÄSTMANLAND
Och det var ju så underbart bra också!
Sen gick vi ut på stan och kollade kläder till Johannes. Och sen så beställde jag klipptid till mig och syster på Hairfashion acadamy. Yes de ska bli skoj. Så nästa fredag klockan 17.15 och frammåt.

Mycket som ska göras nu, och det mesta är skoj=D

Tisdag: Grupp 2 på P4 Västmanland. EU
Torsdag: Dans
Fredag: Fira Elli som fyller 10. Johannes följer med mig hem sen.
Lördag: Brynäs-Linköping med Linda 18.30
Torsdag v 41: Dans
Fredag v.41: Radio, Klippa mig.
Lördag v.41: Stockholm! Chokladmässa, Presspass, Dansskor, Buttericks
Torsdag v42: Dans
Söndag v.42: Stockholm, publik till Sanningen Bakom kanal5 16.30

Ser fram emot mycket. Speciellt en dag tillsammans med Älskling det var så länge sen vi fick vara tsm en helgdag utan att behöva göra något annat, bara ägna oss åt varandra. <3

Nej nu ska jag sova tror jag..tågresande imorgon.

Pusspuss

Lördag 27 september

I knooow ni behöver inte säga det.. det var ett tag sen jag uppdaterade här. Har bara vart så stressad den här veckan. Plus att jag är seriöst sjuk. Men inte stoppar det mig heller. Nu ligger jag hemma och myser i soffan. otroligt skönt. Den enda dagen på länge man har kunnat göra det.

Den här veckan har jag lämnat in mitt reportage till P4 Västmanland som kommer sändas mellan 17-17.30 på tisdag så jag tycker ni alla ska lyssna :D Fick ett mejl igår från sandra svensson som ska sända det och hon var mycket imponerad vilket jag tar som något bra eftersom hon jobbar med det här.

Sedan har jag dansat i torsdag. Gud vad jag älskar att dansa!! Fast det är svårt, finns folk som stör och jag är ovigast av de alla så är det så otroligt skoj.

Imorgon är det dags att spela in den sista scenen till våran musikvideo och på måndag är den klar:D yay äntligen! det är jätteskoj att göra musikvideo men jobbigt eftersom vi börjar med ny period.

Igår var jag på Rockland efter radion och var med Micke som soundcheckade sven setterberg och hans band. det var skoj men jag har drömt om mikrofoner hela natten..hahah =P

Nej jag borde börja skriva på min svenska sak. Skulle  vart inne i torsdags men jag har ju vart sjuk sp jag har somnat när jag kommit hem varje dag.

Puss

Måndag 22 september

Trööööttt

Sitter i skolan. Den här veckan kommer jag nog inte få ha bilen speciellt mycket..men men det är faktiskt ganska skönt att åka tåg..eller det som är skönast är gångvägen från station till skolan. Då när solen börjat lysa och man får lite mer energi.
Men jag har bara så otroligt ont i halsen så det är knasigt! Vet inte vad jag ska ta mig till. Dricker vatten och de hjälper bara för stunden. Sen har jag halstabletter men tycker inte dom hjälper nå alls..=/ Johannes har mina Bafucin också och de är dom som brukar hjälpa lite iaf..
Hoppas han har med sig dom idag.

I lördags var johannes hos mig men han var sjuk så vi gjorde inte så mycket. Jag städade mitt rum och så och han kollade på tv i min säng. Sen så åt vi mat och drog till Västerås eftersom vi båda skulle sända radio under kvällen! Yepp, de var dags för kulturnatten och jag och madde och erik var först ut på plan! Det gick asbra!! Så otroligt nöjd över min och maddes prestation som knasiga radiovärdar och eriks prestation som flygande reporter (Första ggr han håller på med radio så det gick mycket bra)
Johannes som skulle sända mellan 22-24 var kvar vid radion när jag åkte hem.

Söndagen fick jag gå upp tidigt igen eftersom jag skulle till Hallstahammar med min lillasyster och mamma för att gå på ridtävling. Jag var hästskötare medans linda var nervös och mamma kontrollfreak haha. Det gick bra Ninio är en sötnos till häst. Han har bara svårt att bli lastad. Mamma fick stå med ett snöre och spärra av vägen för honom bakåt, jag stog på sidan av transporten med en piska och skrämmas när han försökte smita, och linda ledde in honom i trailern. Dock så gick det inte så bra på första försöket då han stegrade sig och drog med linda hängandes i grimskaftet. Hela hennes outfit blev helsmutsig. Men det gick bra sen och hon var nöjd över dagen.

Jag är så stressad så det är inte klokt ändå. Fattar inte varför allt ska vara på en gång i skolan. Och när saker och ting börjar lugna ner sig så kommer det mer saker. Aldrig är det en lugn stund. Jag har inte kommit hem tidigt en dag på två veckor nu och jag tror inte jag kommer göra det den här veckan heller. 18.00 är nog det tidigaste på en skoldag jag kommit hem.
Idag ska jag hämta min mobil som vart på upplåsning. Sen ska jag och Erik göra en Enkät till vårat EU program som kommer sändas på P4 Västmanland nästa tisdag. Sen ska jag se om Kattis har fixat intervju på Europaprogrammet.
Imorrn är det stresshanteringskurs ända till 16.00 Där har man offrat sina 14.00 tisdagar för den kursen. Men den kan nog vara bra ändå..stör mig dock bara på en person där men inget man kan göra åt.

Onsdag - Studentmössor!! Yeah

Och fredag är det Superfredag igen. Men jag tror verkligen att det kommer bli bättre den här veckan, bara Ida hjälper oss med jingeln som kajkade ur förra ggr..

Nu är det dags för MumB

Pusspuss

Torsdag 18 september

Ujj ujj ujj jag kom hem för en stund sen och har precis ätit mat och kollar nu på idol. Har vart en stressig dag idag och känns så skönt att den är över.

Åker till skolan, som vanligt den här veckan är jag sen. Finns ingen parkering när jag kommer till skolan så jag åker mot busborgen och ska kolla där..finns EN parkering med massa krossat glas på...*suck*
Åker tillbaka till Culturen och det finns fortfarande ingen plats..men jag ska bära ALL utrustning från gårdagens musikvideoinspelning och tänker inte gå aslångt. Så jag parkerade vid sidan av vägen, som många andra brukar göra på lunch och så. Kommer efter många om och men in med all skit i skolan. Sen blev det ner till Box3 och fixa klart i studion där eftersom vi skulle spela in tv program under dagen.
Lunch
Sen dags! Det gick väl lite halvsådär men det dög bra med tanke på hur illa det har kännts under flera veckor. Sen fick jag vänta lite medans grupp C skulle göra sitt program och sen var det dags för mig att fixa tekniken åt grupp A. Det var skoj mej jobbigt eftersom det tog sin tid. När det väl var klart var klockan fem över fyra och jag och erik skulle och intervjua KEA halv fem. =S stress stress..Tommy hade gått hem och kunde inte få tag på en mp3 spelare. Men då kom lena med en som de använt och jag kunde ta den. Var rädd att jag inte skulle hitta dit men det var lättare än jag trodde.
Efter det blev det på en gång till dansen och dansa =D Wiiee!
Och nu så är jag hemma.

Imorrn är det skolfoto..orkar inte riktigt med det, har inga fina kläder just nu och vill klippa och färga mitt hår innan men men...:P Ska åka till skolan till nio för att sitta och redigera musikvideon det ska bli skoj. =D

Sen på lördag är det Kulturnatta! Min grupp var bäst planerade innan det här men det har ju skitit sig eftersom Hanna Moback var sjuk när Frida skulle intervjua henne. =( Suck jobbigt värre att inget är klart..

Puss

Tisdag 16 september

Har blivit sjuk! Livet är inte speciellt skoj just nu.

Mår as bajsdåligt och känner stressen av allt annat som måste vara klart snarast. Blir galen!!

Måndag 15 september

Hej och hå..

Har vart en fantastiskt rolig helg med flickorna! Tack för två dagars konstant asflabb!!
Bilder kommer ut senare på sazzo.bilddagboken.se

På lördag kväll kom älskling hem till mig. Hade saknat honom så. Jättekul att träffas på en helg igen, det har vi inte gjort på aslänge. Vi sov ganska länge på söndagen eftersom jag hade sovit dåligt dagen innan. Sen duschade vi och gjorde oss iordning och åkte till Västerås och kollade på Wall-e. Hur söt som helst helt klart. Sen åkte vi hem till honom och Elli och Cissi fick resterna av popcornen. Åt mat, gick ut lite och sedan gick vi och lade oss. Pratade dock från de vi gick och lade oss tills halv tolv så de blev inte så mycket sova ändå..=/ men prata behövde vi nog göra iaf..vare sigj johannes anser att han hellre hade sovit.

Idag har de vart en seg dag med mumB och entrepenösskap och MatteC. Radiomöte och Kulturnattamöte. Sedan filmade vi klart utescenerna till musikvideorna. Nu är vi äntligen klara med det. Bara att redigera och vänta på sista scenerna. (konserten)

Började läsa lite i en bok som johannes hade också igår. Ääääälllskar bara handligen alltså. Här jag kopierade adlibris.se komentar om denna bok (typ vad som står på baksidan) så ni alla kunde läsa den också.

"En magisk historia om två unga älskande och deras kamp för att finna kärleken och livets mening. Hon är en modern ung kvinna som har lärt sig att kontrollera sina känslor och se rationellt på tillvaron. Han är en man som kan göra under och som har sökt sig till religionens värld. Under barndomen var de oskiljaktiga, men i tonåren gick de olika väger och när de nu återser är det mycket som skiljer dem åt. De får kämpa mot sina egna fördomar och rädslor, men under resans gång upptäcker de hjärtats och själens hemligheter."

För underbar bara. Allt jag kan säga. Och människan som gav honom den här boken mååste ju vara minst lika underbar.
Tack du rara människa för att du finns i mitt liv!

Hoppas jag och min kära kollega madde träffar dig på torsdag. Skulle ju vara underbart.

...

Torsdag 11 september

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Men men...

Först vill jag ta och gratulera Ted som idag fixade körkortet! Grattis äntligen slipper du teoriböckerna och den för alltid hatade övningskörnings skylten.

Sedan vill jag bara berätta att jag verkligen älskar att dansa! =D Det är så superskoj! Jobbigast är nog bara att man är ovigast och säkert bredast av alla där inne. Bra att man iaf kan dansa hyffsat så man inte gör bort sig totalt.
Madde och jag måste köpa oss dansskor snart också då blir det en shoppingvända i sthlm.

Igår hade vi en heldag bara jobba jobba på..vi skulle nämligen filma våran musikvideo till Total. Det gick ganska bra ändå fast vi ändrade ganska mycket i storyboarden p.ga brist av tid. Vi ska även filma imorgon och på söndag sedan blir vi nog klara. *håller tummarna*

Imorgon är det också sesongspremiär för Äntligen Superfredag med Sandra och Madde på Västerås Närradio 93,7 Mhz. ;) hahah Med ny jingel och en engelsman i studion..haha spännande spännande. Måste ägna oss åt det imorgon eftermiddag också.

SEEEN!! Sen åker jag till Borlänge! =D Nu är det dags för mig och mina mökkerta girls att träffa den bästa Nina som har flyttat från oss.
Ska bli jätteskoj faktiskt! =D

Sen på lördag eller söndag ska jag och Johannes förhoppningsvis kolla på bio! *hoppas* blev inget förra helgen av olika skäl.

Nee nu ni, nu ska jag faktiskt snart sova. Måste fixa lite låtar och sånt till radion sen och sen ska jag SOVA!! Har inte fått sova ordentligt på hela veckan och ser fram emot en och säkerligen den enda långa sovmorgonen (till åtta typ) på hela veckan!

Puss puss

Söndag 7 september

Idag är det en dag jag är ordentligt sur på!!!

Blir så otroligt irriterad på folk som beter sig som småungar!! Här finns det folk som gör allt så det ska bli som de personerna vill, men kan de inte göra allt perfekt så surar de ihop!! FY FAN för sånna människor!!
Och deras småsinthet går ut över personer som inte gjort något illa alls! De blir lämnade ensam i skymundan och utan några svar eftersom all energi går åt de gnälliga jävlarna!

Jag blir Galen!

Men det finns inget jag kan göra åt saken, varken nu eller senare. Det är bara att fortsätta skuffas in i ett hörn av en garderob, gömmas undan tills alla andra fått de dom vill, sedan är man viktig igen.

Natt/tidig morgon Söndag 7 september

klockan är 01.55 och jag kom nyss hem.
Har varit fyllechaffis inatt jag som kompensation till mamma som skjutsade oss igår.
Så madans jag väntat på att få åka och hämta folk så har jag och Erik kört musicquis via msn. Det är alltid..underhållande..=P haha
Sedan ringde mamma och sedan Mäki och jag åkte och hämtade honom, hans tjej och Sebbe vid ksk. Sen till ransta och hämtade mamma och lämna av dom. Och nu hem.

Har suttit och väntat på att Älskling ska ringa nu under kvällen men inte då. Vet inte riktigt vad han håller på med men han är iaf i stockholm så..
Fick ett sms tidigare då han skrev att han inte kunde prata idag, men får inget svar när jag skickade tillbaka. Men hoppas han har kul iaf och hoppas hoppas att han kommer hem i tid imorgon så vi hinner träffas eller något. Vill så gärna gå på bio med honom eller bara träffas. Saknar honom..=( Och folk som verkligen känner mig vet att jag inte ofta saknar..

Kommer han inte får jag väl gå på bio ensam..patetiskt men iaf..=/

Lördag 6 september

God morgon.

Sitter och kollar på reprisen av So you think you can dance. Orkade ju inte kolla klart på det i tisdags kväll eftersom jag var så trött.

Sov ända till halv tolv idag. =O Hahah men jag kom ju hem vid tre inatt så^^ det känns som att man får sova länge då..=P
hahah
Igår så träffade jag, mimmi och madde vårat band som vi gör musikvideo till och la fram våran idé. De tyckte om den mycket..=O =D vilket jag blev jätteglad över. Sen så gick jag och madde hem till madde. Det tog ett tag men de gjorde inget eftersom vi pratade för fullt hela vägen. Sen så duschade vi och satt på oss fest outfiten och gick och åt mat. Nu var klockan redan runt halv åtta. Sedan fixade  jag håret och madde sminkade sig, sen bytte vi. Efter tre ombyten var madde nöjd med sina kläder och vi fick skjuts ner på stan halv tio.
Där träffade vi Johannes och Erik och johannes hade en (mycket osynligt) petflaska med Dooleys. Den fick vi dricka upp snabbt innan vi skulle försöka komma in på krogarna. Johannes och Erik som är 90or försökte komma in på Pluto men de gick inte så vi gick till Silk.
Där var det nå Hårdrockskväll =O Vi kännde oss såå missanpassade så de var sjukt. Och så satt det en kille och frågade om jag var singel...3 gånger bredvid mig..*jösses*
Så vi blev fotade för Span sen drog vi ^^ haha
Vi drog till Pitchers där Johannes (halv)bror Bent var där med sina två fd. ABB gymn. kompisar. Först tänkte man : OMG, det här är ju illa...
Men det blev roligare sen senare. Madde satt på sin musik på mobilen och jag,madde och Erik satt och sjöng till sommarpojkarna. Haha
Och johannes skulle få Erik full genom att köpa honom en jägershot och cider. Det slutade med att erik vägrade dricka jägern och Johannes svepte den istället.  Inte bra..
Klockan ett stängde dom och vi gick för att vänta på skjuts. Johannes var så otroligt pinsam och gick och frågade en taxi hur mycket det kostar att åka till Kina... *suck*
Men de andra tyckte det var skoj så..Men mest han tror jag..

Bilresan hem var nog egentligen roligast. Madde slog huvudet i fönstret och fick ett skrattutbrott. Sen gick jag med henne in och kissade och hämtade mina saker. Haha småfnissande hela tiden. När jag kom ut så mådde inte alla så bra (en iaf). Sedan hämtade vi en till människa från ett ställe i västerås och vi trängde in oss igen i baksätet och erik och jag sjöng. Det blev mer och mer oseriösa sånger och det slutade med att vi sjöng "My little pony" låtar.
Hahahah

Sen kom vi hem till Åkersta där vi  släppte av Johannes och Bent. Sen skjutsade vi hem Erik till skogen och åkte till sala.

Hahah ja det blev en lyckad kväll iaf.

Erik och Madde
Erik Och Madde på Pitchers.

Johannes och Bent
Johannes och Bent på Pitchers.

Jag
Jag på Pitchers.

mlp
My Little Pony

Torsdag 4 september

Hejsan

Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att ghost whisperer ska börja..=) ett måste på torsdagskvällar.
Har just skrivit klart en text om vad vi ska göra för reportage till P4 Västmanland till Tommy som jag skickat in och så har jag skickat in mitt referat till Daniel. Känner mig mycket duktig faktiskt eftersom vi fick referat läxan igår, jag skrev klart den imorse på en timme och nu bara putsade jag på den och skickade in. Känns bra, ett mindre stressmoment under helgen.

Idag åkte jag in tidigare till skolan för att prata med Tommy om en sak han berättade igår för mig och madde, eftersom det har gnagt på mig ända sen dess. Men han var på möte, därav att jag gjorde referatet istället. Sedan åt vi lunch och då träffade jag Tommy så jag kunde prata med honom då. Han visste vad det var frågan om och förstog mig vilket var mycket skönt. Jag behövde inte förklara så mycket vilket är bra. Han bad om ursäkt om han hade sårat mig och lovade att jag,madde,johannes och en person till (som jag kanske vet vem men vill inte skriva utifall att denne person läser min blogg och sen inte blir den) snart skulle få mer info.
Vi hade också mediainriktningen idag och det var väl sådär..vi böt idé igen och nu ska vi göra ett sportprogram. Det spelar inte mig någon stor roll bara vi börjar jobba på allvar snart för jag vill inte få sämre betyg för att andra inte jobbar effektivt. 

Sen bar det som sagt av hem till pappa där jag böt om och kastade i mig en macka. Sen skulle jag iväg och dansa för första gången=D Var så himla skoj så det är sjukt =D hahah det kommer vara lycka varje torsdag efterssom man får dansa då. Men som vanligt är jag stelare än ett kassaskåp så de blir till att träna och stretcha. 

Skriver mer snart ska kolla på Ghost Whisperer nu!!

Puss 



AAAH Jösses vilken besvikelse..De har ersatt Ghost Whisperer med Hero. =S =/
Vad irriterande, det var ju så spännande =( jjaaja vad ska man göra likssom.

Vad pratade jag om nu då?...Jo dansen hade jag kommit till.
Det var verkligen kul att vicka på höfterna ;)

Imorgon är det fredag och ingen radio än. Men vi ska försöka få dit Richard och spela in hans röst eftersom våran jingel har raderats ur radions datorer.
Sedan kommer mamma med mina kläder.
Vid fem ska jag, madde och mimmi till växhuset och träffa lokalbandet Total som vi ska göra musikvideo till.

Sedan ska jag och madde ut på krogen (kanske johannes och erik också och kattis och hennes kompisar) det kommer nog bli skoj, länge sen sist.
Frågan är bara om/hur/när det går bussar till bjurhovda eller vart jag ska sova och hur jag tar mig till sala dagen efter..

Det återstår att se...

Och så en sista sak så kan jag ju konstatera att tvåorna på KG är så otroligt dryga och smått störda också. Jag fick ett mejl idag som jag antar att hela skolan fått av någon i tvåan med namn Eddie. Ingen aning vem den personen är bara att hans namn är på mångas läppar. Jaja..iaf så fick jag då ett mejl av honom med en länk till youtube. Denna länk är till en film på en annan i åk 2 - naken.
Ja precis. Och inte nog med det så sitter han i skolornas soffa. Hur illa är inte det då? Jag tror ingen vettig människa i skolan sätter sig på samma ställe han har slagit ner sina två nakna skinkor. Enligt mig borde vi stänga av culturredaktionen och sanera den ordentligt innan faran är över.
För alla som ändå trots varningstexten känner för att kolla in denna person, sök på "Anton Rubin the one and only" på youtube. Den går inte att missa... 

Så som jag sa så är många på den här skolan mycket omogna..men vad kan man begära av 91or?

Ne nu ska jag vara social med pappa.

Ciao!

Tisdag 2 september

Idag var det en tråk dag. Entrepenörskap hela dagen. Nu ska vi komma på vad vi ska göra som UF företag. Jag och madde kom på att våran idé inte skulle passa så bra..så vi måste komma på något nytt.
Efter skolan fick jag vänta en timme på tåget. Först skulle johannes med, men sen skulle han med patric till stan. Så jag gick med madde till rödljusen, sen gick jag med johanna från rödljusen till stationen. Sen när jag kom till stationen så kom johannes ändå..=S=P haha men inte ska jag klaga för det. =) så satt han med mig tills tåget gick. Sen när jag kom till Sala var lilli där och skulle göra mig sällskap hem. =)

Sen gjorde jag och lilli lassange som blev mycket god kan jag upplysa er om;) haha

Ringde till dansverkstan aldeles nyss. Ringde typ 30 ggr utan svar men sen så svarade dom och jag fick prata med en tjej som bekräftade min och maddes plats på showjazzen =D ska bli så skoj=D

Nej nu ni, nu ska jag släppa ut katterna och sen så vet jag inte...=) haha

Känns ensamt att sova själv..=(

Längtar till helgen.

Pusspuss


Tisdag 2 september

Sitter i skolan *urk* tröött...

Johannes följde med mig hem igår och sov över..haha nu fick han se hur det känns att gå upp halv 6 på morgonen. Men jag hade det jätteskoj iaf.
Igår gjorde jag klart min argumenterande text, hoppas den duger..=S Sen fick johannes sitta vid min dator och skriva på hans men han blev inte klar.

Igår gjorde jag och madde och mimmi våran storyboard till musikvideon så den är nästan klar. Det känns jättebra verkligen, nu hoppas jag bara att det går lika bra att göra videon.. =P

Idag är det entrepenör hela dagen...=/ suck faktiskt...Vet inte alls om det kommer bli kul eller ej, men vi får väl se antar jag.

Äch nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så...

Puss

RSS 2.0