Fredag och Sandra´s going crazy

Fredag 29 januari

Ja nu är det fredag igen :D Snart känns det som att jag fått till allting på jobbet för den här veckan, så kanske kan man gå från arbetet lite tidigare. :)
Erik kommer in och skulle shoppa saker på stan så bestämde mig för att hänga på honom :D Måste ju ändå kolla på nya springskor och så..Har äntligen fått min lön så nu kan man handla igen :)
Men mycket kommer också hamna på sparhögen.
Jag har nämligen fått den galnaste idén ever. Jag ska åka till England ensam - igen...
Förra gången jag gjorde de var jag 15 år och Keith (pappas jobbarkompis som jag aldrig hade träffat innan, bara sett på bild) hämtade upp mig på flygplatsen. Nu blir det något liknande...
Får se hur det blir med den idén men det vore kul att åka iväg :) Måste bara se hur det skulle bli med ledigheter och sånt där...

Imorgon är det tvätttid mellan 10-13, eftersom Måns spydde i min säng igår måste jag tvätta täcket och sånt...urk varför måste katter spy?? (svara inte jag vet svaret redan..)
Sen blir det nog att gå på Avatar i Västerås på kvällen :D Ska bli kul att se den äntligen! Om nån vill hänga på vet ni hur ni får tag på mig :)

 

Trevlig Helg!!


Lite bättre nu...

Onsdag 27 januari

Idag är jag på lite bättre humör än jag var tidigare^^ haha
Igår efter jobbet ringde mormor och morfar och sa att jag skulle med och köpa en ny micro :O :D Dom är ju för underbara dom där två..Och så tog de bort mina kartonger med papperssopor..så nu kan man gå i hallen utan att vara rädd att snubbla på något :D Tusen Tack♥

Idag har jag sänt Livskvalitet på äldre dar istället för Madde den lilla fuskon som sitter i österrike och har det bra. Hade veckans pensionär i programmet, en söt liten dam som heter Gullan och är 102år gammal.  :O Såå söt när hon berättade om sitt liv och ändrade tonläget beroende på vilka hon skulle härma :P En glad och grann 102åring vill jag bli när jag blir stor :D


Saker och ting går bara fel...

Tisdag 26 januari

...igår efter jobbet slutade så gick allt bara åt pipsvängen.
Skulle handla mat (tjohoo det är den 25e löön :D ) men det visade sig att jag inte hade fått min lön än. Börjar bli gravt less på att behöva vänta på sånt. Varför kan det inte bara fixa sig själv, varför måste man jaga kassören med en jäkla eldgaffel för att han ska göra något?
Iaf..gick hem..fick göra det bästa av situationen och laga iordning korv med bröd som jag och mamma var och handlade i helgen...
Skulle värma upp bröden eftersom de var frusna...och tror ni inte micron går sönder då?! Jooo självklart gör den det!! Micron jag har är pappas gamla, en vit vanlig med en sån där knapp man vrider upp till x antal minuter man vill värma. När jag ska vrida upp knappen går hela knappen av....!!
Står där förvånad med knappen i handen..Kuul! Visade sig att den redan var trasig innuti.
Såå jaha vad gör man då då? När korven snart kokar och så? Jo, sätter på ugnen och värmer bröden där.
Men i ugn blir ju bröd lite krispiga så när jag skulle lägga i korven i bröden så gick bröden sönder...*suuck*
Och sen ska man försöka få ketchup på mina tarvliga försök till korvar..och det resulterade i massa kladd överallt, och så tippar korvarna och kladdar ner varandra med ketchup så det var ketchup överallt. (och just att ha ketchup på undersidan av ett korvbröd är nån konstig fobi jag har..)

....Nej slutet på igår var inge bra alls!
Gjorde äntligen ett bra beslut och gick och la mig tidigare..

Så när jag vaknade idag var jag ganska så utvilad om man jämför med andra dar och det är ju positivt.
Hoppas på en bättre dag idag..Och hoppas jag har min lön nu så jag kan gå och handla...sen måste jag ju införskaffa en ny micro..där rök springskorna den här månaden.


vecka 4

Måndag 25 januari

Hej hopp

Har vart i Irsta hela helgen. I fredags tvättade jag där, det finns mer tvättid där än hemma hos mig.. sjukt.
Sen har jag bara umgåtts och sånt där skoj.
Dansade i söndags med, första gången efter jul och jag har lite träningsvärk. Med ny lärare och allt så är det kul att se att dansen nog kommer bli underbar :P förhoppningsvis iaf.

Idag är jag på jobbet som vanligt, har vart effektiv som sjutton nu när madde är borta så gör jag dubbelt så mycket som innan så det gäller att planera dagarna ordentligt.
Har iaf skaffat en gäst tills på onsdag då jag kör livskvalitet på äldre dar, håller på med manuset nu får se vad det blir av det :)
Ska på möte med Improteatern om 45 minuter sen blir det till att gå hem. Dagen har gått grymt fort! Helt plötsligt var det lunch och ännu snabbare blev det eftermiddag. Nu börjar dock energin tryta.

Vad står på listan den här veckan då?
Hmm..Ja om jag fått min lön idag så ska jag betala räkningar när jag kommer hem, och laga mat.
Sen ska jag om tid och pengar finns, handla mat och införskaffa mig ett par springskor så jag kommer igång med springningen på riktigt nu.
Måste även skaffa mig gardiner till köket och fler blommor och/eller mattor. Får spunk på att det ekar hela tiden.

Igår när jag kom hem från Sala som vi var i och grattade Stoffe som blev 13 år så diskade jag, städade undan och dammsög. Kännde mig ganska duktig faktiskt ^^
Hoppas inte måns har stökat till tills jag kommer hem...Urk.

Nej nu ska jag jobba vidare. Men ni måste lyssna på den här låten, Någon som vet hur man kan få tag på den så man kan ha den på mp3n eller liknande - Hör av er!!


Ny familjemedlem på arbetet

Tisdag 19 januari

Hej hej  måste lägga upp den här bilden på vårat senaste tillskott i familjen. Jag och Madde har bestämt oss för att skaffa fisk ihop så de gjorde vi :P Blev två guldfiskar som heter Wave och Labbe :D


Torsdag

Torsdag 14 januari

Hej hopp på eder alla

Sitter på kontoret och har mig, med bandage på vänsterarm, tuggummi i mun och hörlurar på huvudet.
Vart och gett blod idag, de gick bara bra och så fick jag ju tillskott till mina grogg glas ;)

Var hos sjukgymnasten också direkt efter och fick lite nya övningar och så som jag ska göra 6ggr om dagen..det jobbiga kommer vara att hitta en plats på jobbet att göra dom haha usch..

Nu sitter jag och gör en ny slinga till nästa vecka. Och så kom ja över en låt som verkligen har massa minnen i sig :P That brings me back!


Jag vet inte...

Onsdag 13 januari

...jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag fick lust att skriva ändå.

Det var jobbigt att gå upp idag, och av någon anledning så öppnade jag balkongdörren, tände lyset och gick och la mig igen..Jag är inte klok helt enkelt.

Känner mig så elak mot lilla Månskatten som får sitta hemma och ha tråk medans jag är borta hela tiden. Igår kom jag inte hem förrens vid nio tiden och då är de ju snart dags att sova liksom. (snart och snart..men inte så lång tid iaf) Idag åker jag hem till pappa och ska sova där tills imorgon eftersom han opereras idag. Och då blir måns kvar hemma hos mig.

Ja tur att han är så liten för då känns ju lägenheten större iaf :)

Lust att gymma har jag idag med :) men jag gymmade igår så musklerna är lite möra än...men kanske ut och röra på kroppen ikväll ändå? Vi får se hur läget är sen :)

"With or Without you"

Jag måste fortfarande ta mig till Norge på något sätt :)
Premiär på Norge blir det v5 med Madde i Trysil :D Men sen vill jag dit på sommaren också!
Lyssna och njut medans jag fortsätter jobba.


En bra helg

Söndag 10 januari

Ja det har vart en bra helg :P Linda fyllde ju 17 år och i present av mig fick hon en biljett till brynäs-färjestad som vi gick på tillsammans :D Jag skulle även göra en intervju med spelarna så hon skulle få hänga med ner till deras omklädningsrum efter matchen med mig :D hahah ni skulle sett hennes min när poletten ramlade ner. Hennes ansikte blev aldeles rosa och hon studsade fram och tillbaka :p hahah
När vi kom till Gävle så gick vi in till shoppen och ja gick fram till disken och sa "hej ja har lagt undan en matchtröja med nr 25 Markström på..." - Vänder mig om och Linda håller på att dö :P haha precis en sån hon ville ha ;) så den fick hon av pappa. Med lyxtryck och allt, precis som spelarna har.

Matchen slutade dock i förlust och en sur Sandra. Jag tycker inte om klacken när de använder fula ord och gester. Det värsta är att det är typ 11 åringar som står och pekar finger åt domaren, 14 åringar som står och skriker "fiitttaa!!".. helt upprörande. Jag tycker att ni försupna herrar och killar som står och skriker fula ord ska sluta upp med det. Barn tar efter er och ni gör att de lär sig hur de ska bli rötägg som ni.
Klacken ska stå och hejja på sitt lag, låta laget känna stöd från oss. Istället står ni och skriker fula ord mot klacken bredvid och tillochmed till ert eget lag som spelar ute på isen.
Om jag fick som jag ville skulle det förbjudas dåliga ord och dumheter i klacken.

Men nej..de där var ett sidospår.
När matchen var slut tog jag av mig matchtröjan och satte på mig tjocktröja istället. Sen gick jag och linda ner till spelaringången där Catarina (pressansvarig på BIF) stod och tog emot oss. Alla som jobbde där var mycket trevliga! Vi gick in genom spelaringången och ner till omklädningsrummen där vi stod utanför medans de tog ut killarna som vi skulle intervjua :P
Det blev Jakob Silvferberg, Anton Rödin (båda som gjort mycket bra ifrån sig i JVM nyss) och Eddie Läck (brynäs andremålvakt som hållt laget uppe medans markström silvferberg och rödin var i kanada och spelade JVM).
Det var mycket kul, fick lite bilder som jag tänkte visa :P tyvärr lyckades jag se ut som "hej kom och hjälp mig" på nästan alla bilder så jag gjorde som min kusin petra brukar göra med sin bilder - jag satte en svart klutt över mitt ansikte :P haha



  

  

Nu måste jag verkligen ta och sova om jag ska orka upp över huvudtaget imorgon :O Jobb igen och den här veckan kommer det vara full fart som vanligt.

Godnatt!


Fredag

Fredag 8 januari

Iih så fort jag tänker på vilket datum det är känner jag panik över att jag ännu en gång glömde danspappret hemma. Man måste lämna in och betala innan idag. Så det blir nog till att smita förbi där innan jag åker till Irsta idag.

Ja det är ju fredag, jag sitter på jobbet och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt just nu faktiskt. Har just ätit lunch, det var en matlåda med maten jag och pappa lagade iordning igår. Mycket behändigt :) och gott var de med.

Halv fyra ska jag ha en lektion i studion, tills dess gör jag inte så mycket..ni kanske förstår min frustration?

Jaa ja jag får väl sitta här och fixa lite småsaker tills dess. :)

Ha en trevlig helg allihopa! :P De hoppas jag att jag får iaf :)

Jobb igen

Torsdag 7 januari

Nu sitter jag på jobbet igen. Det är sjukt hur mycket ledigt man har haft, men det har behövts med tanke på allt flyttandes och sånt där. Men nu har jag kommit på plats och har saker så jag klarar vardagen :) Tusen tack till alla som hjälpt till med flytten: Mamma, Monster Anna, Pappa och Lena, Pelle, Åsa och Kent, och framför allt ett jättetack till min mormor och morfar! ♥ Så söta som alltid hjälper till, ända från städfasen och fram till nu när det nästan ser bebott ut :)

Idag har Madde vart på jobbet ett tag, och sjutton vad vi skrattade. Jag hade kramp i käkarna och de börjar släppa lite nu. :P hahah vi har allt från berättat vad som hänt i jul/nyår till dragit Alvin o Gänget 2 och Kenny Starfighter citat i flera timmar :P hahah Helt sjukt ^^

- Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore,Hi I´m Theodore...!!!

- Yes, He´s Theodore, If someone missed it...



När jobbet är avklarat idag så ska jag gå hem (tar ca 16minuter i det här väglaget + skorna ja har på mig idag - Underbart!) och köpa lite saker till kycklingen som ska tillagas idag. Sen kommer far min och hämtar mig så ska vi laga mat tillsammans idag :) Kan bli kul med lite sällskap och att kolla på film och ha de gött! :P Jag ska även få hans present till Linda eftersom snutten fyller år på lördag :D Hon blir 17 år - shit vad gammal hon är redan snart har hon växt ifatt mig. Tror hon kommer gilla min present med..eller hoppas det iaf. Jag kan inte berätta vad det är utifall att hon läser bloggen men ja införskaffade den för några dagar sen :P Tror den kommer uppskattas.. lite iaf ;) Lika mycket som ja tyckte om hennes julklapp :P Nu måste jag bara slå in den..


Tisdag - Tvätt och Gym

Tisdag 5 januari

Hej nu har jag lite ork att skriva lite här. Jag sitter hemma i lägenheten tillsammans med en snarkande Måns och kollar på bronsmatchen i hockey mellan Sverige - Schweiz. Hitills har sverige gjort ett mål men hoppas självklart på fler. Jag är fortfarande grymt besviken efter förlusten mot Usa.. men men :)

Idag var det till att gå upp i tid eftersom jag hade tvätt tid för första gången :) Allt gick som smort, mycket fin tvättstuga var det här :)
Efter de bestämde jag mig för att ta cykeln och cykla till rocklunda för att gymma :) Det var väldigt länge sen nu så behöver komma igång. Plockade ur cykeln ur cykelförrådet och när man satte sig och började cykla iväg med skräck över att ramla omkull så märkte ja att de var svinkallt. Visade sig vara -16 grader ute.
Gymmade i en och en halvtimme och sen var det till att cykla hem igen. Höll på att bli påkörd av en "biljävel" som struntade i mina skräckslagna försök att inte ramla i modden längst ute i vägbanan körde så långt ut på vägen som möjligt (den skrapade tillochmed i vallarna på sidan av vägen). Jag var tvungen att hoppa av cykeln och trycka cykeln över vallen och hoppa över själv. Bilen saktade inte ens ner...

När jag kom hem så duschade jag sen lagade jag mat och kröp ner under en av mina sköna filtar i soffan. :P

Så nu sitter jag alltså här, trött i kroppen, trött i huvudet och allmänt nöjd. Tror inte att det är något speciellt som ska göras imorgon faktiskt. Kanske sova tills man vaknar och sen gå ut och gå lite grann, upptäckte en intressant väg här om dagen men hann inte se vart den ledde :)





Här har vi en bild från julafton med farmor, faster, Lena, Kusin Denice och hennes pojkvän Conny och även torsten där på hörnet.



Kusin Jesper som var på besök från i onsdag till i lördags.

Nina på tjejkvällen i söndags. Vi spelade spelet tjejmiddag, åt kinamat och godis :) mums


RSS 2.0