Onsdag - Typ sista måltiden i skolan..

Yay!!

Nu slipper man skolmaten!!:D vad skönt att slippa den. Idag är det typ den sista "riktiga" dagen i skolan. Imorrn är jag ledig men jag och madde ska till strömsholm och vara press;D yeah!  Sen ska vi till hänghaka 15.00 och få vårat kära papper på att vi gått foto (de är de enda anledningen till att man vart kvar), På fredag är de dags att klippa lite reportage och sånt till radioprogrammet + strömsholm. Sen blir det sända radio för sista gången. Får se om vi får nåra gärster eller inte tror inte de men men.
Sen på måndag är det ledigt:D sen på tisdag har vi endast idrott (beachvolleyboll) och på onsdagen är vi lediga och sen slutar vi på torsdagen!:D:D soft eller vaaad??:D otrooligt skönt längtar till sommarlovet nu!:D

Om ca. 27 minuter har jag seminarium i historia..urk..hoppas det går bra...

¤¤¤
Saz.

Lördag - Helg!

Yes äntligen helg!

Hade Kg party igår jättebra, synd att de va så hiiimla varmt där inne. Och tommy blev rörd :S han fick de mesta aplåderna iaf^^
Just nu sitter jag och kollar på runaway bride på femman. hm...jag liknar henne rätt så mycket faktiskt..:S lite skrämmande.

Ledig på måndag!:D yay häärligt!

Pusspuss

Tisdag..

10.27
Tisdag den 22 maj 2007.


Idag är det en trött och seg dag änsålänge..=/ skulle upp tjugo över 6 imorse, men efter jag stängt av väckarklockan på mobilen somnade jag med den i handen..:S trött eller vad?
Sen så va de dags för idrott på ringvallen..äckligt ställe de där.. Jag madde och lisa var ute och gick en promenad. Efter de gick jag och madee tillbaka till skolan och typ satt och loda. Kom på att hur ska våra radioprogram funka på fredag när det är tre program på raken då...:S och hur långt tid kommer de ta att spara allt för oss sen då som vi alltid måste göra.. kommer ju ta 100 år minst.
Är hungrig...snart är de mat men de är aldrig någon go mat i skolan..stört, man ska ju äta ordentliga måltider men de går ju inte om man får geggamojja med gammal limpa till. (typ)  Och efter det ska vi ha historia typ 2½ timme, sen ska vi ner till kristiansborgsbadet och simma 40 längder så de är avklarat. Efter de så blir de hänkhaka till typ 5, orka va kvar längre när man är klar? Sen åker man hem och sen ska jag soova (gud så skönt) eftersom vi börjar 13.00 imorgon lyyx;D

ne nu är de lunchdags...

puss

Måndag v 21. typ 4-5 heldagar kvar..

Japp nu är de inte långt kvar. Sitter hemma hos pappa nu, slutade 11.00 idag eftersom jag har gjort klart all rest jag hade. YAaay:D och så har jag gjort klart multimedia A nu med i  morse och de måste ju betyda no mondays ´till summer break!!::D:D otroligt skönt. Imorgon är det idrott på ringvallen på morgonen, sen historia efter lunch, sen ska man simma 40 längder och sen på fotokursen. Fattar inte varför hon envisas att man ska gå fast man är klar..:P wierdoo.
På onsdag är de ingen matte heller, eftersom man klarade kursen;) börjar alltså 13.00!!:D:D 

På fredag är de mycket att komma ihåg. Körskolan på morgonen, sen snabbt till skolan för att vara med på fotoutställningen, sen är de KG party och release för våran cd-skiva. :S uusch vill inte höra våran låt. Sen efter de är de time för att äta mat och sen ner till studion för ännu ett superprogram. Den här veckan är lilla extra innan oss..ojoj, de har lovat att de ska förstöra tekniken för oss de små barnen..menmen vad kan mer gå fel jag och madde har vart med om varje fel som går att ha tyvärr HATAR den där datorn och alla dumma människor som tror de kan de där jobbet...8-) "men köör me baara skiivoor dåååe! De göör ju jaaa" ööhm? visst kan vi göra de om hon betalar kostnaden för cd skivorna! Jävla pucko!! jaja..
Efter radion är de hem och fira mamma som fyller år.

Nästa vecka är de sista gången för vårat program:( alla med förslag på musik, reportage m.m. komentera gärna och berätta:D

pusspuss

[Onsdag v. 20] bara 14 dagar kvar

yay de är härligt att räkna ner när de inte är långt kvar:D

Sitter i skolan nu, var och klippte mig igår känns otroligt skönt med lättare hår.

Idag är de sista dan i skolan för veckan yaaaay!:D:D:D



Åååh va skönt med att äntligen få sova!! Nu är de så kallat långhelg...och självklart har jag fått symptom som b.la. ont i halsen och huvudvärk..bara de inte leder till värre så klarar jag mig...dricker te nu :D mums..
Imorgon ska jag försöka göra klart naturkunskapen så man slipper gå på nå mer uppsamlingslektioner..:D de skulle resultera i att sluta 11 på måndagar, gå till 14 på tisdagar, börja 13 sluta 15.30 på onsdagar, ledig torsdagar och ev. ledigt på fredagar utom radioprogrammet förståss!:D äääckta lyyx:D Fick reda på mattebetygen med idag, och nu slipper man mattelektioner wiiiiihiiii!:D:D:D:D:D väärsta skönt..
Sen ska jag städa imorrn med och kanske va med nån kompis eller så men de viktigaste : SOVA!:D inte hela dan men till så kallad "sen förmiddag" eller nå...:D lyx.

På fredag är de dags för radio igen:D mejla gärna eller komentera eller nå om ni har nå låtar ni vill ha med i programmet:D Tommy sa arr jag och madde skulle få gratis fika..:P haha proffsigt eller vad?:P Så mellan 17-18 lyssnar ni på SuperFredag på Västerås Närradio 93,7Mhz :D:D

Vill åka till stockholm på torsdag...hoppashoppashoppas...

[Tisdag v. 20]15 skoldagar kvar..

09.08

Kom aldeles nyss till skolan, försov mig imorse:S:S Vaknade tjugo över 7=/
Igår så åskade de i sala, jättemysigt, sen  försvann de men de kom tillbaka senare på kvällen igen. Måste blivit strömavbrott eller nåt för mamma eller linda vaknade inte heller och klockorna blinkade....
Så nu sitter jag då här, medans resten av klassen har idrott på ringvallen. hm..undrar vad de gör..?

Såå...idag är de bara historialektion klockan 12 sen slutar man 14.00. Sen ska jag klippa mig klockan 18.00 i tillberga:D äntligen vad skönt.

Gjorde klart min mobil igår..hm..ser ut som bajs men jimmy tyckte om den..han är bra på att ljuga^^  haha

15 dagar kvar i skolan faan va skönt. Nu är de svåraste tiden över, nu är de nåra lektioner och uppsamlingstid kvar sen så slutar vi den 7/6.

Längtar till 13/6 - Sunny Beach, Bulgaria.




Sitter i skolan...fortfarande. Har ätit äcklig mat och macka nu typ väntar tills första lektionen börjar ..och slutar 14.00. Skulle verkligen vilja åka hem nu alltså..Är trött och "äcklig" ( känns de som ) och tågen går cp från idag till den 20e. Eller de går inte alls. De är nå så vi ska åka ersättningsbussar istället, men SJ "vet inte när bussarna går och de kommer ta längre tid än vanligt". Hum..smart hur ska vi som pendlar komma i tid då? =S  usch usch usch..
Sen är jag nog fortfarande lite deppad över den lilla överaskiningen jag och madde skulle få av tommy...den var inte alls till oss, bara tolv av de andra från klassen.=(  faen...

Imorrn blir de nya kläderna på sig till skolan har jag bestämt ( bara för de så regnar de väl...) de matchar nog med "nya" frisyren;)  Sen så blir de matte och annat skiit på onsdag och sen är de loov! :D ..Men de är fortfarande SuperFredag på Fredag :D:D


Kopparlundsgymnasiet

[Vecka 20] 3 veckor kvar..

Ja  nu är de äntligen bara 3 veckor kvar..eller 4 då med den här veckan!!:D yay...märks i skolan eftersom vi börjat få lektionstid att göra klart saker vi ligger efter med. Om man inte har nå så får man va ledig^^ hm..synd att man har lite kvar då..:) de va svårt att klara allting i tid när man var sjuk hela tiden den här terminen!

Ååååh snart slutar vi hihih:D:D så glad för de ska bli såå skönt med sommar, åka till Bulgarien och sen sommarjobba med bästa maddis och kanske göra en tripp till ridön om de går ihop sig!:D Läängtar..!!

Just för tillfället har vi rast från MumA lektionen. vi håller på och lär oss om vektorgrafik och bezierkurvor och sånt..:) de ska vi ha till 11 sen lunch sen är de dags för de där uppsamlingssaken som menas att vi ska göra rester. :) sen blir de ju tyvärr äckelpäckelhänghaka klockan 4 men som förra gången får jag ta och stänga ute hennes skit med hjälp av musik;D  hahah förra gången var hon helt sjuk, skrek på mig att hon förbjöd mina bilder på utställningen...HAHAHA när ska hon fatta att de inte biter? Jag skulle gladerligen vara utan nån utställning och jag skulle gärna slippa sitta där varje måndag med henne som inte lär ut nånting hahah sanningen är väl för hård antar jag;)

hahah jaaja..när de här är slut så kommer jag göra nått dumt tillbaka som hämd mohahahah!!(6) passa dig du hängtant..

Söndag - Ne nu jäävlar!

Fyyyyyyy i helvete vilket dåligt program ESC var igår!!  :@ Fattar inte hur folk kan rösta på exempelvis Ukraina!! Är folk i andra länder tondöva eller bara blinda?!? Så här går de när man låter alla komma in i tävlingen, tillslut gaddar de ihop sig och trycker ut oss andra ur tävlingen! Äh, dom kan ta sin jäkla tävling för sig själva för jag hoppas verkligen inte att sverige ställer upp nästa år!! Vart i hela friden ska finalen hållas? Ute på gräset under ett cirkustält?!? eller ska de svälta sitt folk för att kunna ha finalen? ne herregud... Håller med Aftonbladet när de skriver att de bästa taktiken för att kunna vinna ESC i framtiden kommer vara att ha många grannar! Konseptet med att rösta på låtarna som var bra finns visst inte kvar längre..

jag har inget särskillt emot andra länder bara sådär, men det här var sjukt gjort...

Torsdag - LEDIG!!

"Baoo bababara en dans till, Bao bababara säg du vill, du är äkta vara jag vill bara vara nära dig"

Jajjamensan sitter faktiskt och sjunger^^ hahah och till arvingar låtar:P kan inte låta bli men dom är faktiskt jättebra;) snacka om varierad musiksmak iaf;D;D

Nuuu sitter jag här hemma och är ledig såå otrooligt skönt så de är skrämmande:P fick sova ända till halv 10 imorse:P jätteskönt!!:D Sen har jag suttit här och slappat hela morgonen och åt nyss mat:D fiskbullar yummie!:D

Satt igår och började på mitt mobiltillverkande. hm...undrar om man får göra den med vad som helst?:S  :P ska fortsätta sen..:)

Imorgon är de nationella prov igen i matte, sen är de engelska och seen radio!!:D:D

Läängtar till sommaren!:D

Pusspuss

Radio<3

Radio<3

Lyssna på Västerås Närradio 93,7Mhz på Fredagar mellan 17.00 - 18.00.
Då sänder Jag och Madde vårat program SuperFredag!

image2

image2

Det här är Kiara

Onsdag - Miljökonferans Nr. 2

11.25

Sitter i skolan, väntar på att miljökonferensen ska börja...ärligt talat är allt de här supernervigt. Det här kommer sluta med 3e världskriget och alla elever kommer typ hata varann mer sen...

yeye...

Finns många saker och människor man kan störa sig på..hatar folk som inte kan komprommissa eller försöka.

Skulle bara vilja sätta på mig mjukisbyxorna just nu och krypa upp i soffan hemma....myyysigt^^


Imorrn är man ledig:D:D peerfekt äntligen kan man få sooova!:D

//////////////
Sandra

Valborg!!

Yeah nu har de då vart valborg var roligare än jag trodde de skulle bli:D:D Först kom pille och bersa och dom var skojjiga faktiskt. Sen gick vi typ ut och kolla in "staan" i sala typ halv nio eller nåt. Sen minglade jag och linda runt med lindas kompisar. Träffade Thove:D sen så såg vi jonathan men hann inte med att säga hej till honom eftersom han sprang som en anka^^ haha:P Men sen så ringde vi till min kära kusin som hade åkt från valbo till sala för att cruisa:P Så efter många om och men så hittade vi henne och hennes gäng;) skojjiga faktiskt. Sen cruisade vi runt i bilen runt och runt och runt och runt...:P hahaha:P  Och så fick vi skjuts hem nu då jag och sis.

hm......undra när resten pallrar sig hem...sent antar jag eftersom dom hittat massa kex;) hahahahahaha

Nästa helg är de cruising i gävle, kanske man ska pallra sig dit eftersom man blev bjuden;)

Pusspuss

RSS 2.0