Musik för trötta Sandror


Klassfest på Djäkneberget

Torsdag 28 maj

Grattis Martin som fyller 19 idag! :D

Jag sitter just nu i skolan och lodar runt..uch jag tror de flesta treor är ganska trötta idag..
Jag själv är så trött att jag skulle kunna somna sittandes..
Igår så var vi på klassfest på Djäkneberget tillsammans med en liten drös av folk. Det var mycket trevligt faktiskt. Jag körde så höll mig från alkoholen vilket jag är ganska glad för idag. Istället skjutsade jag hem folk ordentligt.
Tror jag var hemma runt halv 2 på natten och stupade i säng. Sen var det upp 7 för att dra till skolan. Det var utklädnadsshowsmöte på morgonen och hela klassen skulle vart där....men just de...SKULLE vart där. När vi kommer till skolan är det fan knappt några där och vi upptäcker att vi åkt hit i onödan..Dåå blev man ganska irriterad faktiskt. Såå jag, madde, erik och (ibland) johannes satt och halvsov i ett grupprum tills det var dags att äta. Då gick jag och madde och erik ut och åt på thai fast food. gott! :D

Såå nu sitter jag då här...trött..

Och eftermiddagens lektioner är fritt arbete så känns egentligen inte ens värt att vara här..men men..

Ska hämta ut min klänning på skiljebo idag med innan jag åker hem..Imorgon är det Elba fest och just nu är jag inte taggad...men de kommer nog..när jag fått sova ordentligt ;)

Idrott,Sallad och P-lugg

Tisdag 26 maj

Idag började dagen bra. Vaknade några minuter innan klockan ringde. Av vad?? Aaaav en kisse :O Vilken kisse? Jo samma plåga som ni såg vara så söt på mitt förra inlägg..:) haha han har en tendens att jama mig vaken på morgonen för att han vill ha uppmärksamhet.
Iaf..fick dricka juice till frukost ^^ mums! Sen blev det bussåkande till skolan och engelska på första lektionen. Vi var effektiva och gjorde klart ett manus till teatern vi ska ha på engelska imorgon. Jag ska vara mor till Larry ( martin), gift med Mick ( johannes) och se de både bråka om min uppmärksamhet. Hahaha jooodu...det här kan bli intressant.
Jusstja..klarkner ska vara berättarröst.

Sen var det idrott på ringvallen med gräsinnebandy..jobbigt men skoj. bollen ville inte följa med.
Sen hem till Madde och duscha och sen till Maxi för att köpa vår speciella sallad (kalkonsallad från quitchy - iaf för mig)
Och tillbaka till skolan för att ha Matte. Det  var en massa omprov och sånt så jag madde och erik satte oss i Hissen som den heter - det är ingen hiss utan ett klassrum - och gjorde matte. Det var faktiskt mycket skoj.

efter skolan drog jag till sala för att beska läkaren..eller läkarinnan?? Och sen vandrade jag runt på stan lite i brist på ork att gå hela vägen hem...hittade ett par skor  som jag köpte mig :D så nu har jag ett par gladiatorskor som jag kan ha på elba på fredag :D och kanske imorgon med på klassfesten?:D tjohoo!!

Men sen var det långa tråkvägen hem och sen äta och nu så sitter jag här vid datorn och glor ut. Det regnar..:( Helt supertråkigt...jag som ska ut och springa mina 2 km..känns inte bra eftersom jag gör allt för att undvika att bli förskyld till den stoora dagen med stooora D. 8 juni!! hahah sjukt att den känns nästan större än studenten. Självklart är studenten biggaste dagen ever i historien men just nu är jag satans nervös över den åttonde.

Tänkte bara helt enkelt bjuda på lite bilder från de dagar som gått. Här gör Madde en inbakad fläta på mig igår.



Det här är..ja..himmel och träd från imorse. Fint väder! :D


Och sist: Syrenerna...de fina syrenerna. Även den här från idag..när jag pinade mig hem den långa vägen från Sala centrum till sala utkant.



Ha de bra alla sötnosar som läser min blogg ;D
Och föresten...de som inte är vana med smileysar, jag kan tipsa er om att luta huvudet smått till vänster när ni kollar på "de underligga sakerna den där människan skriver efter praktiskt taget varje mening" så syns de lite bättre att det är en gubbes ögon och en mun till.

Och föresten hörrni, jag vet att många vet hur man gör men om man vill skriva något till mig så tryck på den lilla texten under det här inlägget som det står "kommentarer" på.
Good luck! :D

Bilder från 25 maj

måndag 25 maj

Hej hej.

Idag har det vart smått slö dag i skolan vi fick fika i skolan på rörlig bild lektionen och självklart kommer sentimentala sandra fram och tycker det är mycket sorgsamt att det är sista lektionen med film. Det som har vart så kul likssom...men jobbigt som fan under vissa perioder..

Sen efter skolan bar de av att hämta mamma på jobbet och hem till mormor och morfar för de ville ge mamma födelsedagspresent. Hon fyller nämligen år idag.
Sen handlade vi och åkte hem och åt och förberedde innan grannarna skulle komma och firas.

Sååå jag råkade powernappa på mammas säng i 5 min och sen la jag mig på gräset utanför och knäppte kort..fick några bra men tänkte visa er två stycken. En på blommor och en på min kissemiss Måns.





Uch jag är fruktansvärt trött just nu så jag orkar inte skriva så mycket mer ^^
Imorgon är det engelska, idrott och sen matte..tjoho....

Yeye...Godnatt på er!


Sista dagen innan skolan börjar igen

Söndag 24 maj

Jaa de är söndag..imorgon är det måndag och skolan börjar igen. Det känns ganska bra att snart ha allt under kontroll i skolan och snart kan man njuta av de få dagar man har kvar :D Skönt.

Idag började dagen av att Måns (min äldsta kisse) hoppade upp i sängen, råglodde på mig så jag skulle lägga mig på rygg, sen la han sig på mitt bröst och lutade kinden mot min kind och kurrade.. haha rågosigt^^

Sen blev det frukost och film med mamma och linda. Satt och kollade på Harry Potter och fenixorden, mycket skönt att börja dagen så.

Efter det åkte linda till stallet och jag och mamma gick ut och sprang. Den här gången blev det en sträcka på ca 4 km. Inte för att det gick superbra men när jag kutade lite då och då kom jag massa jättelångt före mamma haha och nångång måste jag väl få komma före henne ;) haha Sen tog vi bilen och mätte ut en sträcka på exakt 2km så jag kan ta tid ordentligt och springa där det inte är som att springa i en bergochdalbana.

Hem och duscha sen laga mat. Mums!! Idag åt vi jättegott. Lindas och Mitt favoritrecept ur lindas kokbok hon fick av farmor i födelsedagspresent gjordes. Och mycket lyckat idag igen fast vi knappast höll oss till receptet.

Såå nu ska jag sätta mig och göra lite läxor innan massa bra program börjar ;) haha ha de så bra hörrni!! :D

Hundtricket

Lördag 23 maj

Hej hörrni.

Sitter och kollar på Hundtricket på tv3 :D Jaaaa!! :D Har sagt till mina kompisar länge nu att jag har abstinens på tre filmer: Se upp för dårarna, Hundtricket och Göta Kanal 2.
Och för någon vecka sen så var det se upp för dårarna på tv och jag blev superglad :D Och nuuu så är det hundtricket :D
Såå jag antar att göta kanal 2 kommer nästa vecka då?;) haha

Idag har vi firat mamma lite tidigare än väntat och det har vart kul :)
Jag har även gjort klart ännu en läxa och skickat in och det är jätteskönt. :D



Neejni nu ska jag kolla vidare ;)

Torsdag - "ledig"

Torsdag 21 maj

Hej hopp alla!!

Idag är det torsdag och ledigt från skolan. Superskönt verkligen :D Meen så mycket vila blir det ju inte..Har suttit hela dagen och skrivit klart idrottsfrågorna. Nu är dom klara och inlämnade! Yes ser snart slutet i tunneln. Jag har även fixat ihop en låtlista till radioprogrammet imorgon, nu är det bara manus och lita fakta som saknas :D

Känner ni för det kan ni ju lyssna imorgon bitti kl 9.00 på Vår radio 93,7
Mitt program kommer handla om Sommarplågor ;) haha

Sen har jag vart på affären och handlat massa mat, kommit hem och lagat den maten lagom tills mamma kom hem. Mycket gott faktiskt om jag får säga det själv ;) Tonfisk och bön wrap med avokado och grönsaker.

Ska iväg ut och vandra lite om ett tag. Skulle egentligen simma men smart som jag är fattar jag ju inte att saker har stängt idag för att det är röd dag..:S aja..ibland är jag inte så smart ;) haha

I tisdags var det som sagt Vårruset och det gick jättebra :D Sprang hela vägen nästan ...:) stannade i en uppförsbacke i slutet för att det var smockat med folk. Wohoo! Det är verkligen en kick de där;) haha Någon som vill bilda lag med mig och springa 5km i blodomloppet i slutet av augusti? :D

   
   


Så här fick ni lite bilder från vårruset :D Som ni kanske märkte hade jag skumma saker i håret men de är skosnören från BRIS som man självklart köper ;) allt för barnen eller hur?:D

Hahah ska också bjuda på en söt men suddig bild från idag. Det är kissen Kiara som somnade i soffan medans ja gjorde läxorna idag. hahah hon har somnat med nosen i springan mellan kuddarna i soffan :D



Haha gullunge <3 :D


VårRuset

Tisdag 19 maj

GRATTIS NINA på 19 ÅRS DAGEN!!! :D
HareKanin klubbens Ordförande, M.T´s utomståing och Borlänges hot mot allmänheten :D Hipp Hipp Hurra!! :D

Just nu sitter jag i skolan och har just ätit mat. Unbelivable, ingen plast, inga ögonfransar och absolut inga getingar i maten! :O Jag tror jag drömmer, nyp mig någon! :P haha Dock var det rått bacon som sladdrade runt men man får väl vara nöjd ändå.

Och jag har slutat för dagen! Är det inte för härligt?? :D Meeen....Nej...vi ska ha utklädnadsshowsmöte :( från...för 2 min sen till 14. Och sen måste jag göra radiojobb. Känns inte som att man får någon tid att kunna göra klart andra saker vilket gör så jag får panik igen. :(

Men men jag kan inte göra så mycket åt det om ingen vet hur man kan dubblera sig??:P

Och sen kl 19.00 ikväll så blir de till att springa VårRuset! 5 km runt i västerås och kämpa mot barnvagnar och modern min som utmanar mig och syster. nu jävlar ska hon tystas ner haha;)
Synd bara att jag hamnat i en svacka just nu när de gäller springningen men hoppas att ja tar mig ur den idag.




Men nu ska jag grejja ;) Ska även berätta att filmen MAJA är nu klar och snart får jag den på mitt kära USB minne :D Jippie nån som vill förhandstitta med mig?:P

Ha de bra alla!!


helgens aktiviteter

söndag 17 maj

Suttonde Maaaj!!!!! GRATTIS NORGE PÅ NATIONALDAGEN OCH GRATTIS TILL SEGERN I EUROVISION!!

Jaa äntligen vann rätt låt på melodifestivalen!! :D 3 ggr har det hänt i mitt liv, charlotte perelli 1999, Lordi 2006 och nu Alexander Rybak 2009 :D
Sköönt nu ska jag till Norge nästa år!! :D

I går sände jag radio igen. Det var Barnfestival och jag,madde och erik sände live därifrån. Kul var det, jag intervjuade en kackerlacka! :D haha ja ni såg rätt, en kackerlacka!



   
  

Neej nu har ja inte tid att skriva mer. Måste göra idh frågorna.

Helg

Fredag 15 maj

Yes nu är det helg!!

Har suttit och kollat på projektredovisningar hela dagen! Några få var intressanta men jösses vad uttråkande de var att kolla på dom som aldrig kom till saken.
Efter skolan så stannade jag kvar i mum ett tag med erik när han fixade med sin visuella poesi. Och sen gick jag till tåget och åkte hem till sala. Hahah och det märks också att de är vår nu för alla pojkar blir knasiga nu ;) haha



Kääänner att de blir en massa ego bilder men jag tänkta bara visa upp outfiten idag. enkelt, svart linne, jeans, skärp och mina gamla älsklingar: mina bruna högklackade sandaletter. :D

När jag hade kommit hem så satte jag på mig idrottskläder och ut och sprang. Jösses vad kallt det var idag, fast solen sken var vinden askall :S

Aldeles om ett tag ska jag och syster ut till affären och handla lite, ska bara försöka få mitt hår att torka lite till..:) Sen blir det till att gosa upp sig i soffhörnet och glo lite :D

För imorgon är det dags för livesädning från en festival igen. Dom sändningarna är sköna :D Kul när människor kommer in i studion helt spontant och snackar och är med i radio.
Sååå kan ni ratta in oss imorgon (för täckningen är ju inte den bästa) så lyssna mellan 11-13 för då sänder vi :D 93.7 MHz.

Vad ska ni själva göra nu en sånhär fredagskväll??:)

Projektredovisning

Torsdag 14 maj

Hej hopp!!

Idag har det vart projektredovisningar i skolan hela dagen! :D Och jag och madde visade upp våran animerade musikvideo och pratade om den och visade ett power point inför hela åk1 och 3. Så de var lite folk iaf..tror nästan de var fullsatt. såg inte så bra med spotlights i ögonen...:)

Har ingen direkt bra bild därifrån men den här bilden kan ju visa ungefär hur de såg ut.



Sen efter skolan var slut så hämtade mamma mig och så åkte vi till hälla för att lämna tillbaka tapetprover. Där blev vi stannade av polisen och in i världens längsta poliskontroll typ...:P har inte sett så stor poliskontroll förr. ascoolt;) hahah alla var så söta när de vinkade in oss, vissa vinka snällt, andra surt, de tredje stöddigt, den fjärde som om den inte brydde sig ;) hahaha man såg personligheten så tydligt..:) Efter att ha visat att vi va nyktra och fräsha så fick vi åka vidare.

På vägen hem stannade vi till i stallet och fixade åt ninio (lindas häst) och jag satte mig i gräset och han fick gå och äta runt mig.



  



Och så jag då...känns som att egobilder börjar bli en vana haha:) Meeen så blir de när man inte har nån där att hålla i kameran:P försökte få hästen att göra de men han ville ha betalt...8-) suck... ;)hahah

Nuuu ska jag sitta och analysera en engelsk novell. Ska ha seminarie om den på tisdag och den är ganska kul att analysera faktiskt

Ha de bra mennchen!!


Sandriizz

Onsdag 13 maj

Grattis mormor som har namnsdag idag! Tjoho! :D

Idag har det vart skola,skola och skola...och lite skjutsande. Skjutsade mamma och hennes jobbarkompisar till en kick off på sigurdsgatan så åkte hemifrån tidigt. Sen började jag halv nio med projektarbete och då fick vi våra studentböcker..:D:D haha de va jättekul att sitta och kolla i den:D 

     

Richard är så gullig som skrev att han kommer sakna "äntligen superfredag" ;) hahah gulligt jag kommer sakna alla lärare dom är så söta ;)

På projektarbtet på eftermiddagen så tatuerade jag madde lite ;) haha eeller...tatuerade med en bläckpenna..:) Erik tatuerade henne med blyerts de gjorde lite ondare..Sen fick Erik en gubbe på handen med..

     

Sen efter skolan skulle jag jobba på radion men de fanns ingen referens :S  så de blev inge jobb. De blev Stan istället med Erik och sen hem och laga mat..:)

Såå nu är jag alltså hemma :D Har bett om ledighet den 8e juni idag och de fick jag fast många tyckte de va småidiotiskt att ta ledigt så nära studenten. Men dom vet inte varför heller.
Sen har jag pratat med morfar i telefonen också, han och mormor är i kloten och fiskar :) Skulle vara sköönt att åka bort sådär. Blir inte jag pensionär snart??:P



Ha de bra alla ;)

Medelmåttig dag blev ganska bra ändå!

Jaa den här dagen blev väldigt bra när jag kom hem!! :O:O:O :D

Kom hem och kollade mejlen för att Ida hade skickat ett mejl till mig sa hon (såg att de va tre mejl hon skickat) så hade jag också fått två mejl från intagningen där jag vill komma in :O Så jag gick in på den sidan och såg att de vill att jag ska komma på test:D:D:D:D Så den 8 Juni åker jag till Stockholm :D:D Har iiingen aning vart de ligger dit jag ska men de ska jag nog hinna hitta;)

Efter de gick jag ut och sprang och skrämde en kille där^^ haha

Efter de blev de dusch och senare Eurovision Song Contest delfinal1

Och så snart blir de sussa kudden :D


mörkgrått

tisdag 12 maj

Hej alla glada och granna!

Idag var de fullt upp i skolan igen..att de aldrig tar slut..men jag ser ett yyyttepytte svagt ljus i tunneln för idag blev vi klara med Matte C!! Yes, no more, no more.

Sen var de engelska på morgonen och så satt jag och försökte göra läxor från 2-4 men utan större resulltat eftersom det inte finns ett tyst rum med dator någonstans i skolan nu för tiden..:) kl 4 var de möte med tommy och ida från radion för att planera lite inför på lördag då jag,madde och erik sänder live från barnfestivalen :)

Sen hem, fick bil idag såå skönt ibland. Vädret var helt skumt. först blev de sol, sen regn, sen sol, sen regn...haha jösses



Dagens fråga: Är det verkligen speciellt smart att fota sig själv medans man kör? hahah :) Posar för mobilen medans jag kör den tråkiga 56an till Sala. Jaja, jag dog inte iaf ;)

Nu ska jag...jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Lite smått läxor (jag får egentligen inte enligt mitt stränga schema jag fått av min mentor) Sen blir det delfinal av ESC senare ikväll..Hejja sverige av ren princip, annars kan vi ta och hata låten tycker jag..

Måndag

måndag 11 maj

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen...
Det enda roliga som hände var att prata med två sköterskor på blod om studenten och polisen och att märka att syrenerna har börjat lukta. Allt annat var väl typ fucked up...



Syrenen måste ju vara den blomma som luktar allra godast..Den är min favoritblomma helt klart...eller är de ett träd? Äch who knows...

Bloopersfilm

Här kommer äntligen bloopersfilmen från när jag och madde gjorde musikvideon till Total :P hahah njuut av ett fulländat kaos..de är inte lätt att handskas med musiker.



Dansuppvisning

Söndag 10 maj

Japp idag var det dansuppvisning :D Klockan 10 börjades det men var där runt fem i halv. Mötte Josefin och väntade på att vi skulle få komma in  :P Sen var det time att måla naglarna chockrosa, måla ögonen chockrosa och sätta upp håret med vår lilla tiara ;) haha
Sen gick vi igenom dansen en gång sen var de snart vår tur :S Jääättenervös haha seen var de dags! Ut på scenen och hur mycket folk som helst. Gick hyffsat bra iaf lite missar blev de meen men va gör de^^ nu är vi klara.

   

Och här är bilder på Gruppen! :D Mycket få idag men men :D
Madde, Josefin, Sofie och Jag med uppsatthår redo för dans 1 som prinsessor;)

    



Efter dansen böts de om och packades ihop så vi kunde dra så fort föreställningen var slut.
Alla var helt shaky.
Kolla själva, min hand skakade såå mycket efteråt...snacka om adrenalin rush.


haha efteråt blev det träffa mamma,linda,monster anna och monster pelle och äta :)

Så jag har nyligen kommit hem och ska ta och göra lite läxoor ;)Yaay....not..usch som sagt v 23 dåå jävlar:P



Damn it..

Sverige Förlorade mot Kanada 1-3....:( Blä!
De är nog de enda jag kan säga: Blä!

Trött blev jag också av att ligga under den mjuka filten..Men nu börjar jag pigga upp mig lite..kollar kläder på internet ;) och ja har hittat några goodingar :D

haha :)



Blöööööödddeeeerrr :'(

(kustbevakningens övning i höstas..)

Helg

Fredag 8 maj

Yees nu är de helg!!! Fååååår man en skön slapphelg?  Nääääee! :O
Först ska man rååglo hockey om ett tag och jag kommer inte våga andas förrens matchen är slut.

Sen blir det plugg plugg...imorgon som sagt UF Årsredovisning med Madde hela dagen.

Fullt upp:P

Sitter hemma hos pappa ensam just nu.. :P haha äter på min lilla paj och dricker hemskt nog red bull till...haha jag antar att jag kommer bli såå knäpp ikväll att jag antingen ligger och kvider av skratt på golvet eller dampar loss på tvn :O Beror på om Kanada är sviin idag igen.
Lite smått tråkigt att sitta själv, men skönt ändå..:P haha har tänt ljus och allt, sitter och lyssnar på massa musik jag fått av en person som kollar på min blogg utan att komentera..:O sånt gillar vi inte! :O ;)

My my....nuu får de va nog med text..:P har suttit med en satans hemsida hela dagen idag börjar bli trött på att se på html och sånt..:P

Meeeeeen .... som oftast ska jag gräva upp en bild att lägga upp;)

.......Oh jag hittade :D va glad jag blev:D


Det här är jag i Spanien förra sommaren! :D:D Ååh jag vill åka utomlands i år igen men tyvärr blir det nog bara sverige..


Hemsida


Och mitt kära mixerbord som jag skulle styra med näsan eftersom jag höll tummarna för sverige i VM ;)

Hoppas ni därhemma sitter och kollar på Hockeyn snart...De är en skyldighet:O :D


Hockey!!

Torsdag 7 maj

IIH nyss var det hockey och sverige vann mot tjeckien med 3-1 :D Yeeees!! Imorgon blir det semi mot kanada och jag kommer personligen spöa upp förste bästa kanadensare om de spelar lika fult som i JVM!!  :O
Så imorrn blir det till att sitta i soffan hela kvällen och kolla!:D Funderar på att åka hem till pappa och sleepa där, ska ju till Madde på lördag mitt på dan skulle vara ganska bekvämt att slippa åka till sala. :) deee blir nog så :D



Idag var det till skolan tidigt och jobba med läxor...alla dessa läxor..men de går frammåt...:P säger ifrån till alla inbjudningar till studentfester m.m just nu, känner mig tråkig men kommer delta så fort allt är klart;) de kan ni skriva upp!
Sen var det projektarbete hela dagen, synd bara på sånt oväsen ibland från folk runt omkring men vad ska man göra likssom...de stället man rymde till i skolan för att få lugn och ro är en krigszon nu förtiden.
Seen efter skolan blev de till att plugga Matte med erik. Alla dessa satans talföljder..haha hatar dom! Finns ingen nytta med dom..^^ usch.
Köpa kattmat på Hälla --> skjutsa hem Erik --> tanka --> åka hem.
Sen äta och kolla på hockeyn som sagt.

Gillade min look idag, matchade ögonskugga med kläder och hade även fina smycken till, men örhängena gjorde ont och jag råka gnida bort de mesta sminket under dagen:O jösses! haha så när man kom hem var man ju inte vacker iaf ;)  Men ni får en "före" bild iaf;)



Nu ska jag sova! Ska upp tidigt och åka till skolan..Sovmorgon? Nej de får jag nog inte på länge..;)

Onsdag

jaa...onsdag 6 maj

Grattis kusin Jesper som fyller 22 idag :D

Usch idag har det varit en väldigt seg dag..eller jag har vart en väldans massa trött. Hade matteprov på förmiddagen och projektarbete på eftermiddagen..madde och jag var ute på stan ett tag och knäppte kort till filmen sen "råkade" vi shoppa och så med(A) iiinte meningen.
Hahah just ja :O:D Måste berätta för er att Chantal´s har satt upp sitt stånd inne i punkt nu med glass :D haha JIPPIE!
Nu är det sommar!! När Chantal´s glass är på plats hihi


Madde och Jag var tvunga att fotografera underverket :D Tyvärr var inte vädret det bästa meeen men:P

När vi kommmit tillbaka till skolan satt vi i halvan och redigerade..vi hade också grabbarna som redigerade bredvid oss vilket betyder total kaos. Jösses...Fem killar pratar i munnen på varandra, Fem som höjer rösterna för att höras. Mitt huvud höll på att sprängas. Erik vägra jobba, johannes drog och slet i honom, de ramlade och tar tag i min stol...Sen låssas johannes slänga bort eriks sko och erik tar johannes dator och håller över skolan..alltså kanten ut med 10 m fall ner..

Tillslut gav jag upp och drog till jobbet..Satt och brände referensen och där var det lugnt och skönt. Ida hade slutat för dagen...Tog kanske 40 min sen var jag klar och jag och erik samgick till bussarna och sen åkte jag hem...Somnade nåra hundra meter från stationen...somnade ca. 5 gånger innan vi kommit halvvägs..:S tillslut klarade jag av att hålla mig vaken tills vi kom hem...:P jösses.. haha sen var det att gå från bussen till hemmet och försöka hitta på något att äta.

Imorgon är det till skolan tidigt och sent efter...näär tar de slut?? Myy god..

Men 1 månad och 6 dagar kvar


Svartån genom Västerås idag..

Bjuder på den innan jag säger hejdå ;)

Ha de bra

Ny vecka

Måndag 4 maj

In med deklarationen idag folk! :O Hahah jag har hört radion tjata om detta om och om igen ^^ Skönt att man slipper det iår..:P snart är det väl dags antar jag^^

I helgen har jag mest vart hemma och haft de skönt. Har suttit och försökt pluggat på alla läxor som härjar över mig men utan bra resultat. Besviken på mig själv och jag får ta mig i kragen nu så det blir gjort. Bara 39 Dagar kvar ;)

Har sprungit, städat, fixat, lagat mat och pratat med folk på msn hela helgen och det har varit mycket kul ändå..:D

Idag har det vart media hela dagen med redigering av MAJA. Tommy var sjuk idag så jag struntade i att göra något med radion. Redigerade och Redigerade mig galen ^^ haha har fått ihop nästan hela filmen men nu måste vi göra om en del. Men pilen var ganska nöjd ändå :) Sen var det MatteC mellan 3-4 men vi fick gå 30 min tidigare^^ och inte miig emot då kunde jag komma hem i tid till Hockeyn som började 16.15 :D Sverige vann över Frankrike med 6-3
Sen mitt i matchen var jag ute och sprang också ;) såå jag känner mig lite duktig.

Sååå nu sitter jag här^^ ska snart lägga ner internet och msn och hela patrasket ^^ Nuuu ska jag sablar göra klart läxan ^^ hahahah Såå vill ni mig något så finns jag på mobilen :)



Bjuder på en bild från förra veckan eller förföra veckans medialektion..I bild ser ni Erik, Madde Ted och bakom Madde, Johannes.


Och så bjuder jag på en gammal bild på mig ^^ Från Stockholm i oktober..när vi var och gjorde reportage från chokladmässan :D

Ha de braa

Maj

Lördag 2 maj

Heej:P Nu har det blivit maj månad och bara 1 månad och 10 dagar kvar till studenten. :D tjoho!

Och nyligen var det valborgsmässoafton, eller valborg som man brukar kalla de...:) Och för min del var den kvällen mycket skoj i år^^ Först skola med typ 60%frånvaro i klassen..de flesta hade dragit till Uppsala under dagen. Och jag märkte att många hade samma idé som dom. Hela sala station var full med fulla tonåringar som trängdes in i uppsala tåget haha ^^ blev så trångt att de inte kunde stänga en dörr.. Just då tänkte jag bara ppå vilken tur jag hade som inte skulle till Uppsala just den dagen.



Skoldagen bestog av projektarbete och jag och madde gjorde power point presentationen..hon layouten. jag texten. Vi skulle först göra filmen men pilen var ledig så blev inget av det...

Sen på med väskorna på axeln (tungt som faen), till stan, madde köpte smink och leggins, gick till systemet sen åkte till Bjurhovda för att kolla ishockey och duscha och fixa iordning sig innan de bar av till chrille. Jag och Erik köpte pizza på onlinepizza för vi var så jäkla hungriga haha fick vänta hur länge som helst på den iaf och såg när sverige förlorade mot ryssland...:( damn it! Ska inte använda mig av svordomar för de är ganska lätt gjort när jag kollar hockey.:P

Väl hemma hos chrille kollade vi på Vh1 och spelade guitar hero..mycket skoj.





Jusstja, de som var där var Madde, Chrille, Johannes, Erik och Jag... :) Och när klockan började närma sig ett kollade jag på busstiderna igen^^ och sjäälvklart hade jag trott att det var fredag fast de var torsdag så de gick inga bussar...så de blev bara till att gå..jag och Erik gick därifrån runt två och kom till bjurhovda tre..:P kul att ha sällskap iaf...ibland är de bra att kompisar bor ute i skogen och inte kan komma hem :) haha
En kille vi träffade på vägen hem sa "tjeena bruden...eller brudarnaaa" haha vilket roade mig en hel del eftersom att erik är kille ;) haha
Som sagt..hemma 3...sen kollade på italian job och somnade nån gång i mitten på den filmen..
Vaknade 7, gick och la mig i sängen, vaknade igen 9...och sen gick de itne att sova längre..Så det blev en händelselös förmiddag..vid halv fyra kom vi ner på stan och åt mcdonalds..sen åkte jag hem och blev retad av min mor resterande av dagen. "Du är baaakiiiiiis" satt hon och sjöng för mig fast jag inte kände mig speciellt bakis..:P haha men men..^^ värre blir det efter studenten då kommer hon hoppa i min säng och sjunga "duu är baaakiiss och arbeetslööööööööösss"
jisses...


Hade världens mysigaste filt att ligga under hos pappa..:) men den luddade av sig en del..

Sååå nu är ni uppdaterade ;) haha
Just nu sitter jag med ena benet ute i solen och resten av kroppen i skuggan för att datasladden inte räcker ut;) damn it haha :) Ska snarast gå och flytta ut mig så jag kan sola hela kroppen ;) här ska de bli brunbrända ben ;) inom kort..


Min nya look ;) Har just köpt skinnjacka eftersom jag ville ha en och en behövs till dansuppvisningen i helgen..:D

Ha de bra där hemma!

RSS 2.0