filminspelning och kort dag.

tisdag 28 april

Hej nu sitter jag hemma hos pappa och bävar mig för läxorna som måste göras. Idag har det varit en kort dag i skolan. Började med engelska lärarlöst en timme sen vidare till bombardier och idrott men var ute och gick eftersom jag glömt kläder. Efter det tillbaka till skolan och äta dundervidrig mat som vanligt sen upp och ta närvaro på matten och sen slutade vi^^ kl 12. Så var med Erik, Madde, Malin, Frida, Kattis, Sofia och en kille som heter Josef tror jag och spelade in deras kortfilm..men drog klockan två för att åka hem hit... så nuu ska jag väl börja med läxorna.
Måste bara påpeka att den som kom på att vi skulle vara vita på dansen kan ju ta sig nånstans....:O kollade in mig själv i danskläder nyss..och himlar vad de inte ser bra ut likssom..måste nog ha ett vitt linne under mitt vita linne för de vita linnet är ganska tunnt..helt klart...jösses alltså...Blir bättre sen med skinnjacka på ...;) wow va coola vi kommer vara.
Ikväll blir det alltså dans! :D

Ha de så bra alla!

Bio igår och massa plugg

Söndag 26 april

Hej hopp. Idag har jag hållt på att packa packa och packa. Vi håller på att fylla kartong efter kartong och åker iväg med så snart har vi väl inget kvar ^^ haha och de är ändå två månader kvar tills vi flyttar ^^ haha bra att vara ute i tid kanske..
Men nu lägger jag röjjet på hyllan ett tag och sätter mig vid datorn :) Det är tänkt att jag ska fixa med läxor men kände att jag ville skriva ett inlägg innan ..:)

Igår så var det plugg med ..:) Blev klar med ett delmoment i en läxa och det är ju skönt..:) Måste bara speeda lite och bli klar med allt annat med så man kan ligga på +-0 inför den stressiga perioden som börjar imorgon.

När mamma kom hem igår så böt vi om och stack ut och sprang..:) Det kommer bli min nya filosofi..springa.
En solklar förbätring från förra gången iaf.. :) Sprang 2.5km utan att stanna och tiden på 2.2km blev 30sek bättre än för två dar sen ...:) Wihoo!

sen hem och duscha och fixa till sig eftersom jag och familjen skulle på bio klockan 7 :D Fast and Furious! Braa film! :D Mycket bra faktiskt..Sen efter filmen fick jag se "the magic room" alltså projektorrummet ;) haha ssåg mycket logiskt ut faktiskt, mamma och linda fattade inte alls vad Karro menade när hon förklarade alla funktioner men jag tyckte det påminde ganska mycket om radiosaker..:) Mycket fint var det, gammaldags med sånnadär stoora rullar med film på..:P haha mycket coolt.



Sen efter filmen åkte vi hem och kollade på Hockey där Sverige slog österrike ganska brutalt...:P Mycket bra mycket bra;) haha

Neeej hörrni nu ska jag försöka vara duktig innan linda kommer hem..

Ha de!

Love my new Whitiees

Fredag 24 april

Idag när jag kom hem från skolan låg det ett stoort paket åt mig på bordet :D Kolla själva hur coolt är det inte att få en sån här hem..:)



Och inuti låg det en tröja som jag har skickat efter! :D En Soran tröja :D Och snacka snabb leverans..:P två dagar sen skickade jag ett mejl om att jag ville ha en :)



As snygg och rolig tröja :D Jättenöjd! :D

Och tidigare den här veckan kom mina skor som jag beställt med :D



Här är kartongen...

  

...Och så här ser de ut. :D

 



Införd Soran Tröjan och Mina Fiiina Skor :D



Fler inlägg kommer senare under kvällen :D Jag har ju helg nu så nu har man tid :D

Torsdag

Torsdag 23 april

Idag har det vart en sovmorgon vilket var mycket skönt :) Drömde en jäättebra dröm inatt så vaknade jätteglad :D haha handlade b.la. om ett vattenfall, ett semesterhus och mamma och linda som fnittrade gömde saker..:O ;) hahah :P

Verkligen skönt att vakna glad och utvilad för en gångs skull :D Iaf efter gårdagens tråkigheter.. :D Ville lägga mig och somna om igen :D



Sen bar det av till skolan. Cyklade till tågstationen och det var riktigt varmt och skönt :D Köpte mig en macka på stationscafet i sala som jag åt på vägen in till skolan. Sen var det projektarbete hela dagen...denna satans projektarbete . Men nu så...ska de nog gå..
Madde och jag satte oss i lärarrummet och lodade lite..:) Mycket kul filmade lite så ska ni få se sen ;)

Sen vid tre gick jag till kunskapsgymnasiet för att träffa elin en snabbis och få ett par leggins av henne. Sen till tågstationen och sen hem...:) Men alla dessa flugor som alltid fastnar på en när man cyklar gör mig galen^^ haha

När jag kom hem så gick mamma och jag ut och sprang 2.2km...haha inte något att skryta om riktigt för det gick mycket dåligt ^^ Men nu jäklar...om några gånger till så går det bättre:D längtar tills dess.. :)

Imorgon är det upp tidigt och till västerås för intervju kl 10. Håll tummarna för mig då att jag inte gör bort mig totalt ^^ haha är något som skulle kunnna hända faktiskt.. ;)

Nu ska jag ta och äta lite så sleep tight när ni går och lägger er, hoppas ni får en lika bra natt som jag hade inatt.. :D Och Imorgon hoppas jag ni lyssnar på Västerås Närradio 93.7 MHz för då sänder jag mellan 16-17. :D

Bra/Dålig dag

Tisdag 21 april

Dåligt:

Idag fick jag något av ett chockbesked..blev verkligen helt ställd. Som säkert de flesta vet vid det här laget så är jag singel nu. För ett tag sedan gjorde jag och mitt ex slut. Det många också vet är att jag och mitt ex går i samma klass i en skola på ca.200 elever..alltså hörs och ses allt där.
Men det jobbiga här är att ingen orkar ens försöka få reda på all fakta om vad som har hänt innan pratet går..Det allra flesta har nu bildat någon form av "välja-sida-grej" och måånga ställer sig självklart på mitt ex´s sida (och inte så konstigt han är mycket omtyckt i skolan). Men nu är det också så att ingen riktigt orkar bry sig om vad jag säger om varför det tog slut. De kollar konstigt på mig, håller tyst och säger nån lam ursäkt och går därifrån, medans mitt ex då får uppmärksamhet och gullanden. Men droppen var det nu idag när en lärare faktiskt yttrade sig om detta för mig och sa: "Sandra jag är besviken på dig, varför har du gjort slut med din kille för?" och sedan knappt lyssnar på mina förklaringar och säger sen att det väl inte var nån big deal..
Det var förnedrande!! Faktiskt! Jag blev helt ställd och visste inte alls vad jag skulle säga. Så jag frågade mitt ex hur i hela friden en lärare kunde veta om detta och det visade sig att mitt ex hade vart hos läraren och berättat "hela" historien..och nu har alltså även lärarkåren tagit den söta pojkens sida.

Så chockad som jag var åkte jag hem och sen grät jag i minst en timme non-stop. Jag vet att de kanske är knäppt att berätta på bloggen såhär men vafan..de är sanningen. Jag grät. För att ingen någonsin (utom de närmsta som orkar bry sig) kommer ens försöka förstå.

Ni tror att det bara är en "liten grej" som vi bråkat om men de är det inte...allt hade pågått mycket länge innan paus och avsked. Varför ska ni envisas om att säga "meen blii tillsammans igeeeen" när jag mådde dåligt av det? Att alltid ha någon som var svartsjuk för att jag skrattade, arg för problem han hittade på själv, blev sur för att jag inte väntade på honom innan vi gick in i badhuset...det är inte något ulltimat. Efter massa bråk slutar man ha känslor..de försvinner..och ersätts av en konstant oro för när nästa utbrott kommer. Varför vill ni att vi ska gå tillbaka till något sånt? ! Nu vet ni fler detaljer, men inte alla, hoppas ni känner er nöjda och förlåt till X för att jag berättar dessa saker på ett sånt allmänt ställe som min blogg...




Bra:

Idag inledde jag Fas 1A :) Jag hade svenskaprov hos polisen och förhoppningsvis kommer ett besked imorgon om jag klarade det eller ej..sen så blir det intervju på fredag om jag klarade det...:) Så jag håller tummarna..

Hade dans direkt efter också där vi körde stenhårt, sköönt då fick man annat att tänka på än de dåliga sakerna som hänt. Svettigt men kul var det iallafall.
Sen åkte jag förbi coop och handlade lite, deo, snus till pappa och choklad. Köpte en deo jag haft förr som jag älskar luktar så himla gott..:D Så efter det åkte jag hem till pappa, duschade och sånt och nu sitter jag då¨här vid datan:)
Trevligt trevligt..



Det här är Electrik Red min danslärares kompis band..:) Mycket bra, vi har dom som uppvärmning..:) Love this song :D

Nu ska jag sova eller liknande! Ha de bra alla!

Hemma från borlänge

Söndag 19 april

Hej!

Nu är jag hemma från Borlänge efter en kul helg.. :) Är jättetrött nu så jag ska hålla mig kort..:) Mer om helgen kommer senare men vi spelade iaf Laserdome och Bowling..:) bilder kommer också sen, ska få bilder från johanna senare

Ha de bra så länge!

Micheal Jacksson & Britney Spears



Oj jösses jag har fått en ny favorit på Youtube nu när jag satt och spana runt. Micheal Jacksson har sjungit med Britney Spears ^^ Jag har alltid gillat Micheals låtar ända sen jag var barn (dock inte hur han varit eller hur han ser ut) han har en grymt bra röst. Och britney har jag börjat tycka om på senaste tid..måste vara för vi dansar till så många av hennes låtar tror jag... Love this one! ♥ 

Filmredigering, Helg och Lasangetillverkning

Fredag 18 april

Hej hörrni nu är de helg!! :D

Idag har vi haft Rörlig Bild A hela dagen (från 12 till...17 för mig) då vi har lagt in allt material till vår film på datorn..:P kan ju säga att vi typ började halv ett och blev klara halv fyra..:P sjukt mycket material. Sen började jag klippa lite grovt i allt och Ted började göra grafiken, för de äger han på.  :) Och Madde satt med mig, hon behövde inte vara på filminspelning hela dagen så de va ju kul..:D Tror vi är en av de grupperna som ligger bäst till nu iaf..enligt Pilen som sa: "Aaa..eftersom antagligen ingen grupp kommer bli klar i tid så får vi ägna lite av nästa period till redigering med...Jag VET att iaf tre av fyra grupper inte hinner klart.." och vi var de enda som hade filmat allt.. :)
Tycker verkligen om att redigera..haha de kanske är skumt men det är skoj. Mycket pill men nu när man lärt sig programmet ganska bra blir det lättare och de går snabbare..
Jag satt i allafall kvar tills fem eftersom jag missade mitt tåg 16.27 ^^ så då kunde jag lika gärna stanna kvar till fem och ta 17.27 tåget hem. Och sagt och gjort!
Så nu har jag kommit hem!
Stannade på Åkrahallen på vägen hem och handlade schampoo, balsam, kaktussorbet (min favoriiit), avokado, vindruvor m.m
Sen åkte jag hem och började tillverka lasange.. :) Känns fel att kalla det "laga" lasagne när alla ingridienser finns i en pappersförpackning och de enda man behöver göra är att följa instruktioner och steka köttfärs..:P Men nu står min kära lasange i ugnen och blir goo. Snart så får jag avnjuta den :D hoppas den blir bra bara^^ haha skulle ju vara de...

Ja jusstja, vi hade radiomöte idag med, jag, madde,johannes,ted, ida och tommy. Vi diskuterade hur upplägget för sommarradion skulle vara och vilka fem-grupper vi skulle få och så. Känns jättekul att vara ledare för sommarradion i år :D
Så jag bjuder er på en bild som jag tog förra gången jag jobbade på sommarradion, för två år sen. Det är en bild på våra superfina mikrofoner ;) haha


Såå vad står på agendan ikväll? :) Joo, jag ska först och främst äta mat, sen ska jag plugga och packa inför imorgon. Sen kan jag slappna av lite :D

Vad ska ni hitta på en sån här mysig fredagskväll? :D

Trevlig helg på er alla gulliga! ;)

Bilder och annat smått..

Torsdag 16 april

Hejsan alla:D Nu har jag kommit hem till sala och håller precis på att ladda över 116bilder som jag knäppt den senaste tiden :O jösses..:P haha tyvärr orkar jag inte lägga upp alla men några ska nu få kolla på..:)

Idag var det föreläsning på växhuset i 1½ timme om främlingsfientlighet och sverigedemokraterna..jag hatar att behöva säga det men det var riktigt tråkigt..Ville verkligen att de skulle vara intressant och jag försökte lyssna men ögonen föll ihop konstant..:P haha men men..Och rektorn höll ett tal både före och efter vilket börjar bli en vana nu..

Sen efter skolan åkte jag med mama och hennes jobbarkompisar hem i en pytteliten opel haha. Sen gick jag ut med grannens hundar eftersom hon har gjort illa sig igen. Och sen har jag suttit vid datorn och pratat med trevliga människor på msn..:) vissa var lite mindre roliga konversationer men vad ska man göra..jag hoppas att den människan som inte är glad just nu kan komma på andra tankar om ett tag.
Men iaf...de flesta var trevliga :D

Imorgon är det fredag och sista dagen innan helg och Borlänge turen:D Tjoho! Blir till att redigera filmen hela dagen imorgon och jag ser fram emot det :D ska bli kul. Sen är det radiomöte halv tre med tommy och ida. Då ska jag få arbetsuppgifterna vi ska göra i sommar :) Jag kommer ju vara en av ledarna det här året och jag ser fram emot det. Enda negativa är att vissa inte tar mig på allvar eftersom vi går i samma klass, men jag får väl hunsa runt på er;)

Nej nu kommer det lite bilder :D

Middag hos Kusinerna - Lördagen

  

Middag och trevligheter hos Monster Anna - Söndagen

         

Morfar 70 år! Firades vid Sten väggarna (?) - Måndagen

             

På väg till Dansen, Västerås - Tisdagen

 

Kopparlundsgymnasiet, Lunchrast - Onsdagen

  

Madde med ont i ryggen när vi promenerade - Onsdagen

 
   

Promenad med grannhundarna, Idag

   


Så det var allt för mig. Nu ska jag sova. Börjar 12 imorgon men måste sova för de ;) Ha de så bra! :)

Skolan har börjat igen...

Onsdag 15 april

...och jag länktar redan efter helgen och sen efter studenten..Vad skönt det ska bli när betygen är satta den 26 maj (tror jag) och man inte kan göra något åt dom längre. :D Tjohoo de längtar jag såå mycket till, då slipper man all denna panikångest jag har över alla läxor.

Har ju inte hunnit skrivit något sedan i lördags då jag åkte till kusinerna och grillade. Det var iaf jättetrevligt :) Vi grillade kött och vitlöksbröd och sen åt vi hasselbackspotatis, svamp och så vidare..Mycket gott. Hade ju tänkt att jag skulle visa er lite bilder därifrån men tror ni inte att jag glömde kameran då?:P haha självklart gjorde jag det så jag försökte ta lite kort med mobilen men de har jag inte hunnit lägga in på datorn än.. Men de kommer ska ni se :D

Sen i söndags åkte jag, mamma och linda till Moster Anna och Pelle i Strängnäs. Konstigt nog blev jag åksjuk på vägen dit (jag blir aaldrig åksjuk)  var jätteskumt..:S Men när jag väl fick mat i magen hos Anna gick de över. Hon hade stått och lagat mat som en galning och allt var verkligen supergott! :D Oxrullader, Korv i nån deg, jättefin sallad, brieost med nötter i och in i ugnen, såser: vitlökssås, stark bearneise sås och en egengjord på köttspad och gurkspad och grädde. Sen var det potatis i ugn med..
Vi hade de trevlig där iaf, jag och linda gick ut och rastade häst. Gick till badplatsen de har precis bredvid huset och så..
Måndagen åkte vi iväg tidigt på morgonen. Morfar fyllde 70 år och han och mormor hade åkt någonstans i Sverige och gömt sig från alla människor som vi grattas. Men vi fick reda på vart de var Om vi tog med korv och bröd m. tillbehör och en platta öl. Sagt och gjort så fixade vi det och vi fick reda på vart de var. Så från Strängnäs åkte vi till nyköping (och jag blev åksjuk igen..som sjutton) och där var det kisspaus och jag fick köra sista vägen. Sen åkte vi till något som heter stenväggarna...Ute i skogen vid havet, jättefint. Allt med havet är fint ;) Älskar Havet och skulle så gärna vilja ut i sommar på båt eller något.
Vi firade morfar som fick en mobil av oss så han skulle va lite mer modern än han var förr med sin gamla nokia. Så grillade vi, gick runt lite sen åkte till deras husvagn 5km därifrån och fikade. Sen åkte vi till Strängnäs igen och lämnade Anna och Pelle och sedan åkte jag och mamma och linda hem till sala igen. Pust va mycket bilåkning de blev under påsk men de var ju kul iaf så man får ju se de så ;)

Såå.. i allafall nu har skolan börjat igen, eller igår började den och Jag och Madde hade idrottslektionen precis på morgonen. Vi körde volleyboll och fick hunsa de stackars klasskamraterna med idioten och upphopp ;) haha och mer ska de bli nästa gång vi har idrott, då blir det dans och de är inte att leka med.
Och på tal om dans: Igår var det Showjazz igen :D Oooh va jag älskar att dansa :D Vi gick igenom hur vi skulle se ut på uppvisningen den 10 maj och jag deltog ju med en bra idé eftersom vi har två danser ska vi först vara cirkusprinsessor (temat på hela showen är cirkus) med fina handskar, sen ska vi slänga av oss våra fina saker, släppa ut håret, på med skinnjacka och dansa den coola dansen;) haha ska bli kul. Våran dansuppvisning är på morgonen kl 10.00 börjar den och Lyriska jazzens uppvisning börjar 15.15 så de blir ett asjobbigt avbrott därimellan:S aja får se hur de löser sig..

Idag är det alltså onsdag...jag har blivit knäpp med dagarna nu när vi var lediga måndag. Idag hade vi föreläsning eller träning kan man säga, med Titta Hilton som är skådespelare om hur vi ska snvända oss av rösten. Mycket kul med praktiska övningar och hon kommer komma tillbaka om 2 veckor igen och då ska vi typ kunna ett manus vi fick av henne idag. :)
Sen gjorde jag radiojobbet efter skolan och det gick snabbt..:O som om datorn tuggat speed eller något:D men glad blev jag för då kunde jag komma hem till pappas lägenhet snabbare. Nu sitter jag alltså här.. :) Och om ett tag (när Madde är klar i stallet) ska jag åka hem till henne så ska vi ha en pratkväll :) Kul de ser jag fram emot. Vi börjar ju 12 imorgon så vi kan ju vara ute länge ;) haha blir väl prat om att fly skolan och joina ett kloster och massa annat prat med.. :)

Neej..nu har jag nog tjatat hål i ögonen på er med all text..:O ursäkta mig ;) haha nu ska jag kolla vidare och rådfråga min vännina johanna om lite design på bloggen...hon kan hon ;) haha

Grilltaajm!

Lördag 11 april

goddag..:D
Sitter och smaskar i mig Eriks halva av min mangosorbet...:) Jättegott att äta sånt som inte är mitt..;) muahaha
Har duschat och fixat iordning mig sen 10.00 imorse och nu är jag typ klar för att åka och grilla hos kusinerna :) Ska bli kul. Funderar på att ta med mig kameran så jag kan visa er lite bilder sen ;) Nu väntar ja lite på att min syster ska bli klar med håret;) haha ett evighetsgöra det där med att få håret perfekt...jag ska försöka mig på det efter hon har krigat klart med min hårsprej.

Kom på att jag glömt berätta för er att jag fått ett brev från de stället jag önskar komma in på efter gymnasiet :D Jag har fått en tid till att utföra Fas 1! :D Och de är bara ca 2 veckor kvar :D Är jättenervös men jäätteglad :D Håll alla tummar ni kan åt mig för de där är verkligen de jag vill :D Så idag innan vi åker till Irsta ska jag stanna till hos pappa och hämta min post :D Har även fått ett från Västerås Stad  som säger att jag har sommarjobb på radion i sommar! :D Yay Madde och Jag ska ju vara ledare i år och vi kommer få de små barnen att jobba ;) haha Muahaha...



Videoklipp från Helgen

Jag sitter just nu mätt och belåten i soffan och sitter och för över lite videos från helgens filminspelning till datan. Tänkte dela med mig av nån så ni kan få se hur det gick samt lite bloopers ;) haha

 

Det här är då från då vi spelar in en scen "hos rektorn". Där är Maja, Majas mamma, Majas pappa, Sofias pappa och Sofias mamma samt rektor med. Här flamsar Harald runt som spelar Majas Pappa.

Skärtorsdag

Torsdag 9 april

Idag känner jag mig faktiskt mycket bättre tack och lov..:P
Sov ordentligt länge idag också kanske var därför..(11 typ..)

Idag är det ju dagen då alla påskungar ska komma och knacka dörr, ge litet kort och få högar av godis tillbaka.
Gillar inte riktigt de där..kanske för att jag varken är barn eller förälder än. Jag tror de blir roligare när man har barn själv som går och knackar dörr. Just nu gömmer jag mig för dessa småvaresler.

Har pratat lite med johannes och erik och madde idag på msn..har satsat på cyberkomunikation helt enkelt..Johannes och jag har kommit överens om att träffas någon dag och prata med vi får se vilken dag de blir helt enkelt. Han har fullt upp med  läxor och jag ska iväg lörd-månd. Vi får se hur det går helt enkelt.

På lördag ska jag och syster till Irsta (våran soon to be by) och grilla med moster och kusiner. Ska bli skoj seciellt med tanke på att de ska bli 18grader varmt och solsken :D Me like!

Längtar också efter den 18e då jag ska till borlänge. Ska bli skönt att prata med folk om saker och ting..har ju folk att prata med här med men de blir en annan sak med dom.
De är inte killar..;)
Och madde har jag aldrig haft tid att prata med ensam förutom våra enstaka minuter då vi flyr alla andra..




En fråga:

Någon som ska till Maskinen imorgon på Silk?

Sjuk

Onsdag 8 april

...Occh idag är jag sjuk...Hääärligt.
Vad irriterande det är att bli sjuk. Jag har faktiskt kommit fram till en teori om varför/när jag blir sjuk bara sådär. Jag har märkt att efter varje stressad period i mitt liv blir jag sjuk. Den här gången var det Filminspelning, ta hand om huset, ta hand om min syster, göra läxor och johannes. När mamma kom hem igår släppte den här förskylningen lös. Som att knäppa med fingrarna. Förra gången jag blev sjuk var det samma fenomen: Jag var precis klar med en tuff period.

Så jag ligger hemma och slöar för att slappna av. Har ont i kroppen som jag vet inte vad och jag hostar. Det här får ta och gå över tills jag ska vara med mina möklinta tjejer annars ska jag personligen gå och mordhota min förskylningsvirus.

Jag håller alla tummar på att jag blir frisk snart och hoppas ni gör det med :D



Och snart är de Påsk!

Puss

Hallelåja

Tisdag 7 april

Idag har jag varit i Västerås och shoppat. Eller det skulle bli shopping men de blev inget. Först hämtade jag mamma på stationen. Nu är hon hemma igen efter över en veckas semester i abisko. Och brun är hon.
sen åkte jag och hämtade erik och åkte in till stan. Där gick i i lite mer än en timme och väntade på de andra. När väl madde, laila och johannes hade kommit gick vi och åt. Det blev en kycklingsallad från george. Otroligt gott. Vi satt ute på stadshusets trappa och åt och madde körde sommarlåtar på mobilen. Super mys.



   



Härligt med sol!

Efter vi hade ätit förljde vi med madde när hon skulle ta hål i örat och sen gick vi och kollade på studentskor. Hittade inga perfekta än så länge men letar vidare.

Halv 4 ungefär skulle jag och erik åka hem så vi köpte munkar och hade "inte slicka sig runt munnen" tävling på vägen hem. Haha blev oavgjort..

När jag kom hem skulle vi iväg och handla och sen hämta linda från ko ladan hon jobbar i. Fick komma in och klappa en kalv som var jättesöt. Men nu luktar jag ko så måste duscha imorgon. Just nu orkar jag inte håller på att smälla av av trötthet.

Känns som att jag håller på att bli sjuk också..:( Jag har ont i halsen ont i huvudet och det trycker bakom ögonen. Inte bra. Hoppas en natts sömn botar det annars vet jag inte vad jag ska göra.

På torsdag blir det massage på kristiansborg (en 20 års present från kerstin) och det ska bli superskönt! Längtar!!

Tack Johanna!

Tack Johanna Melin för den fina designen till min blogg. Som ni ser är den förändrad och skulle vara lite mer somrig än den förra. Och de gjorde Johanna perfekt! Tack för hjälpen!



Johanna

Filmning klart

Måndag 6 april

Hej alla! Nu är filmningen klar och allt har gått ganska bra tror jag! :D I lördags gick jag upp 6 för att duscha och sen åkte jag och hämtade Sala vid kvart över åtta. Sen åkte vi in till Stadhuset och väntade på de andra. När de väl kom så hälsade vi på vår skådespelare från kungsbacka Ikí. Jättetrevlig tjej, helt underbart tur vi hade att hon var intresserad av vår film. Så vi satte igång att spela in och allt gick bra. Vi fick tag på allt folk också så det var tur. Vid 2 åt vi lunch alla och halv 5 åkte vi till Skultuna och spelade in två scener där. Då var en man från sthlm med, Göran Holm, och var polis. Sjukt duktig också.
Sen var Harald där med och han är ju helt galen. Finns nog inte en roligare människa. Allt han gör blir skämt och vi fick otroligt mycket bloopersklipp ;) haha Halv nio på kvällen var vi klara för dag 1 och alla var aströtta. Så jag och Sala drog hem till...jusst Sala (staden)...och soov.

Dag 2 började vi halv tio istället för nio. Så ja hämtade Sala halv nio och åkte in. Kom först igen. Den dagen filmade vi bla. hos polisen, på viksäng, björnovägen, framnäs och så. Alla var mycket mer sega då än dagen innan. Synd men de gick bra ändå. Hade tidspress på oss i slutet för att Ikí skulle med ett tåg halv åtta. Men vi klarade oss. Allt var klart kvart i sju. Så då blev de stora kramar och hejdåandes och sen åkte jag och Sala till mormor och morfar för att lämna bilen där och få skjuts hem. Bilen är nämligen på lagning idag.

Tack ALLA som var med under inspelningen och gjorde att filmen blev lyckad. Nu är det upp till oss att få den ännu bättre med klippning, musik m.m. Om några veckor är filmen klar! :D

Ikí, Harald, Elin, Lisa, Sala, Katarina, Marcus, Malin, Göran, Kerstin, Två kvinnor jag inte vet namnet på, Ted, Johannes, Madeleine Och Sandra.

Och tack för hjälpen Wiking för skollokal, Pilen för lampor, Magnus Höglund för kontor och rektorsrum 

Bilder kommer självklart upp lite senare. Jag sitter vid fel dator just nu så har inga tillgängliga. Och så väntar jag på bilder från Ikí också.

Idag är det solsken igen! :D Så jag har tillbringat ca en timme ute på framsidan med näsan mot solen. Ska snaaart börja städa huset tror jag...eller göra läxor..har inte bestämt ordningen än. Imorgon kommer mamma äntligen hem ska bli skönt. Har ju hänt så otroligt mycket som jag behöver prata med henne med.
Funderar på att Bada någon dag också. Här i sala simhall. Har ju fått en 10kort där. Någon som vill hänga på? Mycket roligare att bada tsm med någon.

Puss

Påsklov och filmning i helgen

Fredag 3 April

Nu är det lov! Har nästan nyss kommit hem till sala och sitter och kollar på NCIS. Solen har skinit hela dagen och det är så härligt väder:D Jag blir så glad.
Och så har vi suttit och ritat bildmanus hela dagen så snart så är det nog klart. Imorgon blir det Filminspelning i Västerås från 09.00. Tjejen som ska vara huvudrollen i filmen kommer till västerås ikväll och stannar tills på söndag eftersom vi spelar in då med.

Jag pratade med johannes innan jag åkte hem från skolan också och det känns faktiskt bra att vi gör som vi gör just nu. :)

Sen var jag på Åkrahallen för att handla middag. Där parkerade jag bredvid en prius och började tänka på Ninas Pappa som har en sån bil. Och jag blev jättesugen på att träffa alla m.t tjejer:D Den 18e ska vi träffas i borlänge och spela laserdome och bowla :D Ska bli jättekul:D  hahah


HareKanin och SuperJens

Puss

Hemmafru

Onsdag 1 April

Yay nu är det april dagen....*blä* Som tur är har ingen vågat lura mig idag..jag har ju hotat med att göra någon riktigt illa om de försöker lura mig. Hatar verkligen den här dagen.

Men men..

Idag vid lunch tid så kom våra studentmössor!! :D:D:D Tjoho! Min är suuperfin! Har faktiskt inte sett en finare förut!
Förutom...

De på företaget har skrivit Kopparlund på våra mössor. :O det skulle stå Kopparlundsgymnasiet. Alla blev skitförvånade och irriterande vilken man kan förstå. Det är likssom studentmössan. Så någon ringde till AJ Erikssen och frågade vad i hela friden som hade hänt. Och de sa att Emil Ö i vår klass hade godkänt det för kopparlundsgymnasiet var för långt. Haha och han blev assur! För han hade ju inte godkänt något! Så han ringde till dom och de erkände att de hade gjort fel. Så nu väntar vi spänt på vad de kommer säga, kommer vi få nya mössor gratis eller vad kommer hända??

Håller tummarna på nya mössor..Min kommer ju vara lika fin som nu fast ännu bättre med rättstaving..



    
   

Längtar tills den 12 Juni!! :D

Men iaf..nu är jag hemma igen och jag har lagat mat, diskat, startat diskmaskin, startat tvättmaskin, plockat undan och grejjat. Så nu kan jag sätta mig med läxor. Skönt ;) haha konstigt nog men jag måste verkligen få klart dom nu.

Och på måndag 07.00 blir det till att lämna in bilen på reparation. Den är trasig :O Något i hjulet krånglar och sånt. Morfar vill inte att jag ska åka bilen alls men jag känner att jag behöver den den här veckan. De sa att man kunde åka i den så..och jag lovar morfar jag åker mellan 80-90...;) Känner mig som en gammal dam ute på vägarna men men..är den trasig så är den.

Nu ska jag plugga plugga plugga.

Lovely wether by the way :D Solsken!!

Puss

RSS 2.0