Onsdag 26 december

Hoppsan nu har det varit jul och allting..

24 december

Vaknade tidigt. klockan ställd på 6.30 för att hinna duscha. Klockan 7 vaknade alla och vi började öppna julklappar. det var superskoj när linda öppnade julklappen som jag köpt till henne. Mp3 spelare och hörlurar med bas i. hon har tjatat om den hela helgen.

Själv fick jag (får se om jag kommer ihåg allt)
Underställ
Lexikon
Bok
Vantar
Mössa
Halsduk
lakan
påslakan
örngott
gratis liftkort i sälen v.3
Poodles skiva
USB minne
Resa till spanien i sommar
choklad
mer choklad
byxor
BIF tröja
hörlurar
parfym
pengar
presentkort

ojoj förlåt om jag inte kommer ihåg alla..:S

Sedan var de dags att tåga iväg.

10.59 Åkte vi från Sala till Uppsala. sen satt vi och väntade på nästa tåg mot tierp, gävle i ca. 40 min. När tåget kom träffade vi en kille från Holland som skulle på samma tåg. Han satt vid oss och pratade. Och testade snus för första gången hahah baaamse mycket rakt in i käften^^ mums...hahah

Kom till Gävle 12.58, fick vänta på Pappa ett tag, frös som fan:P
Åkte till brynäs och lämnade sakerna. sedan till Bomhus.
där var vi ända till halv 2 typ på kvällen. jag körde hem.

25 december

Dags att åka till Valparbo. Fick köra dit. Kom dit runt 14.00, skulle varit där 13.00 men pappa och lena kan aldrig hålla tider. mycket irriterande.
Marina och denice kom inte så sent efter oss.  fick veta att denice kille skulle komma med. Rasmus heter han. En kille hon har pratat om honom i nåra år nu. Killen som åkte ut från sina fosterfamiljer och in och ut på hem och sånt. Men han var ju trevlig..:)
Resten av kvällen gick ut på samma sak som varje år. Marina skröt om denice och hennes jobb (eftersom hon hoppat av från skolan, jobbar som hundfrisör), Farmor ska vara bättre än alla andra. Säger man att jag åkte en 24 timmars kryssning tillexempel så ska hon snabbt inflika att hooon och torsten dom åkte en kryssning på 48 timmar med lyxiga buffér och pool och all bra musik. 8-) *suck*
Marina ska även organisera maten och hur den ska skickas runt. Skickas maten runt fel då klagar alla.
Och självklart så klagar alla på hur mycket man äter. Syster som råkar gilla svampstuvning och pepparlax är ett årligt skämt bland dessa folk. "HAHAH låt inte linda vara i närheten av laxen då får vi andra inget! hahaha"
Denna delen av famlijen kan jag hata så många gånger! Inte denice, men resten. Dessa mäniskor är djur! De tror sig veta bättre än alla andra och de gillar att sitta inlåsta i sin egna värld, sitta på sin ärslen och ha de skönt.
Resten av kvällen gick ut på att kolla på tv, skicka sms, bråka och sova.

26 december

Sov länge.
Åt frukost.
Satt.
Satt lite till
Åt mat
fick damp.
sprang runt och dansade - på balkongen
bäddade sängar
åt
åkte hem

Nu sitter jag och kollar på ladies night på trean^^ måste då säga de är dom killarna är skoj:P haha

Pusspuss

Tisdag 18 december - Partypoopers!

Jag citerar min otroligt smarte "tvillingsyster" (elaka delen ofcourse) :

PARTYPOOPERS!!

Så är det helt enkelt. Stor del av allmänheten är enna riktiga partypoopers. Det värsta: "näää vi får se, jag kanske kommer.."

men hallå??! jag har sagt miinst 100 ggr att man måste ha biljett. 

såsom killen på hässlögymnasiet sa: men jag kommer in gratis min syster jobbar där. 
man svarar snällt nej tyvärr du måste köpa biljett till våran
och får svaret näää jag kommer in gratis


Men jösses..


Och att folk kan vara så fega! Är det svårt att våga närma sig ett bord med två tjejer vid? vi seer likssom inte farliga ut! nä då måste man skaffa sig en radie på två meter från bordet som man inte kan gå över. Patetiskt och ni ska kalla er män!

Och dessa satans affisher kom ju inte heller förrens i onsdags, vem kan begära att vi klarar av att sälja 150 biljetter på ett få dagar?? Affisher och biljetter skulle vara klara i månadsskiftet, inte nära jul!! Pucko!

Och folk som dissar en ute på stan! 

Nu har vi försökt med ALLT som vi kan göra för att få ut dessa biljetter. Anders sa att det bästa sättet att få människor till festen är via vänner! 
"coolt" tänkte man då. "tänk en fest med alla ens vänner samlade på samma plats, har skoj och skrattar dansar och allt en kväll. Och mina vänner får träffa min väns vänner. det kan ju bli riktigt skoj." Men nää. då har man vänner som inte tänker komma. 
Från 21.00 - 23.00 ungefär. Men inte ens 2 timmar kunde de ge oss. Om det sedan ville kunde de fortsätta festa utanför våran del av golvet eller gå hem och sova om de ska upp tidigt, eller om de inte tycker de är nå skoj eller nå.
2 timmar!!

Vi har verkligen slitit för det här! Vi har ringt och vi  har tjatat. Skaffat kontakter och sponsorer som sedan bangar ur. Uteställen tänker ta betalt för oss,  vi har ringt runt till praktiskt taget varje skola i stan. Vi har blivit utslängda från 2!! förra veckan var den mest helvetiska veckan hitils. Inte en enda lunch den veckan. Måndagen fick tillochmed bli utan mat! Vi har åkt runt till skolor, pratat med folk, varit trevliga, offrat ALL tid vi har för det här. Tillochmed Jullovet offrar vi! Aldrig en lugn stund och det har vi tagit eftersom vi har haft den idén att "vi kommer göra en succé fest"  Vi har skrivit drinklistor, musiklistor, dekorationslistor och fruktlistor. Vi har beställt dekorationer. Vi har jagat som dårar över hela västerås efter priser till vinnaren av tävlingen som ska hållas under kvällen. Men alla dessa företag som finns i västerås och som vi smörat för och varit trevliga mot, säger nej och man måste leta vidare. INGEN! inte ett endaste litet företag kan vara trevliga nog att donera en liten sak, något litet bara för en bra sak skull, Vi skulle tillochmed göra reklam för dem på affisher och biljetter. 

Vi har inte sovit ordentligt på många veckor, drömt mardrömmar om dessa biljetter, legat vakna om nätterna och funderat: "HUR ska vi göra nu då?"

Och självklart har vi utöver detta haft skola, läxor, prov och inlämningar som måste ta tid det med. + allt annat som redan är inplanerat på helgerna, dessa saker som man måste göra: man är skyldig famlijen det. Gör du det här nu slipper du det sen, tänker man och stoppar om och planerar utöver sin tid.

Detta är två heltidsjobb på samma gång! Ni som redan sysslar med det, jag förstår hur ni har det. 

Och ni andra som har det så lyxigt att ni endast behöver göra en sak, jag tycker ni ska ägna en tanke åt dessa människor som sliter som djur. Jag vet själv hur det är för deras familjer och de själva eftersom jag har en sådan mamma som ägnade sig åt studier och jobb för skitlön i hela tre år. Det tär. Så tänk lite på de människorna. 

This is crap people!

 Tur ändå att det finns en trogen skara med folk som kommer. tack för dom!

Men ni andra:

Partypoopers på er alla!

Måndag 17 december

Det här är sista måndagen i skolan i år. SKÖNT!
Imorgon slutar vi...

Men Pg.a massa annat skit så är det inte nån lugn och ro inte!:/ :) På onsdag ska jag köpa klart mina julklappar, äntligen får jag ha bilen så jag kan göra det. På kvällen på onsdag är det grötkväll med radion.

På torsdagen måste vi åka till Silk och börja pynta till festen.

På fredag gäller det.. Och det går ärligt åt helvete med biljettförsäljningen..:'(

PANIK!

I natt var det fruktansvärt kallt :S kunde inte sova heller..:/ Tillslut så fick jag tag på en extra tröja, strumpor och ett tjockt täcke och kunde sova de sísta 40 minuterna.   - 9,4 grader ute imorse.

Igår var jag och spelade badminton :D det var skoj:D riktigt skoj. Och innan det solade jag:D så nu är jag bruun:D *not*

"AMEN KOM OCH KÖP BILJETTÄR!"   - Trollskogens troll, hundfjället, ca13/3 2007. Ur: intervju från trollskogen, Västerås Närradio 93,7, 16/3 2007

Puss

Onsdag 12 december

Idag är det dags för alla luciavakor...:D alla kommer vara ute och festa, dricka hela natten eller sitta inne på bion och kolla på bra filmer hela natten..:D avvisss!:D Själv ska jag ägna kvällen åt att göra läxor och sova, eftersom jag och madde ska upp tidigt imorrn och börja åka runt till massa skolor och sälja dessa satans biljetter..:S
Tänk vad skönt det vore om man var lite normal för en gångs skull^^ haha men neerå, man ska visst ordna massa fester och försöka dra in 150 pers, sända radio varje fredag och trilskas med allt annat som bara är. Förstår egentligen inte varför man gör det. Drar på sig massa jobb, allt går fel, sen fixar man och trixar och lägger all fritid på det. :) well well, hoppas att de är värt de i slutändan..:P fanimej vi ska göra en riktigt skoj fest och alla ni som inte tänker gå kommer ångra det!! så de så!

Men festen har bra fördelar med..:D inte många som får gå backstage på SIlk, Har roliga bartenders som säger massa skoj, Har DJ Budda för sig själv ("du vet är de inte den här motorcykelknutten med massa tatueeriingar? och typ massa mustach?") Eller får massa gratisbiljetter och får komma in och se Mange Schmidt live fast det är 20 års gräns;) ("VAA?! ska ni inte festa förens den 21?!? Inte ens komma och se Bingo? Inte ens Mange Schmidt? Vänta här nu ska vi fixa, vilket namn ska jag skriva upp er på? Såå nu kan ni komma in gratis och det är bara att ta med några kompisar dom får följa med in men de måste betala entré..")  haha så  lite fördelar har de ju..

Och radioprogrammet är ju rätt skoj det med...:P när det finns nått att prata om. :P Need Guests!!

Men det skulle dock vara skoj att vara normal för ett tag!:)  Slippa ha så otroligt mycket att göra, bara ha skoj och umgås med vänner..:)
 
That´s´todays wish!

Pusspuss

Tisdag 11 december

Försov mig 2 ½ timme idag..:/ aj då...
Tur iaf att katten är så dryg och klöser på mina kartonger så man vaknar..

Superäcklig mat i skolan med. *suck*
och ingen bil för att syster går först all the time. blir till att gå hem till sala. Eller först tåg, sen gå...

inte någon speciellt bra dag idag heller..
Hatar stress.

Bara 144 biljetter kvar..*morr*

Måndag 10 december

Sometimes it´s just a crappy damn day...

.....

im a magnet to trubble, helt klart. Ingenting kan någonsin gå bra när jag är i närheten. Jag kan inte ens vara nära syster när hon spelar nått på datorn utan att programmet lägger av...:S crappy
för en gång skull önskar jag att någonting gick helt perfekt..:) utan att något dåligt händer, utan känslor som blir fel & utan att panik och stress.

Men det är något som är för mycket att be om helt enkelt..^^ sånt är livet eller nå..


Köp biljetter till exotic cocktailparty 21 dec...

Söndag 9 december

HI there

Sitter fortfarande i gävle..ska åka hem till sala idag men tid = okänd.
Ska kanske snart åka till furuvik.. men måste in på en smyckesaffär, om det finns någon öppen vid den här tiden på en söndag. :S *hoppas*
Sen är det alltså måndag imorrn dårå..:/ uch..det enda som är rätt så bra är att vi ska börja sälja biljetter då..men affischerna har inte kommit än..:S det är nervigt. iaf för att vi ska åka till en skola redan på måndag lunch..:S well..de går som de går. tre flickor från gama klassen har sagt att de vill ha en biljett iaf..:D de är superbra..:P nu tycker jag bara att ni alla andra kommer med..det kommer bli superskoj helt enkelt. helt klart värt dessa 100 kronorna..:P 150 personer måste komma så det är bara att köpa en biljett! Punkt slut.

chicago - hard to say im sorry.  Bra låt.:P gammal men super.

image20

Puss på er

Fredag 7 december

Supersandra...

Imorse gick jag upp 8, gick och duschade, åt frukost och satte mig vid datan. Där började jag skriva en argumentive essay som skulle lämnas in idag. Fast först lulllade jag bara runt..tråk..:P
Men tillslut tog jag mig i morgonrocken och skrev^^ hahah och den blev klar..:P ett A4  med text om st patricks day :D hahaha lite smått stolt sådär(A)  haha men men de går ju sådär om man inte vet vad man ska skriva om förrens dagen innan...:S irland är ett svårt land de dära...:S well well...

På måndag börjar students choice, engelska i 5 veckor. Matteprovet är förhoppningsvis på svenska..:S:P haha annars vet jag inte vad..

Ikväll bär det av till Gävle..:P kommer sitta där och lodisch^^ någon som är i närheten och har lust att göra nåt i staden jag knappt hittar i?:P haha

Jag sitter nu med två mobiler i fickan..väntar på att anders från silk ska ringa och säga att affischerna är klara..:P haha längta:D

Ska leta upp julrim i en bok nu som vi ska ha i radion ikväll.. :D snart är de jul gott folk:D:D tjoho!
Försöker få upp värsta julkänslan med massa ljus och ljusstakar och sånt..:D och hålle rent och fint..:P och så:D

Jo jusste...Linda ska få en häst också...:/:) kul för henne..eller en foderhäst. 1500kr i månaden..bra pris men hur ska vi ha råd? detta innebär slutet för hennes ledighet, pengar, tid, dator..undrar dock om hon klarar av det..
only time will tell..:P
Mamma måste jobba extra tack vare det här. Och snart åker hon till norge för att tjäna mer pengar..för att vi ska klara oss med häst och för att överhuvudtaget kunna åka på semester i sommar..:)

Vill också åka utomlands:D

Längtar till v.3 och till Sälen..:D då får jag träffa Jesper igen:D hehe då blir det kindnappning, drar honom från lindvallen där han jobbar till tandådalen där vi bor..:P familjen, vänner och fan typ hela sjukhuset^^ hahah knasigt..:D

ah by the way..tror jag såg en flicka i veckan...:S

PUSSPUSS

Torsdag 6 december

Dubidoooo(8)

Det finns folk för allt i trafiken^^ ett som är säkert..
Speciellt i ruch hour..:P kommer inte ihåg vad det heter på svenska^^ haha så ska man kalla sig svensk..:P
Vi pratar bara mer och mer engelska i skolan nu...och nästa vecka är det bara engelska som gäller..:D

Bara två veckor kvar till festen!:D Och ni alla ska komma!!:D
21 december på Silk i Västerås..vet ni inte vägen får ni väl ringa för guidning..:P  hahah man ska klä sig i sommarkläder:P typiskt hawaii tema:D

Det kostar 100kr och då inkluderas en välkomsdrink, en drink i baren och ett fruktspett..:P Bra pris så passa på, finns inte så mycket biljetter;) ring, komentera eller nå för att boka biljetter av mig, annars finns det en hemsida där det står när vi besöker västerås skolor nästa vecka. www.nogg.se/cocktailparty

PUSS:D

Onsdag 5 december

Tåga tåga tågaa....

Idag vare tåg igen...

Träffade sötaste bäbisen där..:P haha allt var häftigt i hennes värld och tillochmed jag var rolig^^
Hon skulle ända till malmö..:S läskigt långt.
Det måste vara skoj att vara bäbis, livet är simpelt då^^ haha
Snart kommer jag träffa halvsysters barn också..:P på julafton..:D dom blir så stora för snabbt..:S:P

Hahah

Idag kan det kanske vara en bra dag. :D

Pusspuss

Tisdag 4 december

Glada nyheter kom det igår:D:D

På måndag får jag hela förmiddagen ledigt:O:D börjar klockan 12.00:D
Och på nästa torsdag (13/12) är jag ledig:O :D Något skooj:D såå sköönt:D hahah
Och det är bara 9 skoldagar kvar tills jul:D det är ju bara för härligt..:P

Igår gjorde jag klart min expo A sak och min konstiga konstgubbe..:P haha det blev en toalettrullegubbe..:P
hahah nästan sjukt vad tråkiga saker man kan skriva om då^^ haha men tyvärr händer det inte speciellt mycket annat i mitt liv för tillfället..:) Man får likssom ta det som det är. Men på jullovet ska jag komma igång och vara social^^ då har jag tid:D haha ledigt:D
Vet fortfarande inte vad jag ska hitta på på nyår..:S:P det är fruktansvärt tråkigt i sala då..:P får se vad man kan hitta på...:O:P kanske är pappa uppe i gävle som vanligt då..:O det betyder egen lägenhet i västerås då...:D hihih super..:D

nu är det alltså bara att hitta några mennchen som har lust att hitta på nå då:D haha

Hittade en bra artikel i metro idag:D där står det att man måste kramas för att överleva:D  inte mig emot. Finns också en statistik (inte i den artikeln) som visar att kvinnor är mer kramiga än killar. :P haha
Artikeln från metro finns på min bilddagbok. http://sazzo.bilddagboken.se
Kramar är bäst:D

Puss och Kram:D


Måndag 3 december

08.06

Tåg = försenat idag. Så kom inte till skolan så ruskigt tidigt..

Idag gick det för en gång skull lätt att gå upp i morse..:O hör och häpna..:) gick upp ur sängen ner för trappen och var pigg:O:D häftigt.
Sen var jag nära att ramla i trappen..:/ igen..:P håller alltid på att ramla i den där jobbiga trappen. Måste vara för att den är helmörk och man inte ser vart man sätter fötterna + att katterna hoppar runt fötterna på en + man tror det är fler/färre trappsteg. :) ingen bra kombination..

Idag ska jag ha ett såntdära utvecklingssamtal..:) halv 4..:P betyder att jag slipper sista halvtimmen av EOB konsten. :D
Skönt de..
På torsdag får jag visst använda bilen..:P skönt. Första gången på länge jag får använda den själv. Hela förra veckan fick jag ingen och nu i helgen körde jag runt bara för att få köra..:S:P haha

Gävle i helgen somsagt. bara 2 veckor och 2 dagar kvar tills lovet...tror jag:S den 18 dec iaf^^ *längta*

Pusspuss

Söndag 2 december

You cut me open and I keep bleeding love


Nu är det söndag. Ska snart skjutsa ut linda mamma anna och pelle ut till stallet. Igår var det som sagt liten familjefest så ingen av dom är i rätt skick att köra bil.

Imorgon är det skola igen *SUUUCK* Har lust att göra nå helt annat. Nånting skoj eller nåt, liksom fly från vardagen en stund. härligt.
Sen nästa helg ska jag fylla årets kvot genom att åka och hälsa på farfar..Sen kommer man väl inte träffa honom på ett år igen eller nå. Men då blir det som sagt Gävle hela helgen.

Längtar till sälen och ev österrike om jag får följa med dit.  <3 det är verkligen att fly vardagen..:) förrutom att man blir pålastad 1000 läxor på vägen..:(

RSS 2.0