En stillsam dag...

Lördag 27 december

Sitter vid datan igen. Det är lördag och jag njuuuuter av att vara ledig haha :) men jag har lite läxor att göra med men ja orkar inte nu:P haha

Jag har just fått lite bilder av linda från julafton med kusinerna. haha vi hade två tomtar på samma gång :) Först en avledande tomte i form av ett huvud på en pinne.

tomte 

Sen kom den riktiga tomten
(och mest uppspelt av att tomten kom var min kusi charlee)

jultomte

sen har vi ju då alla julklappar delats ut och "de vuxna" ska läsa sina rim på deras egna julklappar (de köper till sig själva och rimmar på det..)



Och slutligen från julafton måste jag bara få visa kents paket han slagit in själv.

paket

haha

precis nu pratar jag med johannes i telefonen så de är ganska svårt att skriva snabbt med en hand. han står och väntar på skjuts för han har missat bussen...är inte de typiskt honom så vet jag inte vad som är det....

pusspuss♥

Julfirandet är officiellt slut

Fredag 26 december

Ja nu är jag hemma igen från allt julfirande.
Det har faktiskt vart bättre än jag trodde. Konstigt nog. Förrutom några få missöden men men man kan ju inte ha allt heller..
Vi åkte tåget till uppsala och sen upptåget till tierp och där hämtade pappa och lena oss. sen hem till farmor och så fikade vi. sen kom denice och marina. efter ett tag öppnade vi julklappar (hör och häpna vi slängde om alla traditioner - TACK haha) sen åt vi mat och så. kollade på tv lite och pratade. sen runt tio eller något åkte denice och marina hem och lida och jag gick och la oss..

åkte hem halv tolv idag.
skjutsade linda till stallet.


Har fått massa bra julklappar och jag är jättenöjd verkligen! :) Tack Alla!! ♥



Julklappar som jag fick i år: Extern hårddisk, Piercingsmycke, Fransk manikyr set, Plattång från G.A.M.A, Brun-utan-sol, Pengar till danslektioner och annat dyllik, Väska från Nike, Brisingr boken av Christopher Paolini, Nattlinne, Morgonrock, Showergel och Body scrub, ansisktmask, ögonbrynsborste, ögonskugga, Datorprogram, Choklad av olika slag


Nu ska jag fortsätta med mitt...sitter och kollar på tv och ibland tar jag upp min kära bok som jag har fått. Älskar verkligen att få läsa av mig lite. Började på julaftonskvällen och har inte läst jättemycket än men jag får nog läsa mer imorgon när jag inte har så mycket inplanerat. Har kommit till s.226 nu. Ingen får avslöja vad som händer :)

Ha det bra alla!!

Pusshej♥


GOD JUL!

Julafton 24 december

God Jul allihopa :D

Hoppas ni har en bra julafton! Det förtjänar alla att ha!
Själv har jag haft en väldigt bra julafton faktiskt :) Hahah känns lite förvånande att kunna säga det för det är inte alla julaftonar som blir roliga. Men den här var väldigt rolig. Vaknade halv åtta av att linda hoppade i min säng och sa att det var jul...trött som jag var bad jag om att få sova lite till och bara drömma klart min dröm om att jag hällde vaniljsås över stearinljus...(?!?!?!?)
Sen gick vi ner och efter ett tag öppnade vi presenter. Mamma och linda blev glada över mina :D
Och jag själv ganska många saker. Ska ta kort på det sen så ska ni få se :D

Sen åt vi frukost och gjorde oss iordning för att bege oss till västerås. När vi åt frukost såg jag att det snöade ute! Tack Tommy som lovade mig att jag skulle få snö i julklapp av honom (direktsänt från skellefteo)

På väg in till Västerås stannade vi i stallet för att klappa på hästarna och ge dom morötter. Lilla bebis snoopy var gullig och har växt en massa och är nu röd istället för brun:P
Hämtade mormor och morfar och fick hårproverna av maddes pappa vid lidl. han verkade ganska stressad kan man säga. Sen blev det raka vägen till moster och kusiner.

Kollade Kalle Anka som varje jul och sen blev det julmat. Satt och pratade och hade det trevligt och sen försökte charlee, sony, petra och linda lära mormor hur man spelar bowling på wii spel. hahah lite amusing
Sen kom det tomtar...två stycken.

Klockan 7- halv åtta ungefär åkte vi hem helt enkelt...ganska skönt faktiskt, att åka innan något blir tråkigt.
Nu sitter jag hemma och ska ladda i musik i mp3 spelaren innan vi åker tidigt imorgon..måste packa också.
Imorgon åker jag och linda till Farmor för att fira jul nr 2 där mitt ute i skogen..jag hoppas innerligt på att jag överlever. Men jag har ju min bok så :)

Nej nu ska jag ladda i låtar och sen ta kort på mina julklappar this far.

Puss hej och GOD JUL!

Jeff Dunham and Peanut


Dan före doppardan

Tisdag 23 december

Nu har jag just kommit hem till Sala igen. Har fixat lite och ska snart till lidl och handla dricka. Har lagt alla julklapparna under granen..är mycket nyfiken på alla mina presenter men ännnu mer nyfiken på vad alla andra tycker om mina presenter som jag köpt. :D

Nej jag ska ta och dra nu, men ni ska inte behöva sluta läsa för det. Jag bifogar därför det här kedjebrevet som har lästs upp på Rix fm som är skitskoj.. ni med katt eller hund (speciellt katt) tycker nog det här är ännu roligare.

Puss

Hundens & Kattens Dagbok


HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...




GOD JUL ALLA!!!

Jullov!

Söndag 21 december

Hej alla!!

Nu har jag Jullov så nu har jag massa tid att bli bättre på att uppdatera i bloggen :D tjoho!!
Mycket har hänt sedan sist, så jag kommer nog inte ihåg allt tyvärr men ni ska få lite snabb återblick på de jag kommer på just nu^^

I fredags hade jag bal :D Det kanske är en av det viktigaste sakerna jag kommer babbla om :P haha Äntligen var det dags! :) Hela dagen gick åt att fixa till sig, känndes som jag skulle gifta mig eller något. Halv tolv åkte jag och min eminenta sminkös Johanna Melin till Västerås för att boa in oss hos mormor och morfar. Jag blev sminkad jättebra, naturligt och fint. Sedan var det dags att fixa håret på hair fashion acadamy. Jättemånga trodde jag hade löshår men nedå det är 100% mitt eget :D haha börjar inse hur långt hår jag har.

Jag lägger in en bild sen när ja fått dom :D Hade inte med mig egen kamera tyvärr.

På balen var alla sååå fina :D En stor fröjd att se alla så uppfixade och vackra!

Madde i balklänning johannes i kavaj lorik och elisabeth

Och så blev det god mat också :)

mat

Men senare på kvällen orkade jag helt enkelt inte vara kvar längre..:S:P haha så går det när man är gammal :P Hjälpte Denice att leta efter sin väska utan resultat.
Sen åkte jag och johannes hem och väntade på att mamma skulle komma och hämta mig.

I torsdags var det skolavslutning i skolan men KG party och allt. Där visades alla treors musikvideos upp och folk sjöng och sånt där. Även lärarna stog upp på scenen och sjng rocklåtar. Asgrymma var dom :D Snacka om respekt haha :)

emil,ida, richard och jennifer musikvideo 

Där visas våran musikvideo upp och vi fick faktiskt mycket bra respons på den :D Nöjd!!

Efter skolan och radions lussefika gick jag johannes erik patric och emil hem till oss och lodade ett tag...Om jag ska vara ärlig har jag aldrig sett emil så skraj förr men men^^ haha han får lite skylla sig själv.

patric erik

Erik och Patric i soffan

Och snart är det jul appropå inget :D Jag har ingen julkänsla än tyvärr men hoppas på att den kommer snart. :D Har redan köpt klart alla julklappar sedan länge och grejjade med johannes julklapp lite idag med innan han kom :D  ska bli spännande och se vad alla tycker om sina klappar :)  Jag har redan fått två stycken! Först fick jag min balklänning av mormor och morfar! Tusen tack för den ni är underbara!
Sen fick jag min julklapp av Madde :D En låda med ett ljus som luktar förskräckligt gott! Ruskigt gott likssom! ( har redan använt det och mitt rum luktade amazing efteråt ), en påse brun-utan-sol, en ansiktsmask och ögonskugga :D Det var jättekul att få alla de där sakerna :D Precis vad jag behövde och ville ha :D Taaaack Maddiiz *jättekram*

Idag kollade jag på Grinchen också! Det är min absoluta favorit julfilm :D :D den bästa av sitt slag! Grinchen är så otroligt rolig och söt! Jag satt faktiskt tidigare idag och beklagade mig för att de inte hade sänt Grinchen än och tyckte det var jätteskumt. Men nu har de ju det:D Det var en himla tur att jag satte på tvn just då, missade början men men :)

Tio tusen tummar upp för Grinchen och alla små "whos" i filmen!!!
grinchen

Nej nu ska jag ta och vara lite med älskling i soffan. Skriver mer senare eller imorgon!

Ha de bra alla söta där ute!

Pusspuss♥

1 vecka och 1 dag senare...

tisdag 16 december

jösses de är mycket nu...därav att jag inte har skrivit på ett tag.

förra veckan var hektiskt. Matteprov, Inlämning av visuell poesi, tv reportage och radioprogram. Visuella blev klart men har inte exporteras eftersom jag inte hittat pilen, men får leta imorrn.
I fredags var det lucia show i skolan...för mig gick det bra men så finns det ju dumma människor i min klass som söp sig fulla under hela natten och sen öppnade en öl och skrek till rektorn..fan va skämmigt.
Lördag var det dags att åka till moster anna och lussa där. mycket skoj faktiskt och deras nya hus var jättefint.
På söndagen var det dansuppvisning och det var skitskoj. Känns asbra att stå på scen:P
Måndags var det långdag och madde och jag hade tre kunder till vårat företag.
Och idag har det varit en dag som jag kunnat gjort massa saker som inte var klara. gjorde alla svenska sakerna och sen satte jag mig på radiokontoret och jobbade där från lunch till två. sen stresskurs och sen sydde jag upp balklänningen och åkte hem.

sjuk igen för andra gången på en vecka...

Måndag 8 december

Jag ligger i min säng och är sjuk!! Fy sjutton för sjukdommar!! den här gången kan jag ha nån släng av magsjuka eller nå..Gick upp i morse halv sex och allt var som vanligt..tills jag skulle upp och klä på mig då jag började må jätteilla. Kunde inte röra mig på ett tag men tillslut fick jag på mig ett par mjukisbyxor och kunde gå ner och säga till mamma att jag inte mådde bra.. Gick och ringde och sjukanmälde mig och sen direkt tillbaka till sängen. Mådde jätteilla men tillslut somnade jag. Vaknade runt nio då en präst ringde mig om en intervju som vi ska göra imorgon. Håller alla tummar på att jag är bra tills dess annars får nån annan i gruppen fixa den så kan ja kanske vara "prata-röst" i reportaget. Känns sjukt jobbigt att inte kunna bidra med något i gruppen, men jag hoppas jag är frisk.

Jag har iaf gjort klart mina bilder till visuell poesi tack vare nina och johanna. Nu är de klara och redigerade, behöver bara lägga in dom i premiere med alla andra saker sen är jag klar.. :)  Men den ska vara klar imorgon också så jag vill verkligen till skolan imorrn.

Nej nu ska jag göra svenska läxa...mycket plugg när man är hemma och sjuk. tro inte att man slipper något pga de här...skolan slutar aldrig..

Pusss

Tisdag i december och regnet öser ner...

lilli igenTisdag
2 December


Ja det regnar...:/  I December.. hemskt eller hur?

Idag började jag tio i skolan eftersom våran idrottslärare är på smekmånad! :D Grattis på henne!
Sov till halv åtta vilket var väldigt skönt faktiskt.
Mamma kom hem igår kväll från Norge så i morse kunde jag väcka henne och vi satt och pratade och hade skoj..självklart blev det lite stressigt i slutet men mamma skjutsade mig till stationen så jag hann:P

Vi har just haft Projektarbete och jag har skrivit klart våran Idéskiss. :) Käns mycket skönt att man ligger steget före i något ämne just nu. Då behöver jag inte oroa mig över det sen. Johannes hade en vattenflaska med vatten med sig till mig idag också eftersom jag glömt min..det var snällt, bara det att den läkte..UNDERIFRÅN! Så när jag satt vid datorn märkte jag helt plötsligt att alla mina papper var dyngsura och datorn var i riskzonen. Vi slängde flaskan så nu är jag utan..Jag blev lite sur om jag ska erkänna eftersom jag nu inte har någon flaska alls och verkligen behöver en!! 

Sen var det lunch och jag och madde satt med tommy och pratade om radio (ofc). Imorgon ska han prata med min EU grupp och ge oss feedback och betyg och sånt. Nerviiigt!! Hoppas han gillade vårat reportage, det gjorde iaf jag :)

Nu är det dags för MUMB igen och visuell poesi står för dörren..ehm..(?) :S:P
Och der REGNAR UTE!! jag hade tänkt fota idag eftersom jag nu kan få tag på två tjejer som kan modella för mig.. (inget perverst fast det lät som det) Men nu regnar det ju och det är inte det minsta bra att vara ute och blöta ner kameran. Så jag vet inte vad jag ska göra faktiskt..:S Känner panik över det här eftersom det ska vara klart om två veckor och jag har inget utom en idé.

Någon som kanske har lust att modella för mig någon dag? Skulle vara till stor hjälp. Och är det någon som vet ett ställe (ex pub) Som har en cool gammaldags dörr och som man kan ha människor som skrattar innanför? (typ i fönstret) Hör av er!

Nu ska jag kiiila.

Puss ♥

PS. På fredag blir det att åka till Möklinta :D Wiiiieehoo:D ♥  DS.

RSS 2.0